Arkiv for kategorien ‘Familie’

Så blev jeg far.

søndag, 7. februar 2010

Så kom tiden fredag D.29/1-2010 kl.0721 kom vores Jack til verden. Det var et relativt langt tilløb som er beskrevet på konen’s blog www.lientje.dk hvor der jævnligt vil være opdateringer og billeder af den lille og tanker om at være nye forældre, hendes blog er på engelsk af hensyn til familie og venner i udlandet.

Han var 3270 tung og 52 cm så en lille nuttet fyr ( det har han fra morens familie ;)

 Det et helt nyt liv fuldt af forpligtigelser og afsavn i form af sammenhængende søvn ;) men det er også totalt fedt på den gode måde og meget bekræftigende. Men sært er det at have ansvaret for et andet væsen i den grad.

Dagene har været fyldt med besøg, en tur på hospitalet og forsøge at komme ind i en rytme. Han fik lidt gulsot og derfor måtte vi en tur i lysbehandling med ham, men det er fint nu. Desværre var det sammenfalende med de første besøg fra Holland men det tog det nu stort og besøgte os på hospitalet istedet for.

Da vi sad på føde etagen hørte jeg en rende og snakke i mobil telefon rundt om hjørnet, og jeg kunne kende stemmen så jeg ytrede med min mørkeste røst ” Michael du må ikke snakke i mobil telefon på gangen ” hvorefter samtalen forstummede med et “øjeblik” fra michael der sekundet efter stak snuden rundt om hjørnet for at smågrine lidt. Vidste godt at Michael og Henriette skulle være forøldre men sjovt at møde dem på hospitaltet men deres Emil. Så lidt Ubberub blev det til after all…

Min manual til babyer er enkel Gråd = Lort, sult eller sove. Der ikke så meget der sådan virker det bare og ganske utålmodigt til tider også hehe.

Så det en træt kone jeg har Pt. men det skulle efter sigende gå over om ca 12-18 år.

Håber næste uge byder på lidt trænings tid Udover hvad Wii tilbyder.

ses derude 

Tillykke Farfar

torsdag, 21. januar 2010

Så kom Dagen hvor Farfar Erik havde fyldt 85 år havde han levet, desværre dødede han 29-11-2009. Mæt af dage var han, han havde ihvertfald givet op mod sygdom.

Når sådan en hændelse indtræffer tænker de fleste jo nok tilbage og ser hvad husker jeg bedst personen for.

Enige i livets spørgsmål var vi sjælent, han var af den helt gamle skole hvor udannelse og titler vægter tungest. Hvor jeg er håndværker og aldrig har haft ambitioner i den retning og titler tæller vist ikke meget i vore dage. Men alligevel var det jo alt i god mening. Han ville jo bare vi kom bedst muligt afsted med den frihed en høj løn på mange måder giver. Det gode humør og alle talerne han skrev med indlagt spidsfindighed vil stå klart for mig i mange mange år. Han var typograf så evnen til at læse spejlvendt var helt i top hehe. Alt i alt et godt og dejligt menneske som vil blive savnet.

Nu er Farmor Gerda så tilbage. Helbredet er ikke for godt men humøret fejler nu ikke noget og tror vist jeg snakker for alle, når jeg siger hvor meget det har overrasket os, hvor godt hun egentlig klarer sig med det hun evner.

Det eneste der sådan rigtigt ærger mig, er nok han ikke så vores søn, som kan komme hvornår det skal være ( gæt med her www.lientje.dk ) men sådan er livet nu engang der kun 1 slutning uanset hvad ens titel eller bankbog siger !

God tur Farfar Erik til vi ses igen