Arkiv for kategorien ‘sjov’

Siden Sidst.

mandag, 9. november 2009

Ja der sket en del nok derfor bloggen har stået stille ;)

 Hvis enkelte ikke skulle vide det er det blevet vores tid til at blive forældre ultimo jan/feb. Og det bliver en dreng ( vi arver gerne tøj hehe )

Det betyder jo nok store ændringer i livet og sådan skal det jo også være, vi er begge utroligt glade for det ( carolien dog noget utilfreds med vægten går op )

Ellers har jeg cyklet en del med J-lo og Katja K den kommende elite rytter ( hvis hun får styr på restituon ;)

Og hjulpet J-lo med at flytte lidt ting til hans nye slot i lynge, han virker meget tilfreds med at være kommet på landet, tror også det passer meget bedre til ham ;)

Det var endlig efter flere års forsøg blevet tid til en aftale imellem Den sagnomspunde Tonny fra ubberup kim “the man” og jeg selv skulle betræde det røde spor ifølge med os kom også Jesper som jeg har set en del til og j-lo som harer.


Lidt gusten jesper ;)


Svedig undertegnede ;)


Ja jow øh tja


Lidt efter kælkebakke hygge


De hurtige drenge venter


Ja ved sgu ikke hvad jeg skal sige men sjov ser det ud ;)


Tonny’s nye ride


Gæt en skade (ja der var flere )


Verdens sentation KIM’s cykel blev vasket


Efter hygge med ubberup lasange MmMmmm

grundet lidt sygdom og lign var formkurven desværre ikke så skarp og lidt blødt var det også sååååå det var en hård dag for folket. Men super fedt at se Tonny igen han er sgu en gutter mand 4 real hehe håber vi kan gentage det igen….

Jesper og jeg var også forbi Mc Fight Night i år det var cool og vi har allerede en aftale om vi skal pimpes igennem og have ringside billetter næste år. Snakker lige med Pede B så fixer han det nok ….


Jesper ude og køre i sin bil ;)

Min livsstils ændring er det gået rigtigt dårligt med de sidste åar månder, kan ikke helt forklarer hvorfor. Tror bare jeg er blevet lidt “kamp ” træt men kan mærke lysten til at komme igang  igen er på vej. Så det er suuuper skal også have givet den lidt gas med træningen.

Lidt efterårs billeder der sgu flot derude-

Håber at se jer alle snart og sorry til dem der er blevet downgradet grundet travlhed.

Ses I skoven

Nye cykler til alle !

onsdag, 8. april 2009

Ja næsten da ikke en til mig men ellers stort set alle ;)

 En dag jeg stoppede forbi Webike stod der en spezialized og smilede kraftigt til mig, vi havde jo egentlig bestilt en gade cykel til Carolien men 1. den var dyr  2 . den kunne ikke leveres . så stod lidt og kikkede på den og konfererede lidt med formanden for Webike ( samme som hustlerne ;) også kørte jeg hjem og snakkede med Carolien om det og afsted igen og kikke på den.


Test run i gården

Flot er den sgu men Carolien er ikke født under spontanittens træ når det kommer til penge sager, så lidt press var på sin plads.

Og vupti nu hun den stolte ejer af sit første racer gade jern der bestrmt nok skal komme hende til gode sommeren over på hendes mange cykel turen på jobbet, det er trods alt federe at køre 50 km på racer frem for sin mtb ( selv om det er god trænning ) ;)


Jeg måtte sove på sofaen den første nat ;(

 I lørdags viste vejret sig så endelig fra en side som tillod den unge dame at afprøve sin racer, og må nok sige mine dage er talte med at følge med på min mtb, der sgu fart på den lille tøs ;)

Men egentlig var vi jo ude hos we drengene for at finde en cykel til min nevø Maltes føs’da da hans gamle blev stjålet.

Det lykkedes at finde en fed cykel selv om der var rigtigt meget at vælge imellem


Malte på sin toplirede Ghost

Endelig er det okse blevet tid til min moder skulle have den Mtb hun har snakket om i årevis ;) Tilgengæld gik hun så hele vejen og købte en topfed Cube af sidste års model til en fornuftig penge.


en stolt første gangs mtb ejer

Så alt der nu mangler er hun kommer ud og køre en tur ( når de nu retunere fra bali efter en måndeds ferie )

 Til sidat et stort tak ti lJ-lo og Claus fra webike de er for hjælpsomme

tak drenge jeg skylder en krammer ;)


Claus i bad boy positur

Ses i skoven

Tid til opbrud.

onsdag, 1. april 2009

Carolien og jeg har gennem længere tid gået og kikket lidt på muligheden for at flytte til Holland. Mest grundet det efterhånden latterlige danske forhold i mange hensender og naturligvis den noget lavere beskatning i Holland.

Opbrudet vil ske om ca’ 3 månder

Donationer er naturligvis velkomne, da det jo koster lidt.

Tak for alt vi ses ( sikkert i en coffieshop )

Tiden der blev væk.

tirsdag, 28. oktober 2008

Ja sygdom og en masse travlhed har gjordt lidt inaktivitet synligt her på bloggen. Alt dette er nu fortid igen ;)

Først blev det jo fruen Fødselsdag. Vanen tro havde jeg ikke helt fortalt hende hvem der kom så lidt overasket blev hun.

Vi holdt dagen på furesøbad marinaen da de har alll you can eat stegt flæsk med persillesovs for 98 Kr. ( og det bliver jo til en del )

Jeg tror personligt at Kim var aftenens topscore.


Kim in action.

Det var slet ikke dårligt men må sige at tjenerne ikke var alt for hurtige og ikke specielt interesseret i at sælge drikkevarer.


Så er festen slut.

Desværre blev jeg om natten syg influenza syg som kun en mand kan blive og jeg lå for døden et stykke tid før lyset atter ramte mig, til alt held har jeg jo min private sygeplejske ;)

I tirsdags var det så tid til det hemlige hustler spind med Grønbech.

For at sige det kort DET VAR HÅRDT har altid synes spinning var lidt feminint men ikke i dette tilfælde ;) og efter at have ligget i sengen i en uge var det ingen smal sag. Men næste dag havde jeg det faktisk noget bedre, så det skulle bare trænes væk.

Jeg er som hustler repræsentant kommet med i http://mountainbikedk.blogspot.com/ et udvalg der er til for at få mere spor herhjemme og forsøge at fjerne gnidninger mellem skovens brugere og naturligvis fortrinsvis os Mtb’ere. Onsdag var Søren ryby og jeg oppe og dele flyers ud til hunde ejere og tage en lille snak om dem omkring det nye spor der kommer deroppe og samtidig en lille snak med Skov og naturstyrrelsen om forløbet af søndagens spordag.

 
Naturtro kunst i Geel ved dog ikke hvem der har stået model ;)

Samtalerne med hundeejerne gik egentlig rigtigt godt,det viste sig at de fleste nok var mere irrteret af løberne. Isøndags var tiden så kommet og da vejret var elendigt havde jeg ikke forventet det store fremmøde ( på trods af trussler mod forskellige evt. deltagere hele ugen ;);) men stor overraskelse ca’ 50 Stk. havde valgt at lægge vejen forbi det hjalp helt utroligt meget at der var så mange så vi blev faktisk 90% færdige. Lidt efterjustering kan nok ikke undgås.


Lidt efterhygge med basser og kaffe.

Dagen før blev det til en tur med nogle af drengene.

På den røde naturligvis, helt skarp har jeg ikke været efter min influenza men synes efterhånden som dagen skred frem at det blev bedre og bedre. Efter lidt styrten ;) ja også fra min side beslutede vi at nappe furesøen også.


Neerdal og Hallberg forcere (stammetræning)

Til alle dem der ikke cykler i skoven må jeg bare sige at skoven var supersmuk. . .

Em del af det Røde spor er blevet skovet,det ser lidt vildt ud meeen mon ikke det vokser ud igen ;)

Tak for denne gang vi ses snarest ;)

Update.

mandag, 15. september 2008

Der gået lidt tid travlheden har sænket sig over krop og sjæl, væk er sommerens energi og varme nydelser ;) eller noget!!!

En morgen ringede min ven Kim, nogen havde beslutet sig for at fjerne 2 af hans vinter hjul ( totalt smasket stål fælge ) desværre for dem tog politiet dem i akten, og det stod endvidere at læse i lokal sprøjten at de havde lidt stoffer på sig ;)


Kim i aktion

Men ialt fald hastede jeg til kims hjælp og vi fik monteret de hjul på bilen igen og inkøbt et sæt låse møtriker


Forbrydernes bil.

Carolien er i mellemtiden blevet konstitueret leder for IT afdelingen hvor hun arbejder, det sgu bare flot så må vi se om det er noget for hende.

Mit højtelskede sorte Spezialised stel er desværre afgået ved døden.


R.I.P my love S N Ø F T ;)

Det holdt i godt og vel halvandet år det var nu ikke så skidt, men holdt meget af den så lidt surt.

Spezialised byttede til et nyt stel uden problemer ,så det var relativt smertefrit takke være NC store service . Og så småt synes jeg også det nye stel er meget pænt.

Var oppe og køre contineltal stimorol løb i Fredriksværk


Fokuseret atlet klargøre sig.


De må have hygget sig på skilte forbrikken ;)

Super flot spor var for en sikkerheds skyld lige nede og smage på det ;) men det var pænere end det smagte hehe

Selve løbet gik af lort, kørte totalt over evne de første 4 km og døde derefter totalt, var egentlig ikke rigtig i stand til at drikke meget derefter, så det blev til en meget meget lang omgang med monster mange kramper i lægene. Løbets højde punkt var måske da jeg passerede start og mål området. Jeg havde medbragt min kone, søster, mor og min søsters dreng Malte ( som iøvrigt mente jeg ville vinde ;)


Malte bruger ventetiden fornuftigt.

 
Malte og min søster ude og prøve min fully.

og havde ringet og adviseret dem om det kun ville blive til en omgang. Det viste sig de var gået ud af sporet så jeg blev nødt til at køre lidt videre for at møde dem. I de næste par liner kan let dramatisering forekomme ! !!!

Jeg køre ind på mål opløbet og ser formand J-Lo stå med en halv spist roulade i mundvigen og en Stor fadbamse i den anden, stirre halv måbende på mig og sige  ” kører du en omgang til ????” jeg siger nej nej, skal lige over at kaste op så kommer jeg tilbage. Jeg kører derudaf for at møde familien, da jeg endlig ser dem efter hvad som føltes som 50 km lader jeg mig til ære for Malte “styrte” til stor glæde hehe

 
Styrtet ;)

 der går dog ikke mange sekunder før Formand J-Lo indfinder sig.

 
J-Lo til venstre med sin pivfrække LooK

Han ville ikke have plettet sit rygte af den fede skulle være kørt en omgang mere end ham hehe. (forståligt nok ) Men efter en gentlemens agrement og lidt kram og tårer triller vi sammen tilbage til start og mål og nyder camp Hustlers fælles skab og de andre klubbers misundlige blikke over selvsamme.


Enighed opnået.


Camp Hustler.

Det ligger faka det er et løb jeg er med til næste år.

Jeg havde tilbudt mig selv som barnepige for Malte og aktiviten var faldet på vi skulle i Put and take og fange nogle store fisk. Nu skal det lige siges at Rikke havde advaret mig mod hans evner med en fiskestang i udkast situationen, så jeg var forberedt.

Efter et kort stop i fiskeri butik hvor han forsøgte at overbevise mig om at Mor havde sagt han godt måtte få en fiske kniv ( det ophørte dog da jeg foreslog vi skulle ringe og spørge mor ) var vi afsted. Han kastede nu helt fint efter lidt øvelse og havde respekt for krogen som havde han mærket den.


Så får den gas.


Dejlig flot dag


Så kaster man nemlig længere.

Fisk blev det desværre ikke til, men en træt onkel afleverede ham efter 5 timer.

Der har været en del af de spetakulare solnedgange som kendetegner efterårets komme og det lidt mindre gode lys fotograf mæssigt, så bringer et par billeder ( taget med kompakten)

Jeg har med vanlig optemisme tilmeldt mig Hillerød Mtb maraton

103 kilometer ruten naturligvis og har i år også min tro væbner med i form af Per Olsson fra hustlerne, vi har aftalt at går det helt skidt tager vi på kro og drikker os i hegnet ;)

Synes dog ikke helt jeg er i form til det, så er begyndt at give den noget mere gas i trænings øjemed og kører noget længere. Det er blevet til en masse fede ture med mange fede mennesker

Blandt andet en tur med Hallberg og Kevin 46,5 km med 19.9km/t i snit der var jeg sgu godt ristet til sidst


Hallberg og Kevin.


Kevin ville gerne selv han var bare ikke i stand til at formidle det ;)


Fredriksdal


En af turbådene der husere diverse søer


Neerdal og Kim på en anden tur.


Undertegende.


Den  smukke Furesø.

Så går tiden mod det mørke igen.

Træningst mæssigt betyder det at det er lidt sværere at lokke folk med ud at trille, så i år har jeg valgt at melde mig til Hustler spinning med M.Grønbech som head coach. Det bliver spænende da jeg normalt ikke synes at spinning er sjovt, men nu får det en chance. Desudden holder jeg fast i Boksning med Ali, da det bare er super trænning og meget varieret, man kan sige det eneste der ligger fast i det er hårdheden og det kan vi jo lide.

Ser ud til der måske er et par spændende projekter på billede siden og er jo også ved at opbygge et studio, så det bliver spændende.

Alternativt ligger endnu et ophold på Ubberup og spøger , men intet er lagt fast endnu. Kan ikke rigtigt komme af med det sidste formentlig fordi jeg træner for meget, så jeg har gearet lidt ned ( så fik du ret Elisabeth ;);) Men fedt at vide jeg kan holde til det, så i samme sekund jeg er nede vil kunne holde det ved at træne meget, som jeg holder meget af.

Det ihvertfald nok gået mere op for mig hvor hårdt et projekt det er at komitte sig til for det er i bund og grund resten af livet i den størrelses orden tabet er. Man kan vel kort og godt sige vejer du 5 kg for meget er det hurtigt juster bart men vejer du 50 kilo for meget er det ikke helt så nemt.

Jeg tror det flest har det svært ved . er at de ikke må spise det de har lyst til og når de har lyst til det. Det føles på en måde som om ens personlige frihed er frataget en, og hvis de så giver efter og lige pludselig har taget 10kg på kandet sgu også være lige meget. Men det er induviduelt hvordag det fungere.

Næste inlæg bliver fra Dan ” the man ” en kendt figur i ubberup kredse. Så læs hvad han har at skive.

Ses derude

Our wedding.

torsdag, 28. august 2008

3 week ago tomorrow we got married in Kirke Værløse Kirke.


Ubberup high Thx to www.lassebaltzer.dk

It was 2 busy weeks upto the wedding, Carolien was the wedding planer ;) and was on top of it. But soooo many things to remember and last minute details. So when i stepped in the church at 1145 it had already been a long day. But little after little the church filled with friends and family and all people with smiles on, some time before a gentleman told me that weddings are the days of joy where all people are happy. And so it was.

2 days earlier i stood in Copenhagen airport, with a big sign where i wrote ” Goatrider ” on in BIG letters, to pick up our online friend from Belfast; Billy A.K.A Palerider. Also Sanne A.K.A Poison and my bestman Kevin A.K.A X-man are a big part of our past and also a part of our present. As Carolien A.K.A Lientje and I meet online in Soldier of fortune some years ago, me fraggin’ the shit out of them and them admirering me ;) I dont think any of us would have predicted where Carolien and I would be so many years later and for the first time to meet up with out clan buddies IRL.


The Clan ;)

All of that I had time to think about (while most UK peepz were staring strangely at my sign ;) there in the airport before meeting Billy for the first time. As it turned out, they are all what they give out to be online; good honest people and Carolien and I are very happy that they decided to spend time and money to come to our wedding.

I must say that we are incredibly gratefull to all of our friends and family, that helped us out with our wedding, with everything and made it economically possible to have a wedding of this graditute.

Back to the church…:)

I was talking to my bestman and when we turned around the church was allmost full. I’m not a man that gets stressed easily, but I began to feel the pressure, combined with the heat of 150 people in a small church ;) hot hot hot.

 
Best man and me before the party. Thx to www.lassebaltzer.dk

And so was my wife to be, when she entered with her dad. I was so proud that I was the man she chose and also very happy with my choise. Comming up the ile she seamed to become more and more pretty each step she took. It touched my heart to see her as happy as she did and proud of all we accomplished.


Mrs. Stuhr and her dad (Theo) Thx to www.lassebaltzer.dk

The prist started his thing ;) and we sang a few songs, he started a speech which we are both very surprised about he mangede to put together - well done preacher man well done … He managed to get Greek mythology into cyberspace with Amor hacking into to the weapon arsenal to shoot little bullets of love ;) very good speech.

Right before the last song some noise was detected when all the bike people “silently moved outside” we kneeled and got our blessing and Man and Wife we were.

 
Mr. And Mrs. Stuhr Thx to www.lassebaltzer.dk

We moved out to stop in the weapon house to let all the guests pass us, so they could throw rice at us outside, when we found out why bike people (www.teamhustler.dk) went out - they made a honorariy gate outside with bike wheels. Very nice boys and girls and good excercise cause it took a good while before all the people past. Finally the last one past and we went out to get slammed with rice (I’m sure someone had their own 5 kg bag with them). There was also loads of photografers to capture the moment which we are gratefull for.

 
Big thx to all the Hustlers was great guys. Thx to www.lassebaltzer.dk

Also my photofriend www.lassebaltzer.dk came by to make our wedding pictures - big thx to him for all his work. At the end of the road our driver was waiting (also a bike guy Per Olsson) and after a few pictures inside and outside the church, we went of to get the traditional pictures taken, on some locations we already found and 45 mins later we arrived at the reception.


Per’s wedding car. Thx to www.lassebaltzer.dk

Delcia and Morten whom we owe so much for there help, had been hard at work to make food and sweet things for the reception - must have been very good cause most was gone when we arrived ;) There was also a very big table with gifts on, must say people give big gifts these days. After a very nice speech from Hanne, I tried to mingle as much as possible and talk a minimum with people, but it turned out to be hard, there were so many friends, but I hope I spoke to everybody ( sorry if I didn’t ).


All the wedding guest. Thx to www.lassebaltzer.dk

After the reception it was time to leave for the actual wedding party, which was located nearby. When I arrived I noticed the very cool ice sculptures made by Morten www.moffeice.dk and right after that I had to help getting people in to sign the guest book and geting their picture taken by our top of the line photografer www.lassebaltzer.dk . When we where all done, it was time to be seated and start eating. The menu was made by Morten and Delcia from a-z and was gourmet all the way. It showed how much time and effort they put into it. . . .

Our toastmaster Dan rose to the ocation and started presenting the different speakers. I wont go into details but they were all execelent and well thought of.

For those of you who are not used to danish wedding custums, 1 of them is to bang the table and then the bride and groom have to kiss, when the guests stamp the floor the bride and groom have to kiss under the table. This happend a lot of times (as it should), but due to me forgetting to eat we only kissed 1 time under the table ;) After some food I was fit for fight again. Another danish tradition is that when either the groom or bride lives the room either the men or women get to kiss the one thats still there, so we decide to leave together ;) cause she wasn’t able to relieve herself alone with that big dresh on. People was not to happy about this ( mostly the ladies which I’m sure had their eyes on me ;) so we agreed that she went into the room alone again to sillence them guys hehe. I stayed out of the room long enough so they could make it around 2 times.

After dinner it became time for the incredible wedding cake made by the world renowed Delicia P. and it was so pretty and all we could have ever wished for. Unfortunatly it was huge so people weren’t able to eat it all - eventhough all did their best ;(

Right after the cake i sneaked outside with Carolien’s dad Theo, since I’m not able to ty a tie by my self ;) he helped me switch to a cheap tie and socks with toes in hehe. This leads us to another Danish tradition; during the wedding dance the guys surround the groom and cut of the tie and socks. The surprise was big over the socks with toes in, as I didn’t tell anyone  hehe.

We made it true our wedding dance with no toe injurie ( carolien’s  toe’s ) after that the party was free of traditions and it was party time. Carolien and i decide to help cleaning up the mess before we left that took a while but finally we where home at around 0400 in the morning. Very very very tired but also very happy after the best day of our lives and at the treshold of a new start we decide to call i the day.

After what felt like not that many houers of sleep it was time to get back in buissnes and drive some of carolien’s familie to the airport. A lot of dutch words later ( maybee a few tears;) we returned to the rest of the program ;) I made dinner for the remaining guest mainly clan pepz and carolien’s aunt, we made a danish dish of the left over meat and potatis from the wedding “biksemad” and it was nice. After dinner we descided to take a channeltour the next day all of us except Kevin that had to work ;)

Conclusion to all this is for my part.

Best day of my life with all my friends and family to celebrete it with us and the wife i want to be with.

In short life dosent get better.

Thx to all the people that made it all posible and we will c u out there.

Ps. here is a few of the traditional shoots

Big thx to www.lassebaltzer.dk


Let som en fjer ;) (light as a feather )

Intro til livskvalitet!

fredag, 25. juli 2008

I mandags D.21 Juli var det blevet tur til Hustlernes første intro tur.


De første spæde skridt på den Røde.

Dette ikke for at overtage Dmk eller andre’s tur, men blot for at give vores bidrag til den danske mtb sport.

Start stedet var det nye anerkendte startsted Cafen Get2Go ved Bøndernes hegn, 12 fremmødte endte vi op på 2 kvinder, 1 yngre dreng og resten velvoksne herrer ;) Tures leder Bo T havde valgt vi skulle lidt rundt på det røde spor. Folk havde helt forskellige forudsætninger men det lykkedes da at få alle med til at prøve det meste.

 
Holdbilled.

Lidt styrt blev det til, men den der stod for dagens styrt rekord må siges at være Phillip brint ( tidligere skiinstruktør) jeg tror faktisk jeg så ham mere rejse sig op en rent faktisk køre på cyklen. Men som han selv siger bryder det jo isen….


Phillip Brint efter et af mange styrt ;)

Det virkede som om det nye og meget uerfarne havde en rigtig god og brugbar dag, så lad os se om ikke vi kan få lavet en tur måske en gang om månden.

I weekenden før intro turen gik turen til min søster i Randers der er ved at sætte lejlighed i stand, til dette skulle Carolien hjælpe alt imens jeg dækkede Dm i mountien bike i Aalborg. Jeg må sige det er den vildeste / hårdeste rute jeg til dato har set og eliten var da også mødt op. Om lørdagen var det amatørerne der kørte og bedste Hustler blev Anders Kirchoff så må nok sige han har strammet ballerne sammen på det sidste, flot kørt Anders og naturligvis også til resten af Hustlerne.

Jeg stod placeret på en nedkørsel der i lokale munde går under navnet Ankel brækker bakken og det ikke helt uden grund, mit bedste skøn er at ca 50% var nede og ligge på den om lørdagen og jeg erfarede at Pernille fra Dmk måtte på skadestuen natten over med hjernerystelse efter nærkontakt med et træ. Men hun har det vidst godt igen.

Søndagens kørsel bød blandt andet på deltagere som Klaus Nielsen,Peter Riis, Fuglesang, Thomas Bonne og Casper ” bling bling ” Saltoft og et hav af andre og må sige jeg så ingen selvforskyldte styrt på selvsamme bakke, så dog hvordan den skal køres ;) Klaus Nielsen var i totalt kontrol hele vejen ned, det var bare så flot kørt.

Alt i alt var det bestemt en tur til Aalborg værd og tillykke til de forskellige Danmarks mestre.


Klaus Nielsen i den fede stil ;)


Peter Riis krydser stregen som dansk mester.

Idag fredag havde Bo T med Søn Mathias inviteret til det Hvide spor i Avnstrup ved Roskilde, Charlotte von moos og jeg bed på. Ingen af os havde prøvet sporet førmen havde hørt meget om det og vi blev bestemt ikke skuffede.


Lidt af den flotte natur.

Det synes at være en kombination af det “værste” fra den Røde rute og Geel’s , meget teknisk med en masse op og nedkørsler.


En meget træt Mathias.

En fed dag i totalt lækkert vejr, jeg skal bestemt derned igen en dag ;)

D A G E N….

torsdag, 17. juli 2008

Så blev det dagen hvor den sagnomspunde lars “kanonkuglen” beærede det røde spor med et gæstevisit.

Efter lidt små besvær med noget cannondale hop på baghjul på Hillerød motorvejn i taxi ( må hellere lade ham selv skrive lidt om det på sin blog) ankom han kun svagt forsinket og efter aftale.

Vi hyggede stille og roligt derud af uden at jeg blev helt sat og efter ca’ 5 km opvarmning drejede vi ind på den røde. Det stod hurtigt klart at en vis herrer havde underspillet sin nuværende form, for selv om jeg kørte pænt til ( for mig ) var han ikke lige sådan at ryste af ;)

Og samtidig snakkede han en del så det var ikke ilt mangel han led af ;) men en hyggelig fyr af natur og dejligt forfriskende at snakke med, så meget posetivt.


Jannik kortvarigt optaget hos team lefty.


Lars i overlegen stil.

Vejret var lidt omskifteligt og efter at have overhalet et par ryttere, blev det tid til en bid mad under træerne i regnen.

Så gik det atter derud af igen, nu havde Lars jo ligget en del på hjul og følte sig klar til et par føringer ;) og dem tog han.

Vel på den anden side af Ballerupvej ved planteskolen kom vi til en af de sidste forhindringer for mig på den røde, nemlig en lille stejl kort bakke. Fuld gas op ad intil jeg ramte en lille rod og gik på baghjul og så måtte jeg inkassere dagens eneste styrt ;( har desværre fået et “trælår” i læggen så det niver lidt her til aften. Men videre det gik også med lidt snak om den lasange der befandt sig i undertegnedes køleskab, efter Ubberup opskrift naturligvis.

Lidt teknik undervisning fra den gode mand


Som det ses er han jo en tekniker af rang.

Lidt i alternative farver.

 
Den lækre lasange der med stor appetit blev spist (delvist)

Imorgen går den så over til min søster i jylland og Dm i mtb i Aalborg..

Så ses efter weekenden og tak til Lars for en god tur.

ses på sporet

Dagen før Dagen.

onsdag, 16. juli 2008

Ja så det dagen før jeg skal ud og trille med den sagnomspundende cyklist og roleurs Lars Aka Kanonkuglen.

Ja trille for ham = max puls for mig hehe Men sådan er livet jo og det er jeg bare glad for. Til alt held er der forlydner om han har spist vel mange pølser på sommerferie og derfor er blevet lidt tungere,

I lørdags kørte jeg en tur på det røde med min Fader og Hallberg, det havde jo regnet en del  og sporet var som følge deraf og lidt fugtigt men ikke som sådant totalt mudret. Rødderne var naturligvis pivglatte men vi slap uden styrt omend det var snært på ;)

Hallberg kørte i vanlig stil med press på farten, så min fader og jeg måtte træde godt til for at følge med ;)

Efter min med cyklister kørte fra grundet tour’en i tv valgte jeg at køre resten for at få lidt kcal på og må sige den fugtige undergrund gjorde det noget hårdere end det har været længe. Så alt i alt blev det til 3100 kcal på 34 km ikke dårligt og tillige ondt i lår drengene om aftenen og det er længe siden ;)


Glad hjemkomst og mudder er jo sundt for huden.

Igår var det så blevet tid til lidt interval træning. jeg besluttetede tidmæssigt at ligge det så Carolien kunne møde mig på hjemvejen. Men men men midt på den anden bakke da jeg trådte hårdest måtte mine Token keramiske lejer give fortabt Fair skal være fair det har holdt dobbelt så længe som et billig sæt. Med knas og andre mislyde kørte jeg derefter til aftalte mødested og ventede på Carolien lettere Mopset ;) så interval træningen blev i denne omgang 7 km hehe.

Grunden til jeg kunne møde Carolien er jo hun er begyndt at cykle på arbejde godt 50 km om dagen på Mtb naturligvis, det er godt nok sejt synes jeg at hun giver den max gas og hendes hidtil bedste er 24 km/t i snit slet ikke dårligt på Nobby nic.

 
Carolien har netop overhalet HT ;)

Den anden dag skete det der måtte ske så. En punktering efter lidt besvær med pumpen ( hun har ikke prøvet det alene før) tilbød en rar herrer at hjælpe hende, det viste sig at være Hans fra C K Viking rart at se lidt hjælpsomhed på vejene og tak til Hans for hjælpen.

Vi ses på sporet……

Projekt Bulgarien.

onsdag, 9. juli 2008

(undskylder naturligvis for den lange tid der gik inden dette blev sat ind) 

Langt borte i det fjerne startede en velkendt men dog irriterende lyd…  Ja i har gættet det V Æ K K E U R E T kl. var slået 0500 og vi var så småt på vej på den forældre finansierede ferie i 2 uger ved Sortehavets kyst i Bulgarien.

Op og af sted, sådan føltes det i hvert fald da vi havde gjort vores forarbejde godt og faktisk bare skulle af sted for at samle kufferter op hos fam.Stuhr i Jonstrup city Kl. 0700


Kastrup luft havn by morning

Da vi ankom, stod de nærmest klar hvilket er en forholdsvis sjælden begivenhed på de kanter, af sted til lufthavnen og til check in. Jeg havde jo nok en mistanke om min kuffert var en anelse tung (et hint er den faktisk er som limet til jorden) desuden havde jeg stoppet alt foto grej i min store foto rygsæk som også vejede i den tunge ende af det tilladte og da domens time kom, var min kuffert den skyldige i 31 kg altså ca.’ 11 kg mere en tilladt, Damerne ved disken så straks guld ;) men min moder der var en anelse stresset lod med tale og klør forstå at vi skam ikke skulle betale da vi havde bestilt plads til 7 kufferter og kun brugte de 6. Efter lidt frem og tilbage blev det sådan og håndbagagen vejede de slet ikke. Så langt så godt op til gennemlysningen DET er godt nok blevet en langhåret affære man skal smide bælte og alt muligt med fare for en blotning af den blegfede dansker røv gjorde jeg som befalet, men desværre glemte jeg at tømme mine lommer, så tilbage igen og over til den unge dame uden smil……. Og så skulle der kropsvisiteres (men jeg kan nu ikke lade være med at tænke at sådan måtte det gå med en krop som min ;) og en kvindelig sikkerheds tingest ……

Igennem sikkerheds halløjet og ind og vente. Så ud til vore flyver var lidt forsinket og derfor først ville komme på tavlen lidt senere, efter lidt kedsommelig venten var den der pludselig og med relativt kort ventetid, så hu hej vilde dyr ud over sletten eller nej En lille purk havde lige fyldt bleen med bummelum, så jeg hoppede i forvejen og stod længe ved gate’en og troede jeg skulle alene af sted ;)

Men til sidst lykkedes det hele da og af sted vi fløj uden nogle store begivenheder landede vi 2,5 time senere i Varna lufthavn i Bulgarien. Det var sgu et kultur


Polen lidt oppefra


Ikke dårligt sted at sidde i den båd

Chok!! der var vi virkelig landet i den gamle østblok, lufthaven var træt og terminalen på størrelse med et toilet i et fly ;) men igennem kom vi da og fik stillet op til at bagagen skulle komme op ad det dertil konstrueret bånd

 
Min søster venter med sønike Noah

 og vi fik da også vores bagage, ja lige på nær min mor og min søster;) og en del andre mennesker. Det er i sig selv en prøvelse at miste bagage men at gøre det sådan et sted slår sgu det meste (min far gik nærmest småfnisende rundt i lykken over det ikke var hans kuffert der var væk )men men men ;) Min mor og søster fik fremvist et stk. lamineret papir med de mest almindelige kufferter for at vælge deres i denne kuffert ”line up”


Bulgarsk kuffert line up

Og smilene var langt imellem alt imens de stod med denne totalt uservice minded dame. Men til sidste fortsatte vores rejse da mod Obzor ressort ca.’ 1 times kørsel fra lufthavnen. Den Bulgarske trafik kultur er spænende for at sige det mildt, men heldigvis var vores chauffør i besiddelse af død’s frygt og kørte ganske fornuftigt.

 
Ja jow hehe


Bulgarsk pladearbejde på en Lada

 Vel ankommet mistede min fader noget af sin humor da han opdagede at det rent faktisk var hans kuffert der var væk og ikke min moders haha men til gengæld blev hun i helt godt humør igen.

De første 2 dage dernede regnede det en del, men fair nok så var det jo overstået ;) Vi faldt efter hånden ind i rytmen med at stå op, spise lidt gå på stranden og leje ligge stol og flyde til frokost tid, lidt frokost og på stranden og flyde til aftens tid.

 
Det bringer i den grad minder frem. mors hjemmebrændte morgenbrød ;)

 For mange en dødssyg ferie men på mange måder ikke helt skidt. Må dog erkende at vi naturligvis ikke bare flød hele tiden men også var inde i den lokale by for at se deres begrænsede udvalg af div. Kopi produkter. Og en ny kuffert til Carolien da fly selskabet havde valgt at være lidt voldsom ved den gamle.


Carolien og Noah kikker efter lyn


Noah og Malte i fryd og fred


Noah godt gemt


Udsigt fra resturant

Hvis man ikke havde lyst til gå til byen kunne man på resortet sætte sig ind i en anhænger der sad bag på en Jeep der kørte på gas ( med en ikke helt duftfri udstødnings gas til følge ) det kostede så 1 Leva hver vej pr. person altså ca., 3.80 Kr. Så billigt er det nu stadigvæk i Bulgarien.


Bussen til byen ;)


Mig og Malte


De lokale udlejnings cykler


Luksus modellen med topnice gaffel monteret


Bagskifter

Jeg havde besluttet mig for ikke at gå helt i stå og derfor benytte fitness centeret dernede, men da det var ferie blev det kun ca.’ hver anden morgen. Den første morgen skulle jeg efter Carolien havde løbet lidt på løbe bånd have min debut der, har længe taget tilløb til dette dejlige instrument den første dag lykkedes det mig at løbe 2.2 km uden pauser og det var jeg rigtigt stolt af indtil min lillesøster løb 2.5km. Nu er jeg jo ikke det store konkurrance mennesker eller jo vent det er jeg sgu…. Så jeg vidste allerede at næste gang vi skulle på det bånd ville der ikke blive taget nogen fanger ;) Som sagt så gjort jeg stoppede efter 1 time og 2 min. 6.7 km uden pauser med viden om jeg havde mere i benene overlod jeg maskinen til min kommende hustru der efterhånden var noget utålmodig over den tid jeg havde tilbage holdt den maskine til eget brug.

Så alt i alt meget tilfredsstilende og endnu en brik i en hemlig plan er faldet på plads , mere følger ;)


Noah bliver vasket af søs og Carolien


En utilregnlig badegæst


Tjaaa

En kort opsummering af Bulgarien må være.

Behageligt klima ved Sorte havet. Godt billigt prisniveau.  Flinke mennesker (når de opdager man ikke er tysker).


Solnedgang ud af døren

I den anden ende er maden ikke nogen speciel oplevelse, krydderier tror jeg ikke man kender meget til. Det er et gammelt østland og fungere i nogle retninger som et.

Alt i alt vil vi gerne af sted igen på en dejlig billig dase ferie.


Familien - syg søster til sankt hans


Sankt hans bål


Med efterfølgende fyrværkeri


Søster i “psyco pose”

Som et Ps. Vil jeg gerne smide en af de sjoveste oplevelse ind her til sidst.

Carolien og jeg ( og min søster og fader ) havde lejet en vand scooter en sådan havde vi ikke prøvet før, men Carolien ville helst ikke styre og det havde jeg jo ikke meget imod ;) som gamle Cross dreng skal håndtaget jo bare i bund når chancen byder sig, som sagt så gjort. De skyder en ganske pæn fart ca.’ 75 km\t og det føles noget hurtigere så tæt på vandet. Synes faktisk ikke de var helt nemme at styre, så efter et par fuldgas passager langs stranden med en mere eller mindre tilfreds Carolien ( hun havde kun mig at holde i og på de helt store bølger tror jeg faktisk kun det var mig hun rørte ) begyndte jeg at øve sving efterhånden med højere og højere fart og naturligvis gik det galt i et sving med god fart fik jeg fat i kanten af en bølge så scooteren fulgte den, men det gjorde Carolien og jeg ikke hehe jeg fik til gengæld slugt en del vand da jeg grinte hele vejen i bølgen blå. Da vi poppede og sagde ( råbte ) jeg sagde du skulle køre ordentligt og det havde hun jo ret i.

Men for sa… det var morsomt

Nu vil jeg vende tilbage til bryllups forberedelser igen der er en del at se til.

Vi ses på sporet…


Nyt hotel der bygges af russisk rigmand


Sorte havet by night


Resortet


Ja så ikke helt modellen til dette kunstværk ;)


Familien eller dele af den på vej ud på sofaen


Meget stolt dreng


Strandløve


Min fader er crashet