Arkiv for kategorien ‘foto’

Det nye år

torsdag, 24. september 2009

Så er vi trygt landet i 2009.

Vi har været en tur i Holland ved Caroliens familie i anledning af hendes søsters 30 års føs’da.

Vi tog først et smut forbi hendes moder og Step fader og blev et par dage i Amsterdam

Derefter gik turen til Eindhoven ” Caroliens gamle hjemby ” hvor vi overnattede hos nogle gamle clan venner ( www.dark-killers.com )

Det var super hyggeligt og fik også mødt nogle af Carolien’s familie medlemmer je ikke havde set før til hendes Søsters fødselsdag. Men ak tiden gik hurtigt for der var mange vi skulle nå at besøge mens vi var der, så før vi fik set os om var vi på vej hjemad dog med et kort stop i tyskland for at tanke lidt sodavand ;)

En af grundene til jeg ikke har været så meget her på Bloggen er at jeg konstant har været små syg krydet med hel syg i en lang periode, en ultra iretterende tilstand som så også bevirker jeg ikke får trænet og når jeg så endelig bliver bare lidt rask, får den fuld gas på træningen ( måske en medvirkende faktor til at jeg hele tiden har været nede ) Samtidig har jeg lagt rigtigt mange timer i fotostudioet så alt ialt åbenbart en dårlig kombination ;)

Men nu tror jeg det lysner, er så småt ved at komme igang med lidt træning og tager det roligt ( som jeg nu kan ) og selv om det har været nogle hårde ture på cyklen er det nu velvære når jeg er hjemmeigen så det er glædligt.

For et par uger siden var jeg på turne i Jylland min ven Lasse skulle holde et fotokursus for mindre erfarne fotografer som indeholdt lidt studio lys på model og lidt undervisning i Photoshop, imens jeg var derovre skulle jeg så en tur forbi Kolding for at tage lidt billeder af Morten der var ovre med nogle af hans super flotte is figure. www.moffeice.dk for siden at sove ved Dan om natten og se hvem der var den ægte poker spiller ( tror desvæære Dan vandt marginalt )  ;) Dan og jeg har jo haft lidt konkurance mentalitet kørende siden mit første ophold på Ubber’n

Dan var jo en sagn omspunden Trivial persuit spiller ja altså intil jeg landede ;)

Der er ikke bred enighed om forløbet men jeg slog Dan i en hold dyst af Hvem vil være millionær og vi lavede en 1-1 i trivial så som stilling er fører jeg jo !!! Dette har Dan lidt svært ved at acceptere ;)

Selve kurset hos Lasse forløb super godt og tror de fleste fik en hel del ud af det, Lasse havde til lejligheden fundet en super nem model at arbejde med og det var meget med til at give dem en god første oplevelse.

Tak til Lasse

I aften skal jeg så møde min kommende Rommie til Ubberup, han kommer her og vi bryder et stykke brød sammen ( culotte steg ;)

 Ses I skoven

Nye cykler til alle !

onsdag, 8. april 2009

Ja næsten da ikke en til mig men ellers stort set alle ;)

 En dag jeg stoppede forbi Webike stod der en spezialized og smilede kraftigt til mig, vi havde jo egentlig bestilt en gade cykel til Carolien men 1. den var dyr  2 . den kunne ikke leveres . så stod lidt og kikkede på den og konfererede lidt med formanden for Webike ( samme som hustlerne ;) også kørte jeg hjem og snakkede med Carolien om det og afsted igen og kikke på den.


Test run i gården

Flot er den sgu men Carolien er ikke født under spontanittens træ når det kommer til penge sager, så lidt press var på sin plads.

Og vupti nu hun den stolte ejer af sit første racer gade jern der bestrmt nok skal komme hende til gode sommeren over på hendes mange cykel turen på jobbet, det er trods alt federe at køre 50 km på racer frem for sin mtb ( selv om det er god trænning ) ;)


Jeg måtte sove på sofaen den første nat ;(

 I lørdags viste vejret sig så endelig fra en side som tillod den unge dame at afprøve sin racer, og må nok sige mine dage er talte med at følge med på min mtb, der sgu fart på den lille tøs ;)

Men egentlig var vi jo ude hos we drengene for at finde en cykel til min nevø Maltes føs’da da hans gamle blev stjålet.

Det lykkedes at finde en fed cykel selv om der var rigtigt meget at vælge imellem


Malte på sin toplirede Ghost

Endelig er det okse blevet tid til min moder skulle have den Mtb hun har snakket om i årevis ;) Tilgengæld gik hun så hele vejen og købte en topfed Cube af sidste års model til en fornuftig penge.


en stolt første gangs mtb ejer

Så alt der nu mangler er hun kommer ud og køre en tur ( når de nu retunere fra bali efter en måndeds ferie )

 Til sidat et stort tak ti lJ-lo og Claus fra webike de er for hjælpsomme

tak drenge jeg skylder en krammer ;)


Claus i bad boy positur

Ses i skoven

Projekt Bulgarien.

onsdag, 9. juli 2008

(undskylder naturligvis for den lange tid der gik inden dette blev sat ind) 

Langt borte i det fjerne startede en velkendt men dog irriterende lyd…  Ja i har gættet det V Æ K K E U R E T kl. var slået 0500 og vi var så småt på vej på den forældre finansierede ferie i 2 uger ved Sortehavets kyst i Bulgarien.

Op og af sted, sådan føltes det i hvert fald da vi havde gjort vores forarbejde godt og faktisk bare skulle af sted for at samle kufferter op hos fam.Stuhr i Jonstrup city Kl. 0700


Kastrup luft havn by morning

Da vi ankom, stod de nærmest klar hvilket er en forholdsvis sjælden begivenhed på de kanter, af sted til lufthavnen og til check in. Jeg havde jo nok en mistanke om min kuffert var en anelse tung (et hint er den faktisk er som limet til jorden) desuden havde jeg stoppet alt foto grej i min store foto rygsæk som også vejede i den tunge ende af det tilladte og da domens time kom, var min kuffert den skyldige i 31 kg altså ca.’ 11 kg mere en tilladt, Damerne ved disken så straks guld ;) men min moder der var en anelse stresset lod med tale og klør forstå at vi skam ikke skulle betale da vi havde bestilt plads til 7 kufferter og kun brugte de 6. Efter lidt frem og tilbage blev det sådan og håndbagagen vejede de slet ikke. Så langt så godt op til gennemlysningen DET er godt nok blevet en langhåret affære man skal smide bælte og alt muligt med fare for en blotning af den blegfede dansker røv gjorde jeg som befalet, men desværre glemte jeg at tømme mine lommer, så tilbage igen og over til den unge dame uden smil……. Og så skulle der kropsvisiteres (men jeg kan nu ikke lade være med at tænke at sådan måtte det gå med en krop som min ;) og en kvindelig sikkerheds tingest ……

Igennem sikkerheds halløjet og ind og vente. Så ud til vore flyver var lidt forsinket og derfor først ville komme på tavlen lidt senere, efter lidt kedsommelig venten var den der pludselig og med relativt kort ventetid, så hu hej vilde dyr ud over sletten eller nej En lille purk havde lige fyldt bleen med bummelum, så jeg hoppede i forvejen og stod længe ved gate’en og troede jeg skulle alene af sted ;)

Men til sidst lykkedes det hele da og af sted vi fløj uden nogle store begivenheder landede vi 2,5 time senere i Varna lufthavn i Bulgarien. Det var sgu et kultur


Polen lidt oppefra


Ikke dårligt sted at sidde i den båd

Chok!! der var vi virkelig landet i den gamle østblok, lufthaven var træt og terminalen på størrelse med et toilet i et fly ;) men igennem kom vi da og fik stillet op til at bagagen skulle komme op ad det dertil konstrueret bånd

 
Min søster venter med sønike Noah

 og vi fik da også vores bagage, ja lige på nær min mor og min søster;) og en del andre mennesker. Det er i sig selv en prøvelse at miste bagage men at gøre det sådan et sted slår sgu det meste (min far gik nærmest småfnisende rundt i lykken over det ikke var hans kuffert der var væk )men men men ;) Min mor og søster fik fremvist et stk. lamineret papir med de mest almindelige kufferter for at vælge deres i denne kuffert ”line up”


Bulgarsk kuffert line up

Og smilene var langt imellem alt imens de stod med denne totalt uservice minded dame. Men til sidste fortsatte vores rejse da mod Obzor ressort ca.’ 1 times kørsel fra lufthavnen. Den Bulgarske trafik kultur er spænende for at sige det mildt, men heldigvis var vores chauffør i besiddelse af død’s frygt og kørte ganske fornuftigt.

 
Ja jow hehe


Bulgarsk pladearbejde på en Lada

 Vel ankommet mistede min fader noget af sin humor da han opdagede at det rent faktisk var hans kuffert der var væk og ikke min moders haha men til gengæld blev hun i helt godt humør igen.

De første 2 dage dernede regnede det en del, men fair nok så var det jo overstået ;) Vi faldt efter hånden ind i rytmen med at stå op, spise lidt gå på stranden og leje ligge stol og flyde til frokost tid, lidt frokost og på stranden og flyde til aftens tid.

 
Det bringer i den grad minder frem. mors hjemmebrændte morgenbrød ;)

 For mange en dødssyg ferie men på mange måder ikke helt skidt. Må dog erkende at vi naturligvis ikke bare flød hele tiden men også var inde i den lokale by for at se deres begrænsede udvalg af div. Kopi produkter. Og en ny kuffert til Carolien da fly selskabet havde valgt at være lidt voldsom ved den gamle.


Carolien og Noah kikker efter lyn


Noah og Malte i fryd og fred


Noah godt gemt


Udsigt fra resturant

Hvis man ikke havde lyst til gå til byen kunne man på resortet sætte sig ind i en anhænger der sad bag på en Jeep der kørte på gas ( med en ikke helt duftfri udstødnings gas til følge ) det kostede så 1 Leva hver vej pr. person altså ca., 3.80 Kr. Så billigt er det nu stadigvæk i Bulgarien.


Bussen til byen ;)


Mig og Malte


De lokale udlejnings cykler


Luksus modellen med topnice gaffel monteret


Bagskifter

Jeg havde besluttet mig for ikke at gå helt i stå og derfor benytte fitness centeret dernede, men da det var ferie blev det kun ca.’ hver anden morgen. Den første morgen skulle jeg efter Carolien havde løbet lidt på løbe bånd have min debut der, har længe taget tilløb til dette dejlige instrument den første dag lykkedes det mig at løbe 2.2 km uden pauser og det var jeg rigtigt stolt af indtil min lillesøster løb 2.5km. Nu er jeg jo ikke det store konkurrance mennesker eller jo vent det er jeg sgu…. Så jeg vidste allerede at næste gang vi skulle på det bånd ville der ikke blive taget nogen fanger ;) Som sagt så gjort jeg stoppede efter 1 time og 2 min. 6.7 km uden pauser med viden om jeg havde mere i benene overlod jeg maskinen til min kommende hustru der efterhånden var noget utålmodig over den tid jeg havde tilbage holdt den maskine til eget brug.

Så alt i alt meget tilfredsstilende og endnu en brik i en hemlig plan er faldet på plads , mere følger ;)


Noah bliver vasket af søs og Carolien


En utilregnlig badegæst


Tjaaa

En kort opsummering af Bulgarien må være.

Behageligt klima ved Sorte havet. Godt billigt prisniveau.  Flinke mennesker (når de opdager man ikke er tysker).


Solnedgang ud af døren

I den anden ende er maden ikke nogen speciel oplevelse, krydderier tror jeg ikke man kender meget til. Det er et gammelt østland og fungere i nogle retninger som et.

Alt i alt vil vi gerne af sted igen på en dejlig billig dase ferie.


Familien - syg søster til sankt hans


Sankt hans bål


Med efterfølgende fyrværkeri


Søster i “psyco pose”

Som et Ps. Vil jeg gerne smide en af de sjoveste oplevelse ind her til sidst.

Carolien og jeg ( og min søster og fader ) havde lejet en vand scooter en sådan havde vi ikke prøvet før, men Carolien ville helst ikke styre og det havde jeg jo ikke meget imod ;) som gamle Cross dreng skal håndtaget jo bare i bund når chancen byder sig, som sagt så gjort. De skyder en ganske pæn fart ca.’ 75 km\t og det føles noget hurtigere så tæt på vandet. Synes faktisk ikke de var helt nemme at styre, så efter et par fuldgas passager langs stranden med en mere eller mindre tilfreds Carolien ( hun havde kun mig at holde i og på de helt store bølger tror jeg faktisk kun det var mig hun rørte ) begyndte jeg at øve sving efterhånden med højere og højere fart og naturligvis gik det galt i et sving med god fart fik jeg fat i kanten af en bølge så scooteren fulgte den, men det gjorde Carolien og jeg ikke hehe jeg fik til gengæld slugt en del vand da jeg grinte hele vejen i bølgen blå. Da vi poppede og sagde ( råbte ) jeg sagde du skulle køre ordentligt og det havde hun jo ret i.

Men for sa… det var morsomt

Nu vil jeg vende tilbage til bryllups forberedelser igen der er en del at se til.

Vi ses på sporet…


Nyt hotel der bygges af russisk rigmand


Sorte havet by night


Resortet


Ja så ikke helt modellen til dette kunstværk ;)


Familien eller dele af den på vej ud på sofaen


Meget stolt dreng


Strandløve


Min fader er crashet

 

 

Ferie lukket……………

fredag, 13. juni 2008

Vi drager på 2 ugers ferie ( forældre sponsoret ) i Bulgarien. Mere følger hvis der er inet adgang ellers når jeg retunere.

Have phun ses

(husk hvis i keder jer at drage til 24t lørdag og heppe på Hustlerne og Kanonkuglen )

Kære røde spor KYS MIN RØV…..

lørdag, 17. maj 2008

Ej ikke helt hehe

Sagen er i over 2 år siden jeg startede med at cykle Mtb har det været mit erklærede mål at få has på dette spor ( på en dag ) Disse seje knap 27 km har voldt mig mange kvaler og styrt. Mandag skulle vi på tur havde jeg aftalt med Kevin og da det var helligdag mødte en del op Lange ( meget sjælden gæst ) Meinert ( meget sjælden gæst ) Milton A.K.A Mr. Crash og naturligvis mig selv På min netop færdig samlet fully.


Kevin og Lange hænger lidt

Kevin var som vanligt ude på at køre mig træt og foreslog vi startede på furesø delen af den Røde, det var jeg ikke helt frisk på da gearet kørte ad H…T og jeg ikke havde meget lyst til at trække op af alle bakkerne fra start af. Lang historie kort, vi startede ved Helmsvej…..

Derudaf det gik mine ben var lidt bløde havde jo testet fully’en dagen før og det havde sat sine spor. Der gik ikke længe førend Meinert var en tur ude over styret ( det er en specialitet han laver relativt ofte *;) og lidt efter var Miton ude og vise hvad han kunne……. Efter ca’ halvdelen af ruten peb Meinert noget over lidt ømhed i sin fod og valgte at trille hjemad ( viste sig senere at han havde brækket en knogle i foden og er ude et stykke tid )


Meinert faktisk allerede med brækket fod.

ude i Jonstrupdelen efter en frokost pausen ( og milton lavede et attentant forsøg på sin forplantnings evner ;)


Der ligger han og ømmer sine små ting ;)

valgte han at trille ud til sine forældre til noget fødselsdag og efter hans udsende at dømme var han vist ved at være lidt brugt ;)

Jeg trillede videre med Lange og Kevin og de kører jo noget stærkere en mig så der var ikke alt for mange pauser hehe. Havde desværre ikke foruset vi skulle være væk så længe så havde naturligvis ikke nok mad med. Men ude ved midtvejs huset lykkedes det mig at få 3 liter frisk vand så vi kunne trille de sidste 6 km.

For satan jeg havde lykkelig glemt hvor store bakkerne var dernede, så det endte i kramper i alt fra hoften og nedad efter kevin lavede styrt fra stilstand, valgte Lange at køre hjem ( han mumlede vist et eller andet om at tiden var rendt fra ham ifølge Kevin;) Så kevinog jeg forsatte.

 Må sige det stykke fra furesøbad og op til motorvejen aldrig har været så langt før meeen sejeren var jo inde for rækkevide.

Og ja det lykkedes kostede 4 timer. 4400kcal og en træt dreng der kom hjem , et pitstop på tanken med 0.5liter æblejuice 0.5 liter mælk 0g 0.5 liter faxe kondi (ikke light denne gang) hjalp lidt på humøret.

Stor tak til dem der hjalp mig rundt og til Kevin for hans tålmodighed. 


En træt lille fyr endelig hjemme igen .

Utroligt det har taget så lang tid at besejre dette stolte stykke skov, for andre er det hverdags kost, men sådan er folk og fæ jo så forskelligt………

Har fået cyklet en del med Carolien nu da hun strejker i solidaritetens ånd, og hun er blevet noget bedre så jeg er konstant under press nu.


I fuld fart da hun, netop forceret en stamme.


Beløningen for det hårde arbejde ;)

Desudden har hun haft meget travlt med bryllups planlægning, men ser efterhånden ud til det meste begynder at falde på plads.

Sanne’s Føs’da

Var inviteret til surprice party med en flok fra Ubber’n.


Sanne og Martin ankommer ( hun blev overrasket)


Krogh pynter parken op.


MmmMmMMmmMmmMMmMmm.


Anne, Krogh, Ivana , Rasmus og vibe.


Martin i sit es der hygges max.


Tøserne hygger i solen.


Ja meget foruroligende billed ikke sikker på Sanne ser sin gave mere hehe.

Glædede mig meget til at se flokken igen under afslappede forhold og blev bestemt ikke skuffet, det var bare møg hyggeligt i en park på Fredriksberg i solen.  
11 pølser igang.


Jonas bliver overfaldet.


Drengene fra Fc zulu kikkede forbi ;)


En af de lokale bænkpassere inspicere blomsterbedet og udeler gødning efter behov.

Tja mønt leg kaldte de det vist , men meget underholdende.


Ny religion eller ja nok mest eller.
Meget bedre bliver livet sgutte. Det var virklig super hyggeren og kan anbefales til alle ;)

Uci bmx

Stod der på mtb.dk fedt tænkte jeg og inviterede straks Tommy så vi kunne tage lidt fotos. Efter lidt forhandlinger fik han udgangs tilladelse om Fredagen hvor der var trænning og kval ude på Amager. Så vi kørte derud med nypudsede optiker og fik tiltusket os et sæt presse kort. Derefter sad vo faktisk bare og ventede på at de skulle komme igang kl.1500


Start rampen.


En af pigerne træner.


Mere træning.


Kører møde. de var meget utilfredse med banen den var for blød.

Kl1505 meddelte de kort at dagens event var aflyst og resten ville blive kørt om Lørdagen ( hvor jeg jo var til Føs’da ) Øv øv øv sgu ikke godt nok af så højprofileret event ;(

H-12

Det fedste Mtb løb i Danmark Hosted Af Team Huster

Sikke en debut

Det var en stor succes med det første 12 timers løb, Carolien havde invilget i at hjælpe til og ligeledes havde flere andre koner og det viste sig også at blive nødvendigt. Sikke et arbejde at holde løb for 450 deltagere, vi var relativt sent hjemme fradag aften men skulle tidligt op for at nå det hele lørdag, Carolien blev sammen med Sanne ( casper o’s kone ) sat i køkknet og serverede mad og kaffe bæandt mange andre ting. Jeg derimod skulle tage billeder hele dagen og det blev til ca’2000 på 12 timer. Mine fødder var efter ca’ 10 timer T O T A L T døde for satan de gjorde ondt men hellere det, en dem der kørte 12 timer solo ;)

Vejret var som vi havde bestilt solrigt og totalt lækker sommer, vi ville godt prøve noget andet vejr en det de bruger til 24timer løbet ;););)

Mine billeder her: http://www.teamhustler.dk/gallery/index.php?cat=94

 I ugens løb er det blevet til mtb ture med så sjælne gæster som Lange, Torben og Meinert det sgu bare stort.

 
Torben og Neerdal

Idag trillede jeg en hygger med Neerdal og min fader Vi  var A L L E nede og smage jord ;)
Så er dagen jo på mange måder fuldendt hehe.

Imorgen er det Dustcup i St.dyrehave så håber på super vejr.

Det posetive ved fully at selv om jeg blev træt fik jeg ikke 5000 slag i pis kassen ;) og ryggen blev faktisk ikke øm, så alt i alt posetivt at køre fully men også en meget speciel oplevelse når man er vant til hardtail…..

Til alle dem der er på Ubber’n nu smider jeg lige et stemnings billed fra en nylig grillfest enjoy ;)

Ses derude Mennesker

Ugen der gik gak

lørdag, 26. april 2008

For Sat.. der har været tryk på.

Sidste lørdag var jeg blevet lovet væk til http://www.wateam.dk/ som fotograf for 16 håbefulde unge damer og Ole som bagstopper og Mic Grønbech som teknik træner og mentor.

Det var en rigtig god oplevelse i modsætning til teknik træning med mænd, lytter de faktisk inden det går til den og det ser faktisk også ud til at virke fint ;) Det ihvertfald en flok seje tøser.

Her en af dem i aktion….

Billed Galleri fra dagen ses her

 http://www.pixelution.dk/wateam/wateam/

Det blev også tid til Carsten Milton’s Mtb debut og sikke en debut, hans gåpå mod er kæmpe og ligeledes hans trang til styrt ;)

Styrt 1….
Det var en godt træt Carten vi afleverede ved Kevin til cykel vask (han nåede også at smage på den røde)

Styrt nummer et eller andet ;)  

Godt gået Carten keep it up..

Far strækker ud.

Kevin slapper mens Carsten får ilten tilbage …

 Tak for turen til Kevin, Far og Cartsen det var sgu fedt i det gode vejr..

I løbet af ugen var jeg blevet kontaktet af en gravid model nemlig Vicky, hun havde ikke rigtigt fået taget nogle billeder under hendes første graviditet og ville gerne have gjordt det denne gang, vi aftalte at mødes oppe ved hendes bopæl i Helsignør for at tage dem oppe ved stranden. Vi var heldige med vejret ( dog lidt koldt) men lyset artede sig nogenlunde og Vicky var god og meget nem at arbejde med.

 

Og er vist også blevet rask igen efter at have frosset ;)

Igår var det så endelig blevet tid til årets første Dustcup og vejret var jo ikke til at skyde igennem, Dmk havde lagt en ultra god teknisk rute som dog var en lidt stor mundfuld for flere af motionisterne. Det var Mic Grønbech’s dag Efterfulgt af Jonas Pedersen og Jens A fra Dmk. Super kørt på en hård rute ( Mads Bødker sluttede 7 Overall ikke skidt )

En træt men glad Grønbech.

Billeder her. http://www.teamhustler.dk/gallery/thumbnails.php?album=267

Igår fredag var jeg oppe for at besøge min ven Kim på Ubberup, han har været så “heldig” at springe sin akiles sene 5 dage inde i et 13 ugers ophold, så det bliver en lang sommer. Dog er pigerne vist søde til at komme med mad til ham og har strikket en lille top hue til toppen af gipsen så tæer’ne ikke bliver kolde;)

Meget yndig hehe

God bedring til ham!

Blev også til et kort gensyn med to af mine ynglings trunter 

Nemlig Nadia og louise..

Idag blev det tid til lørdags turen Meinert meldte fra 0933 men til alt held havde Thomas meldt sig på banen så frisk afsted det gik kl 1000 fra tanken. Vi nappede den røde idag og kom et pænt stykke blandt andet på det stykke jeg selv har været med til at renovere, det fungere optimalt, måske lige borset fra et par afmærknings problemer hist og her. Efter en bid mad ville thomas godt hjemad , så jeg tog med og fik skyllet cyklen ( ikke at det egentlig var nødvendigt ) men mest for hyggen. Det var blevet til 14 km og det var lidt for lidt til mig i dag så jeg nappede lidt af søndersø over farumsø og hjem af den røde godt 40 km blev det til og de 17 km på den røde. Må sgu erkende jeg har lidt ondt i stængerne her til aften ;) Men super flot skov med super vejr idag, det sgu de dage man drømmer om hele vinteren når alt er mudret eller sjappet .

En træt ung mand ;)

Idag er det ligeledes min søsters føs’da og samtidig den dag hun kom hjem fra ebeltoft kurcenter som på mange måder modsvarer Ubberup, men med samme formål. Hun har været der i 2 omgange og har tabt 40,1 kg det sgu super flot og 100 gram mere en sin storebroder ( dog på 5 uger mere ;)  ) Så stort tillykke herfra.

Som et lille ps.står vægten stadigvæk stille, men på den posetive side kan jeg mærke jeg er kommet i langt bedre form og det jo også lidt værd. Men det sagt, så må vægten godt komme igang igen så det håber og satser jeg stærkt på.

Vi ses derude . . .. . . . .. .. .. .

Brudekjole, sved og tårer !!!!!!

tirsdag, 1. april 2008

Ugen der gik bød på mange ting.

Carolien fandt sin brudekjole og har bestilt den, så der ro på det ;)
Jeg må naturligvis ikke vide eller se hvad det er for en og med mit kendskab til Carolien bliver det meget meget svært for hende at holde det hemligt ;)

Imens hun var med min mor ude og ose kjole tog jeg ned for at hjælpe til med at vedligeholde det røde spor inviteret af Dmk og nok med forventningen af at del ville møde op, men men men i betragtning af hvor mange der benytter selv samme spor må man sige at et fremmøde på ca’ 15 personer inklusiv skovens folk er totalt svagt, tror dog en del havde set opslagne på de forskellige boards, da sporet på netop denne lørdag stort set var blæst for folk på mtb imodsætning til enhver anden lørdag ;)

Der blev lavet nogle omlægninger og bro’er, alt ialt nogle rigtig fornuftige løsninger uden at det hele bliver en cykel sti .

Søndag var det så blevet tid til fitnessdk løbet i Slagelse. Den største udfordring var måske at huske at vi netop den nat skiftede til sommertid, men det lykkedes og jeg satte min Nokia mobilos en time frem inden jeg gik iseng, desværre gjorde Nokia det selvsamme i løbet af natten. Så den i forvejen korte nat blev endnu en time kortere ;)

Det stod klart fra morgen stunden at jeg måske havde givet den lidt for meget gas på spor rep. dagen før, mine ben var tunge og ømme.

Hallberg kom til tiden, så vi læssede cyklerne for at hente Tommy fra Hustlerne og han var også klar til tiden så det var afsted mod slagelse. Indskrivningen gik fint, desværre skulle jeg på potten og det var bummelum ;) der var kø og en fæl lugt af bummelum……

Stadigvæk med håbet i behold

Tommy tanker op med lidt sukker E.P.O

Hallberg spændt som en fjeder i sit nye Hareskovcykler outfit

Starten gik som master start samlet 400 meter også afsted. Allerede op af bakken var mit gear urimligt ;) og ville helst ikke blive i samme gear . Justere justere og intet hjalp et stykke inde på ruten kikkede mester mekanikeren på det og konstaterede tørt at det da vist var forskifteren jeg justerede på *doughhh* så det hjalp stort set straks, desværre var ruten ufatelig tungt af mudder og selv på de lige grus stykker forkom den mig tung og med modvind.

Sagde tidligt til Hallberg at han skulle køre da jeg ikke skulle udpå anden omgang overbevist om det i så fald ville ende i tårer. Han troede ikke på mig men sagde blot jeg skulle længere ned i gear ( jeg piver normalt lidt i starten altid )
Da jeg efterhånden løb tør for flere lettere gear havde han ikke flere råd.

På den posetive ting var der flere fotografer til stede så det lykkedes endelig at få et billed HVOR JEG IKKE SKUBBER CYKLEN ;)

 Stor tak til Jens www.jensigne.dk

Stor tak til Jens www.jensigne.dk

Havde også min komende kone med og hun tog også en god stak

En af det beskrevne bakker

De havde svært ved at hente mig men til sidst lykkedes det ;););)

Tålmodigt ventende Hallberg på en totalt sukker kold stuhr

Så også for første gang live en mtb tandem

Samarbejde er vist nøgle ordet her.

Dagens vinder Klaus Nielsen

Min bedste placering til dato Hallberg også vil jeg tro, desværre er det fordi de tror vi har kørt 2 omgange hvilket vi  ikke har ;)

Hold kæft hvor var jeg glad da jeg endelig så målstregen som mange andre fandt jeg ruten hård men uretfærdig. En stor tak til Hallberg der ventede tålmodigt. Vi ses næste år fitnessdk ;)

Mads Bødker der mente jeg havde knækket en af broerne ude på ruten, bundsolide var de ikke, men jeg er uskyldig i den sag.

Stor tak til dagens fotograf her med sit eget selvportræt, hun klarede det super !

Ses på sporet….

Endlig længe ventet F1 is back !!!

tirsdag, 18. marts 2008

Ja den var længe undervejs i år synes jeg

F1 er jo nok min eneste sportslige last rent tv mæssigt og det tror jeg egentlig Carolien er rigtigt tilfreds med. Men når det er F1 tid er jeg klar, desværre var det jo 0545 Søndag morgen da sæson starteren som vanligt blev kørt i Australien. Det blev et super godt og dramatisk løb desværre ( Uheldig som altid næsten ) Var Raikonen ikke i stand til at fuldføre. Men Raikonen er GuD så det løser sig ;).

Har siden sidst opdaget Romaskinens glæder ( og smerter dagen efter ) men må nok sige, at der for man brugt kroppen og smeltet lidt fedt af ;) 7,5 km har jeg været oppe på meeen det gjorde godt nok ondt næste morgen ;)
Carolien har ferie og har været med op at træne, som alle ved bliver man jo lidt stærkere når konen er i nærheden ;) så skulle naturligvis vise hende jeg kunne tage alt vægten på den her lægmaskine, det laver en del mærker på skulderen hvor den ligger an ;)

PT. Forsøger jeg nok mest at blive klar til fitness.dk løbet den 30 Marts, kilder i miljøet hævder at det er ca’ 50\50 af singletrack og grus sti meeen de har før været noget usandfærdige ;) men håber det holder. Er tilmeldt på 38 km så det bliver spændende.
Var ude og trille i lørdags, gik sgu ik super, havde ondt i maven om natten og fik ikke helt sovet igennem. Men besluttede nu alligevel at køre med. Gik egentlig fint nok i starten, dog med en del kvalme, men efter ca’ 20 km var der udsolgt og da Finn var gået kold, besluttede jeg at følge ham hjem.

 Har endelig købt ny skærm det blev en Samsung 245B en 24 tommer fladskærm den er bare super og stor hehe, virklig dejligt at være i stand til at se, hvad der sker på skærmen, især i billed redigerings øjemed.

Vejret har været mærkeligt på det sidste, så har valgt at smide et par billeder på jeg har taget gennem de sidste uge af vores smukke natur.

Vi ses på sporet.