Arkiv for kategorien ‘ubberup folk’

Siden Sidst.

mandag, 9. november 2009

Ja der sket en del nok derfor bloggen har stået stille ;)

 Hvis enkelte ikke skulle vide det er det blevet vores tid til at blive forældre ultimo jan/feb. Og det bliver en dreng ( vi arver gerne tøj hehe )

Det betyder jo nok store ændringer i livet og sådan skal det jo også være, vi er begge utroligt glade for det ( carolien dog noget utilfreds med vægten går op )

Ellers har jeg cyklet en del med J-lo og Katja K den kommende elite rytter ( hvis hun får styr på restituon ;)

Og hjulpet J-lo med at flytte lidt ting til hans nye slot i lynge, han virker meget tilfreds med at være kommet på landet, tror også det passer meget bedre til ham ;)

Det var endlig efter flere års forsøg blevet tid til en aftale imellem Den sagnomspunde Tonny fra ubberup kim “the man” og jeg selv skulle betræde det røde spor ifølge med os kom også Jesper som jeg har set en del til og j-lo som harer.


Lidt gusten jesper ;)


Svedig undertegnede ;)


Ja jow øh tja


Lidt efter kælkebakke hygge


De hurtige drenge venter


Ja ved sgu ikke hvad jeg skal sige men sjov ser det ud ;)


Tonny’s nye ride


Gæt en skade (ja der var flere )


Verdens sentation KIM’s cykel blev vasket


Efter hygge med ubberup lasange MmMmmm

grundet lidt sygdom og lign var formkurven desværre ikke så skarp og lidt blødt var det også sååååå det var en hård dag for folket. Men super fedt at se Tonny igen han er sgu en gutter mand 4 real hehe håber vi kan gentage det igen….

Jesper og jeg var også forbi Mc Fight Night i år det var cool og vi har allerede en aftale om vi skal pimpes igennem og have ringside billetter næste år. Snakker lige med Pede B så fixer han det nok ….


Jesper ude og køre i sin bil ;)

Min livsstils ændring er det gået rigtigt dårligt med de sidste åar månder, kan ikke helt forklarer hvorfor. Tror bare jeg er blevet lidt “kamp ” træt men kan mærke lysten til at komme igang  igen er på vej. Så det er suuuper skal også have givet den lidt gas med træningen.

Lidt efterårs billeder der sgu flot derude-

Håber at se jer alle snart og sorry til dem der er blevet downgradet grundet travlhed.

Ses I skoven

Det nye år

torsdag, 24. september 2009

Så er vi trygt landet i 2009.

Vi har været en tur i Holland ved Caroliens familie i anledning af hendes søsters 30 års føs’da.

Vi tog først et smut forbi hendes moder og Step fader og blev et par dage i Amsterdam

Derefter gik turen til Eindhoven ” Caroliens gamle hjemby ” hvor vi overnattede hos nogle gamle clan venner ( www.dark-killers.com )

Det var super hyggeligt og fik også mødt nogle af Carolien’s familie medlemmer je ikke havde set før til hendes Søsters fødselsdag. Men ak tiden gik hurtigt for der var mange vi skulle nå at besøge mens vi var der, så før vi fik set os om var vi på vej hjemad dog med et kort stop i tyskland for at tanke lidt sodavand ;)

En af grundene til jeg ikke har været så meget her på Bloggen er at jeg konstant har været små syg krydet med hel syg i en lang periode, en ultra iretterende tilstand som så også bevirker jeg ikke får trænet og når jeg så endelig bliver bare lidt rask, får den fuld gas på træningen ( måske en medvirkende faktor til at jeg hele tiden har været nede ) Samtidig har jeg lagt rigtigt mange timer i fotostudioet så alt ialt åbenbart en dårlig kombination ;)

Men nu tror jeg det lysner, er så småt ved at komme igang med lidt træning og tager det roligt ( som jeg nu kan ) og selv om det har været nogle hårde ture på cyklen er det nu velvære når jeg er hjemmeigen så det er glædligt.

For et par uger siden var jeg på turne i Jylland min ven Lasse skulle holde et fotokursus for mindre erfarne fotografer som indeholdt lidt studio lys på model og lidt undervisning i Photoshop, imens jeg var derovre skulle jeg så en tur forbi Kolding for at tage lidt billeder af Morten der var ovre med nogle af hans super flotte is figure. www.moffeice.dk for siden at sove ved Dan om natten og se hvem der var den ægte poker spiller ( tror desvæære Dan vandt marginalt )  ;) Dan og jeg har jo haft lidt konkurance mentalitet kørende siden mit første ophold på Ubber’n

Dan var jo en sagn omspunden Trivial persuit spiller ja altså intil jeg landede ;)

Der er ikke bred enighed om forløbet men jeg slog Dan i en hold dyst af Hvem vil være millionær og vi lavede en 1-1 i trivial så som stilling er fører jeg jo !!! Dette har Dan lidt svært ved at acceptere ;)

Selve kurset hos Lasse forløb super godt og tror de fleste fik en hel del ud af det, Lasse havde til lejligheden fundet en super nem model at arbejde med og det var meget med til at give dem en god første oplevelse.

Tak til Lasse

I aften skal jeg så møde min kommende Rommie til Ubberup, han kommer her og vi bryder et stykke brød sammen ( culotte steg ;)

 Ses I skoven

Målsætnings dag.

tirsdag, 30. juni 2009

Som vanligt havde jeg sat målet højt

300 kilometer på cykel og som vanligt var jeg sent ude med at få ordnet detaljerne som det kræver, faktisk fik jeg min cykel om søndagen som jeg skulle køre lørdag. Og kun grundet en stor indsats fra J-Lo og webike ( ikke mindst morten der lavede et sæt hjul til mig lørdag aften )


Morten laver mine hjul

Søndag morgen havde jeg aftalt en trænings tur med Hallberg og Ole turen gik via Ballerup og Albertslund til Roskilde og hjem af den smukke ( men bakkede ) roskilde fjord og ud forbi Hove senderen tror vi endte på ialt 70 km og de ca’ sidste 15 km havde jeg krampe i lår drengene ;)


Ole efter et likke clips kiks ;)


Hallberg

Mandag nåede jeg en hurtig tur forbi Djernis butik i Kalundborg og lidt hygge triller så bare 30 km.

Tirsdag lavede jeg ingen ting andet end at lave det hele klar og gå tidligt i seng, desværre havde min rommie Lars en livagtig drøm og mendte bestemt der havde været en lille pige på værelset ;) og snorkede derefter resten af natten hehe .

0500 startede festen og jeg drog afsted mod Holbæk havde jeg beslutet som første etape, det viste sig hurtigt at der var en del bakker og til og med nogle store af slagsen ;) men humøret var højt og vejret fint borset fra en del vind og vej arbejde hvor de lige havde lagt et eller andet klister på vejen. Ca’ halvejs ser jeg en ældre herrer dreje ud lidt længere fremme og cykle derud af lige før en stor bakke, jeg øjnede jo nok dagens første flow oplevelse ved ham og gav den gas…. MEN han var sgutte sådan at hente på den bakke ;(

Det viste sig dog da jeg fik fanget ham at det var en af de her smarte el cykler haha de går sgu stabilt op ad bakke.

Jeg nåede tilbage til skole efter at have kørt de første 106 km og var faktisk lidt smadret men på med nogle Kcal og op og ligge ned i 15 min så var jeg rimligt klar igen. Jeg havde aftalt med Henrik at vi skulle køre en omgang på hans 106 km rute ud over Tissø og til Korsør. Vi kørte den første halvdel i et super lækkert vejr  borset fra vinden fåes det ikke bedre. Ruten var utroligt smukt og lidt kuperet. Det gik egentligt fint men må sige på den sidste bakke indtil korsør mærkede jeg for første gang at jeg var ramt, havde gjordt alt for at holde mig under min Syregrænse så blev aldrig ramt af kramper ell. lign.

 
Henriks og min cykel hviler i Korsør

Tilbage turen derude fra gik egentlig ok intil jeg ramte bakker så døde mine ben hvergang og efter lidt lagnt tilløb sagde jeg til Henrik at han skulle køre så jeg ikke sinkede ham for meget, det gjorde han modviligt ( stor tak til henrik for at trække mig rundt ). Så gik turen alene tilbage mod Kalundborg kunne godt mærke sukker drikke og div ikke havde såmeget effekt mere. Det der slog hovdet på sømmet var nok da jeg åbenbart drejede forkert i en rundkørsel og kørte mod Slagelse ;) der gik 10km før jeg opdagede at pilene mod Kalundborg pegede mod mig ;);) så man sgu ikke skide skarp hehe så ind på den nærmeste tank og købe en halv cola og 3 bananer men det var en stakket frist var for mærket og de sidste 40 km var ondskabs fulde.


En af bakkerne ved Holbæk nu var det dog tid til at køre nedaf ;)

Ringede på et tidpunkt til Carolien vel egentlig fordi jeg godt vidste det var slut ( skulle bare lige høre det fra en voksen ) derefter forsatte jeg min vej. Må erkende jeg ikke kan huske dem jeg mødte på den sidste bakke der heppede kun for at modtage en klage sang over der ikke var flere gear ;*)

Vel landet i gården tog min Jesper sig af mig og fyldte mig med sukker til jeg var klar igen gik vel ca’ 30 min hehe.

 
Jesper med lidt sukker redning


Så jeg ved at komme til overfladen igen hehe

Da jeg landede havde jeg kørt 231.7 km og forbrændt 11281 Kcal og slået ubbe Martin’s 200 km ;)

Tror helt sikkert jeg forsøger mig igen på de 300 km men der går noget tid og skal okse veje lidt mindre. Stort tak til alle der gjorde det muligt !!!!


Henrik lander efter sin sidste tur på skolen og har kørt 204 km godt gået og Elizabeth afhjælper ømme muskler ( hun er en skat )

Så kører vi på sidste ugen af ubberup bliver spændende efter nogle af mine bedste vejninger er det gået den modsatte vej og ser faktisk ud til at ende på det vanlige tab på 15 kilo sådan er det bare.

Glæder mig til at komme hjem og er også lidt sørglig over at skule afsted herfra. Personalet er ene’re i min verden de er commited til problemer de ikke selv har langt ud over min fatte evne, de fordømmer aldrig og lytter altid hvis det er nødvendigt.


Efter 17 km gå tur ( det er kun en byge sagde jesper ) N E J ;)

Vi ses snart i skovene

Kampen med kilo’ene !

søndag, 24. maj 2009

Ja den evige kamp..

Hvorfor så denne kamp ? er det samfundet skyld som en kendt sanger engang påstod, er det for egen trivsel? måske helbreds mæssige grunde, eller blot et ønske om at passe ind i mængden eller ihvertfald ikke skille sig negativt ud.

For mit eget vedkommende er det nok et mix af flere ting. Klart det ville være fedt at bare kunne gå i en Alm. butik og hive alt det fede tøj ned af hylderne og ikke købe praktisk ind ;) et andet afgørende punkt for mig er konkurance evnen ;) dette erkender jeg blankt, der et par stykker jeg ville elskeee at vise et par små ting i nogle grene af sports verden der kræver meget lidt kilo. Fint det går stærkt ned af der er tyngdekraften min ven men efter ned går det som regl op og der vi ikke lige så gode venner.

Med hensyn til samfundets nedgørenhed over for tykke mærker jeg ikke personligt noget til den, måske fordi min statur til tider kan virke afskrækende fra de typer der finder det ok. Har desværre på skolen hørt fra flere piger at de får tilråb hvis de feks. køber en is om at de hellere feks. skulle spise lidt grønsager. Det forstår jeg ikke!

 Nok om det og tilbage til ” the ubberup battle ” ;)

Kan bestemt ikke klage denne gang vægt tabet har fordelt sig som følger. 2,8 - 2,4 - 0,8 - 2,4 - 1,4Kg totalt 9,8 kilo

Faktisk en del bedre en de første 2 gane på ubbern hvor mit gennemsnit var 1,1 kilo ugen. Men stadigvæk var jeg temlig skuffet i onsdags da jeg missede 10 kilo grænsen med 200 gram et skarn er jeg for har man tabt sig skal man være glad ;) og den sidste uge var trods alt kun 6 dage.

En rød tråd ser ud til at være de gange jeg har tabt mig mindst er de gange jeg har lavet hård muskel opbyggende trænning som thai box , styrketrænning og box så må jeg jo så vælge ;)

Idag var det så blevet tid til min moder skulle have sin Mtb debut. Det blev en rolig tur med min fader omkring Bagsværd lyngby sø i regn vejr i alt sit nye gear. En sjov oplevelse var at købe cykel tøj med hende det står i skarp kontrast til når min fader gør det samme. Synes hele tiden jeg hørte hendes stemme i butikken ” Har i ikke noget dyrer !!! ” Ja ja smager det så koster det ;)

Vi ses sikkert snart om ikke andet så i skoven ;)

Resum’e

torsdag, 7. maj 2009

Så fik jeg lidt tid igen.

Har været en travl tid med meget fokus på ubber’n og Hustlernes www.h12.dk løb.

 

Første uge på ubberup bød på en stor sejr for mig i det lykken stod mig bi og jeg tabte 2.8 kilo som er meget  for mig ugen efter var i samme tegn med 2.4 kilo… 2 vildt gode uger for mig, idag er det så 3 vejning og jeg har trænet benhårdt op til hvilket desværre som altid ikke giver mig noget men 800 gram tabt blev det til så ingen klager omend lidt skuffet.

Men hvorfor fanden jeg ikke taber mig mere af at træne som de andre gør fatter jeg ikke meget af….

Nå men i weekenden blev det til H-12 løbet og sikke et løb det blev. super gennemført med enkelte børne sygdomme, men fuck en lang dag Carolien og jeg var på plads kl. 0600 og var hjemme igen kl. 2330 med noget trætte bener + div  ;)


En træt dmk dreng ven navn Klaus bach ;)

Er ikke helt færdig med mine billeder ville ønske jeg var tilfreds med at køre batch på dem men jeg kikker på hver enkelt og retter det der skal. Regner med at være klar med dem imorgen.

Ugens Citat

Fingrene fra mine kalorier.

I det endelige regnestykke har romie Lars halet 600 Gram ind på mig i denne ugen men men men sådan forbliver det ikke ;) han tabte sig desværre ikke helt op til sit mål, som var at han denne gang ville være halvejs i sit projekt med 61.3 kilo tabt ;) held og lykke næste gang til lars

Vi ses i skoven

 Ps. hvor er det surt at se alle de andre få pakker og breve heroppe ;););)

Ubberup retunering.

mandag, 13. april 2009

Så blev det tid til endnu 13 uger på Ubber’n

Lidt med blandede følser da jeg egentlig ikke forventede at skulle se dig igen ;)

Desværre har nogle månders småsygdom gjordt mig utrænnings dygtig og har dermed kostet en del kilo på. nærmere bestemt 17 kilo. Derefter er jeg gået i hård trænings lejr det har resulteret i ydeligere 5 kilo på. Tja hvad skal jeg sige.

I perioden hvor jeg har været småsyg har jeg egentlig ikke “gået til den ” men nok bare forsømt alle mine mellem måltider, det sammenlagt med manglende motion som normalt ligger på 10.000 til 15.000 forbrændte Kcal Pr. uge  har været meget dyrt.

 Men op på hesten igen det jo ikke verdens undergang..

ses i skoven ( eller på ubber’n )

Beslutningen er taget.

tirsdag, 18. november 2008

Efter en 1 års kamp unden nævneværdige resultater synes jeg at behovet er at komme tilbage på Ubber’n og få taget hul på det sidste vægt tab.

Fedtprocenten er dog gået ned det sidste år, men når alt kommer til alt er det desværre vægten der tæller mest lige der for mig. Efter vi kom hjem fra ferie i Bulgarien og vægten som vanligt stod stille blev jeg så træt af den så jeg besluttede ikke at stå på den før efter jul igen. Dette holdt jeg intil forrige uge hvor vi Hustlere skulle testes hos Aimhigh’s Rune. Der skulle vu vejes og måles og det viste sig at jeg havde taget 4,8 kg på men dog tabt 1 % mere i fedt procent så jeg nu er på 30 % ( målt med tang ) så om 5 % er jeg i normal området hehe sært ikke. De næsten 5 kg på skal naturligvis af hurtigst muligt.

Ifølge BMI skal min max vægt være 85kg ifølge Rune er dette ikke muligt da min fedtfrie masse Pt. er 98 kg så han synes jeg skulle være tilfreds omkring de 100kg hvis jeg skulle bestemme var lige under de 100kg bedre. Men den tid den sorg ;)

 Jeg må i samme tråd opfordre Lars http://kanonkuglen.blogspot.com/  ( kommenter gerne på hans blog )til at redegører for hans vægt tabs program da det snart er mere hemligt en om anders fogh bliver i danmark ;)

Nok om det.

Vi passede i ugen der gik min søsters yngste Noah. Som 3 årig løber man ikke rigtigt tør for batteri, men dejligt var det nu.

 
Pirater i kamp :)


En meget træt Carolien.

Tror også han havde det sjov ham og Carolien lege ihvertfald højlydt pirater ;)

imens Morten kom med lidt kød vi havde bestilt.


iiiiiiiaften er det juleaften ;)

Imorgen står den på tur med mtb spor udvalget sammen med nogle skovfodger så de kan få fornemelse af hvad der er hensigts mæssigt fra vores side af skoven når de skover og bygger nye spor og lidt om hvor vi godt kunne tænke os lidt ekstre km på i det her tilfælde den røde.


Det røde spor efter skoving.


Søren Ryby beser skaden.

 Ses i skoven

Dan “the Man”

onsdag, 24. september 2008

Denne gang er det Dan der er gæste skribent. Jeg har været meget glad for at lære Dan at kende, et nemmere menneske at holde af skal man lede længe efter og samtidig som det fremgår af hans inlæg er han utrolig beskeden og ydmyg. Men lad jer ikke snyde det er en helt enorm præstetion Dan har lavet..
Ordet er dit Dan.

Et gammelt ordsprog siger ”Æres den som æres bør”
Da jeg startede min rejse mod et bedre liv, var jeg mindst af alt bekymret for at fejle.

”loosing was not an option”.
Det at tabe en masse kilo, og helst så hurtigt som muligt, var en kamp for mig selv og imod den del af min hjerne der tidligere altid havde fejlet når det kom til behovsudsættelse.

For ca. 25 år siden lavede man et eksperiment i et stort skoledistrikt i USA. Alle børn der startede i skole fik i allerførste time af vide, at deres lærer ville forlade lokalet efterladende sig en stor skål med slik. Inden læreren gik, sagde han / hun, at alle elever måtte tage 1 stykke med det samme, eller vente til han / hun kom tilbage, hvor de så ville få et ekstra stykke som bonus. Der blev ført statistik over hvilke elever der havde taget 1 stykke, og hvilke elever der var i stand til at behovsudsætte, og da de så mange år senere tog deres eksamen, blev deres karakterer sammenholdt med statistikken. Det viste sig, at de elever der havde været i stand til at behovsudsætte i fik et karaktergennemsnit der lå 10 % højere end de der ikke magtede det.

Hvorfor er det, at når vi godt ved at belønningen vil blive noget større, hvis vi gør en ting frem for en anden, at vi så alligevel vælger den mindst favorable? Jeg kender ikke svaret, men om nogen, kender jeg konsekvensen af den manglende logik.

Da jeg var allerstørst, og endelig indså, at nu skulle der ske noget drastisk, vejede jeg 220 kg. Mit liv var ét stort fravalg. Jeg frygtede noget så banalt som hvide havestole, biografture, radiobiler mm. Jeg havde gået i alt for mange år og bare været passager i mit ejet liv, i stedet for at tage rattet i hånden.


Dan før.

Jeg sagde begge min fuldtidsjobs op og tog på Ubberup Højskole i 2 omgange. 10 ½ mdr. og 112 kg. senere var målet nået. Jeg har knoklet for hvert eneste kilo - gået flere tusinde km. i alt slags vejr, spist mindre slik, kage og andet usundt end 99,5 % af befolkningen i perioden. Men hallo, det var super nemt, for jeg kunne hver eneste dag / uge / måned se resultater. Uge for uge raslede kiloerne af. Så er det ikke svært at holde fokus. Andre mennesker har af uforklarlige årsager ikke samme høje forbrænding, og for nogen er den helt gået i stå.


Dan til vores bryllup.

Jeg kender ikke et mere ærligt menneske end dig Jannik - ”No bullshit – what you see is what you get”.

Jeg kan kun sige at hvis jeg havde mødt dine forhindringer, så havde jeg sandsynligvis for længst givet op. Du giver ikke op og din indsats og vilje er meget mere beundringsværdigt end det jeg har præsteret.

Pas godt på dig selv og Carolien

Hilsen din største fan ( Dan )

Update.

mandag, 15. september 2008

Der gået lidt tid travlheden har sænket sig over krop og sjæl, væk er sommerens energi og varme nydelser ;) eller noget!!!

En morgen ringede min ven Kim, nogen havde beslutet sig for at fjerne 2 af hans vinter hjul ( totalt smasket stål fælge ) desværre for dem tog politiet dem i akten, og det stod endvidere at læse i lokal sprøjten at de havde lidt stoffer på sig ;)


Kim i aktion

Men ialt fald hastede jeg til kims hjælp og vi fik monteret de hjul på bilen igen og inkøbt et sæt låse møtriker


Forbrydernes bil.

Carolien er i mellemtiden blevet konstitueret leder for IT afdelingen hvor hun arbejder, det sgu bare flot så må vi se om det er noget for hende.

Mit højtelskede sorte Spezialised stel er desværre afgået ved døden.


R.I.P my love S N Ø F T ;)

Det holdt i godt og vel halvandet år det var nu ikke så skidt, men holdt meget af den så lidt surt.

Spezialised byttede til et nyt stel uden problemer ,så det var relativt smertefrit takke være NC store service . Og så småt synes jeg også det nye stel er meget pænt.

Var oppe og køre contineltal stimorol løb i Fredriksværk


Fokuseret atlet klargøre sig.


De må have hygget sig på skilte forbrikken ;)

Super flot spor var for en sikkerheds skyld lige nede og smage på det ;) men det var pænere end det smagte hehe

Selve løbet gik af lort, kørte totalt over evne de første 4 km og døde derefter totalt, var egentlig ikke rigtig i stand til at drikke meget derefter, så det blev til en meget meget lang omgang med monster mange kramper i lægene. Løbets højde punkt var måske da jeg passerede start og mål området. Jeg havde medbragt min kone, søster, mor og min søsters dreng Malte ( som iøvrigt mente jeg ville vinde ;)


Malte bruger ventetiden fornuftigt.

 
Malte og min søster ude og prøve min fully.

og havde ringet og adviseret dem om det kun ville blive til en omgang. Det viste sig de var gået ud af sporet så jeg blev nødt til at køre lidt videre for at møde dem. I de næste par liner kan let dramatisering forekomme ! !!!

Jeg køre ind på mål opløbet og ser formand J-Lo stå med en halv spist roulade i mundvigen og en Stor fadbamse i den anden, stirre halv måbende på mig og sige  ” kører du en omgang til ????” jeg siger nej nej, skal lige over at kaste op så kommer jeg tilbage. Jeg kører derudaf for at møde familien, da jeg endlig ser dem efter hvad som føltes som 50 km lader jeg mig til ære for Malte “styrte” til stor glæde hehe

 
Styrtet ;)

 der går dog ikke mange sekunder før Formand J-Lo indfinder sig.

 
J-Lo til venstre med sin pivfrække LooK

Han ville ikke have plettet sit rygte af den fede skulle være kørt en omgang mere end ham hehe. (forståligt nok ) Men efter en gentlemens agrement og lidt kram og tårer triller vi sammen tilbage til start og mål og nyder camp Hustlers fælles skab og de andre klubbers misundlige blikke over selvsamme.


Enighed opnået.


Camp Hustler.

Det ligger faka det er et løb jeg er med til næste år.

Jeg havde tilbudt mig selv som barnepige for Malte og aktiviten var faldet på vi skulle i Put and take og fange nogle store fisk. Nu skal det lige siges at Rikke havde advaret mig mod hans evner med en fiskestang i udkast situationen, så jeg var forberedt.

Efter et kort stop i fiskeri butik hvor han forsøgte at overbevise mig om at Mor havde sagt han godt måtte få en fiske kniv ( det ophørte dog da jeg foreslog vi skulle ringe og spørge mor ) var vi afsted. Han kastede nu helt fint efter lidt øvelse og havde respekt for krogen som havde han mærket den.


Så får den gas.


Dejlig flot dag


Så kaster man nemlig længere.

Fisk blev det desværre ikke til, men en træt onkel afleverede ham efter 5 timer.

Der har været en del af de spetakulare solnedgange som kendetegner efterårets komme og det lidt mindre gode lys fotograf mæssigt, så bringer et par billeder ( taget med kompakten)

Jeg har med vanlig optemisme tilmeldt mig Hillerød Mtb maraton

103 kilometer ruten naturligvis og har i år også min tro væbner med i form af Per Olsson fra hustlerne, vi har aftalt at går det helt skidt tager vi på kro og drikker os i hegnet ;)

Synes dog ikke helt jeg er i form til det, så er begyndt at give den noget mere gas i trænings øjemed og kører noget længere. Det er blevet til en masse fede ture med mange fede mennesker

Blandt andet en tur med Hallberg og Kevin 46,5 km med 19.9km/t i snit der var jeg sgu godt ristet til sidst


Hallberg og Kevin.


Kevin ville gerne selv han var bare ikke i stand til at formidle det ;)


Fredriksdal


En af turbådene der husere diverse søer


Neerdal og Kim på en anden tur.


Undertegende.


Den  smukke Furesø.

Så går tiden mod det mørke igen.

Træningst mæssigt betyder det at det er lidt sværere at lokke folk med ud at trille, så i år har jeg valgt at melde mig til Hustler spinning med M.Grønbech som head coach. Det bliver spænende da jeg normalt ikke synes at spinning er sjovt, men nu får det en chance. Desudden holder jeg fast i Boksning med Ali, da det bare er super trænning og meget varieret, man kan sige det eneste der ligger fast i det er hårdheden og det kan vi jo lide.

Ser ud til der måske er et par spændende projekter på billede siden og er jo også ved at opbygge et studio, så det bliver spændende.

Alternativt ligger endnu et ophold på Ubberup og spøger , men intet er lagt fast endnu. Kan ikke rigtigt komme af med det sidste formentlig fordi jeg træner for meget, så jeg har gearet lidt ned ( så fik du ret Elisabeth ;);) Men fedt at vide jeg kan holde til det, så i samme sekund jeg er nede vil kunne holde det ved at træne meget, som jeg holder meget af.

Det ihvertfald nok gået mere op for mig hvor hårdt et projekt det er at komitte sig til for det er i bund og grund resten af livet i den størrelses orden tabet er. Man kan vel kort og godt sige vejer du 5 kg for meget er det hurtigt juster bart men vejer du 50 kilo for meget er det ikke helt så nemt.

Jeg tror det flest har det svært ved . er at de ikke må spise det de har lyst til og når de har lyst til det. Det føles på en måde som om ens personlige frihed er frataget en, og hvis de så giver efter og lige pludselig har taget 10kg på kandet sgu også være lige meget. Men det er induviduelt hvordag det fungere.

Næste inlæg bliver fra Dan ” the man ” en kendt figur i ubberup kredse. Så læs hvad han har at skive.

Ses derude

Ferie lukket……………

fredag, 13. juni 2008

Vi drager på 2 ugers ferie ( forældre sponsoret ) i Bulgarien. Mere følger hvis der er inet adgang ellers når jeg retunere.

Have phun ses

(husk hvis i keder jer at drage til 24t lørdag og heppe på Hustlerne og Kanonkuglen )