Arkiv for kategorien ‘cykling’

Siden Sidst.

mandag, 9. november 2009

Ja der sket en del nok derfor bloggen har stået stille ;)

 Hvis enkelte ikke skulle vide det er det blevet vores tid til at blive forældre ultimo jan/feb. Og det bliver en dreng ( vi arver gerne tøj hehe )

Det betyder jo nok store ændringer i livet og sådan skal det jo også være, vi er begge utroligt glade for det ( carolien dog noget utilfreds med vægten går op )

Ellers har jeg cyklet en del med J-lo og Katja K den kommende elite rytter ( hvis hun får styr på restituon ;)

Og hjulpet J-lo med at flytte lidt ting til hans nye slot i lynge, han virker meget tilfreds med at være kommet på landet, tror også det passer meget bedre til ham ;)

Det var endlig efter flere års forsøg blevet tid til en aftale imellem Den sagnomspunde Tonny fra ubberup kim “the man” og jeg selv skulle betræde det røde spor ifølge med os kom også Jesper som jeg har set en del til og j-lo som harer.


Lidt gusten jesper ;)


Svedig undertegnede ;)


Ja jow øh tja


Lidt efter kælkebakke hygge


De hurtige drenge venter


Ja ved sgu ikke hvad jeg skal sige men sjov ser det ud ;)


Tonny’s nye ride


Gæt en skade (ja der var flere )


Verdens sentation KIM’s cykel blev vasket


Efter hygge med ubberup lasange MmMmmm

grundet lidt sygdom og lign var formkurven desværre ikke så skarp og lidt blødt var det også sååååå det var en hård dag for folket. Men super fedt at se Tonny igen han er sgu en gutter mand 4 real hehe håber vi kan gentage det igen….

Jesper og jeg var også forbi Mc Fight Night i år det var cool og vi har allerede en aftale om vi skal pimpes igennem og have ringside billetter næste år. Snakker lige med Pede B så fixer han det nok ….


Jesper ude og køre i sin bil ;)

Min livsstils ændring er det gået rigtigt dårligt med de sidste åar månder, kan ikke helt forklarer hvorfor. Tror bare jeg er blevet lidt “kamp ” træt men kan mærke lysten til at komme igang  igen er på vej. Så det er suuuper skal også have givet den lidt gas med træningen.

Lidt efterårs billeder der sgu flot derude-

Håber at se jer alle snart og sorry til dem der er blevet downgradet grundet travlhed.

Ses I skoven

Det nye år

torsdag, 24. september 2009

Så er vi trygt landet i 2009.

Vi har været en tur i Holland ved Caroliens familie i anledning af hendes søsters 30 års føs’da.

Vi tog først et smut forbi hendes moder og Step fader og blev et par dage i Amsterdam

Derefter gik turen til Eindhoven ” Caroliens gamle hjemby ” hvor vi overnattede hos nogle gamle clan venner ( www.dark-killers.com )

Det var super hyggeligt og fik også mødt nogle af Carolien’s familie medlemmer je ikke havde set før til hendes Søsters fødselsdag. Men ak tiden gik hurtigt for der var mange vi skulle nå at besøge mens vi var der, så før vi fik set os om var vi på vej hjemad dog med et kort stop i tyskland for at tanke lidt sodavand ;)

En af grundene til jeg ikke har været så meget her på Bloggen er at jeg konstant har været små syg krydet med hel syg i en lang periode, en ultra iretterende tilstand som så også bevirker jeg ikke får trænet og når jeg så endelig bliver bare lidt rask, får den fuld gas på træningen ( måske en medvirkende faktor til at jeg hele tiden har været nede ) Samtidig har jeg lagt rigtigt mange timer i fotostudioet så alt ialt åbenbart en dårlig kombination ;)

Men nu tror jeg det lysner, er så småt ved at komme igang med lidt træning og tager det roligt ( som jeg nu kan ) og selv om det har været nogle hårde ture på cyklen er det nu velvære når jeg er hjemmeigen så det er glædligt.

For et par uger siden var jeg på turne i Jylland min ven Lasse skulle holde et fotokursus for mindre erfarne fotografer som indeholdt lidt studio lys på model og lidt undervisning i Photoshop, imens jeg var derovre skulle jeg så en tur forbi Kolding for at tage lidt billeder af Morten der var ovre med nogle af hans super flotte is figure. www.moffeice.dk for siden at sove ved Dan om natten og se hvem der var den ægte poker spiller ( tror desvæære Dan vandt marginalt )  ;) Dan og jeg har jo haft lidt konkurance mentalitet kørende siden mit første ophold på Ubber’n

Dan var jo en sagn omspunden Trivial persuit spiller ja altså intil jeg landede ;)

Der er ikke bred enighed om forløbet men jeg slog Dan i en hold dyst af Hvem vil være millionær og vi lavede en 1-1 i trivial så som stilling er fører jeg jo !!! Dette har Dan lidt svært ved at acceptere ;)

Selve kurset hos Lasse forløb super godt og tror de fleste fik en hel del ud af det, Lasse havde til lejligheden fundet en super nem model at arbejde med og det var meget med til at give dem en god første oplevelse.

Tak til Lasse

I aften skal jeg så møde min kommende Rommie til Ubberup, han kommer her og vi bryder et stykke brød sammen ( culotte steg ;)

 Ses I skoven

Målsætnings dag.

tirsdag, 30. juni 2009

Som vanligt havde jeg sat målet højt

300 kilometer på cykel og som vanligt var jeg sent ude med at få ordnet detaljerne som det kræver, faktisk fik jeg min cykel om søndagen som jeg skulle køre lørdag. Og kun grundet en stor indsats fra J-Lo og webike ( ikke mindst morten der lavede et sæt hjul til mig lørdag aften )


Morten laver mine hjul

Søndag morgen havde jeg aftalt en trænings tur med Hallberg og Ole turen gik via Ballerup og Albertslund til Roskilde og hjem af den smukke ( men bakkede ) roskilde fjord og ud forbi Hove senderen tror vi endte på ialt 70 km og de ca’ sidste 15 km havde jeg krampe i lår drengene ;)


Ole efter et likke clips kiks ;)


Hallberg

Mandag nåede jeg en hurtig tur forbi Djernis butik i Kalundborg og lidt hygge triller så bare 30 km.

Tirsdag lavede jeg ingen ting andet end at lave det hele klar og gå tidligt i seng, desværre havde min rommie Lars en livagtig drøm og mendte bestemt der havde været en lille pige på værelset ;) og snorkede derefter resten af natten hehe .

0500 startede festen og jeg drog afsted mod Holbæk havde jeg beslutet som første etape, det viste sig hurtigt at der var en del bakker og til og med nogle store af slagsen ;) men humøret var højt og vejret fint borset fra en del vind og vej arbejde hvor de lige havde lagt et eller andet klister på vejen. Ca’ halvejs ser jeg en ældre herrer dreje ud lidt længere fremme og cykle derud af lige før en stor bakke, jeg øjnede jo nok dagens første flow oplevelse ved ham og gav den gas…. MEN han var sgutte sådan at hente på den bakke ;(

Det viste sig dog da jeg fik fanget ham at det var en af de her smarte el cykler haha de går sgu stabilt op ad bakke.

Jeg nåede tilbage til skole efter at have kørt de første 106 km og var faktisk lidt smadret men på med nogle Kcal og op og ligge ned i 15 min så var jeg rimligt klar igen. Jeg havde aftalt med Henrik at vi skulle køre en omgang på hans 106 km rute ud over Tissø og til Korsør. Vi kørte den første halvdel i et super lækkert vejr  borset fra vinden fåes det ikke bedre. Ruten var utroligt smukt og lidt kuperet. Det gik egentligt fint men må sige på den sidste bakke indtil korsør mærkede jeg for første gang at jeg var ramt, havde gjordt alt for at holde mig under min Syregrænse så blev aldrig ramt af kramper ell. lign.

 
Henriks og min cykel hviler i Korsør

Tilbage turen derude fra gik egentlig ok intil jeg ramte bakker så døde mine ben hvergang og efter lidt lagnt tilløb sagde jeg til Henrik at han skulle køre så jeg ikke sinkede ham for meget, det gjorde han modviligt ( stor tak til henrik for at trække mig rundt ). Så gik turen alene tilbage mod Kalundborg kunne godt mærke sukker drikke og div ikke havde såmeget effekt mere. Det der slog hovdet på sømmet var nok da jeg åbenbart drejede forkert i en rundkørsel og kørte mod Slagelse ;) der gik 10km før jeg opdagede at pilene mod Kalundborg pegede mod mig ;);) så man sgu ikke skide skarp hehe så ind på den nærmeste tank og købe en halv cola og 3 bananer men det var en stakket frist var for mærket og de sidste 40 km var ondskabs fulde.


En af bakkerne ved Holbæk nu var det dog tid til at køre nedaf ;)

Ringede på et tidpunkt til Carolien vel egentlig fordi jeg godt vidste det var slut ( skulle bare lige høre det fra en voksen ) derefter forsatte jeg min vej. Må erkende jeg ikke kan huske dem jeg mødte på den sidste bakke der heppede kun for at modtage en klage sang over der ikke var flere gear ;*)

Vel landet i gården tog min Jesper sig af mig og fyldte mig med sukker til jeg var klar igen gik vel ca’ 30 min hehe.

 
Jesper med lidt sukker redning


Så jeg ved at komme til overfladen igen hehe

Da jeg landede havde jeg kørt 231.7 km og forbrændt 11281 Kcal og slået ubbe Martin’s 200 km ;)

Tror helt sikkert jeg forsøger mig igen på de 300 km men der går noget tid og skal okse veje lidt mindre. Stort tak til alle der gjorde det muligt !!!!


Henrik lander efter sin sidste tur på skolen og har kørt 204 km godt gået og Elizabeth afhjælper ømme muskler ( hun er en skat )

Så kører vi på sidste ugen af ubberup bliver spændende efter nogle af mine bedste vejninger er det gået den modsatte vej og ser faktisk ud til at ende på det vanlige tab på 15 kilo sådan er det bare.

Glæder mig til at komme hjem og er også lidt sørglig over at skule afsted herfra. Personalet er ene’re i min verden de er commited til problemer de ikke selv har langt ud over min fatte evne, de fordømmer aldrig og lytter altid hvis det er nødvendigt.


Efter 17 km gå tur ( det er kun en byge sagde jesper ) N E J ;)

Vi ses snart i skovene

Kampen med kilo’ene !

søndag, 24. maj 2009

Ja den evige kamp..

Hvorfor så denne kamp ? er det samfundet skyld som en kendt sanger engang påstod, er det for egen trivsel? måske helbreds mæssige grunde, eller blot et ønske om at passe ind i mængden eller ihvertfald ikke skille sig negativt ud.

For mit eget vedkommende er det nok et mix af flere ting. Klart det ville være fedt at bare kunne gå i en Alm. butik og hive alt det fede tøj ned af hylderne og ikke købe praktisk ind ;) et andet afgørende punkt for mig er konkurance evnen ;) dette erkender jeg blankt, der et par stykker jeg ville elskeee at vise et par små ting i nogle grene af sports verden der kræver meget lidt kilo. Fint det går stærkt ned af der er tyngdekraften min ven men efter ned går det som regl op og der vi ikke lige så gode venner.

Med hensyn til samfundets nedgørenhed over for tykke mærker jeg ikke personligt noget til den, måske fordi min statur til tider kan virke afskrækende fra de typer der finder det ok. Har desværre på skolen hørt fra flere piger at de får tilråb hvis de feks. køber en is om at de hellere feks. skulle spise lidt grønsager. Det forstår jeg ikke!

 Nok om det og tilbage til ” the ubberup battle ” ;)

Kan bestemt ikke klage denne gang vægt tabet har fordelt sig som følger. 2,8 - 2,4 - 0,8 - 2,4 - 1,4Kg totalt 9,8 kilo

Faktisk en del bedre en de første 2 gane på ubbern hvor mit gennemsnit var 1,1 kilo ugen. Men stadigvæk var jeg temlig skuffet i onsdags da jeg missede 10 kilo grænsen med 200 gram et skarn er jeg for har man tabt sig skal man være glad ;) og den sidste uge var trods alt kun 6 dage.

En rød tråd ser ud til at være de gange jeg har tabt mig mindst er de gange jeg har lavet hård muskel opbyggende trænning som thai box , styrketrænning og box så må jeg jo så vælge ;)

Idag var det så blevet tid til min moder skulle have sin Mtb debut. Det blev en rolig tur med min fader omkring Bagsværd lyngby sø i regn vejr i alt sit nye gear. En sjov oplevelse var at købe cykel tøj med hende det står i skarp kontrast til når min fader gør det samme. Synes hele tiden jeg hørte hendes stemme i butikken ” Har i ikke noget dyrer !!! ” Ja ja smager det så koster det ;)

Vi ses sikkert snart om ikke andet så i skoven ;)

Nye cykler til alle !

onsdag, 8. april 2009

Ja næsten da ikke en til mig men ellers stort set alle ;)

 En dag jeg stoppede forbi Webike stod der en spezialized og smilede kraftigt til mig, vi havde jo egentlig bestilt en gade cykel til Carolien men 1. den var dyr  2 . den kunne ikke leveres . så stod lidt og kikkede på den og konfererede lidt med formanden for Webike ( samme som hustlerne ;) også kørte jeg hjem og snakkede med Carolien om det og afsted igen og kikke på den.


Test run i gården

Flot er den sgu men Carolien er ikke født under spontanittens træ når det kommer til penge sager, så lidt press var på sin plads.

Og vupti nu hun den stolte ejer af sit første racer gade jern der bestrmt nok skal komme hende til gode sommeren over på hendes mange cykel turen på jobbet, det er trods alt federe at køre 50 km på racer frem for sin mtb ( selv om det er god trænning ) ;)


Jeg måtte sove på sofaen den første nat ;(

 I lørdags viste vejret sig så endelig fra en side som tillod den unge dame at afprøve sin racer, og må nok sige mine dage er talte med at følge med på min mtb, der sgu fart på den lille tøs ;)

Men egentlig var vi jo ude hos we drengene for at finde en cykel til min nevø Maltes føs’da da hans gamle blev stjålet.

Det lykkedes at finde en fed cykel selv om der var rigtigt meget at vælge imellem


Malte på sin toplirede Ghost

Endelig er det okse blevet tid til min moder skulle have den Mtb hun har snakket om i årevis ;) Tilgengæld gik hun så hele vejen og købte en topfed Cube af sidste års model til en fornuftig penge.


en stolt første gangs mtb ejer

Så alt der nu mangler er hun kommer ud og køre en tur ( når de nu retunere fra bali efter en måndeds ferie )

 Til sidat et stort tak ti lJ-lo og Claus fra webike de er for hjælpsomme

tak drenge jeg skylder en krammer ;)


Claus i bad boy positur

Ses i skoven

Byggerod

onsdag, 10. december 2008

Beklager den lave aktivitet.

Men ligger P.T i byggerod med en total renovereing af et kælder rum til studio brug. Håber at få lidt mere fritid efter weekenden ;)

HUSK HUSK HUSK

Tilmeldingen til Det traditionsrige H12 løb er åben kik her h12

vi ses i skoven

Fornemt besøg i fitnessdk i sydhavnen.

fredag, 21. november 2008

Denne morgen Kl. 0630 var det blevet til et fornemt gæste visit hos den sagnomspundende roleur Lars A.K.A Kanonkuglen, der som bekendt underviser for fulde huse hver fredag morgen. Lars er ufatlig velegnet til netop dette hverv, velidt og flink med en snert af ironi bedre bliver det ikke. Denne morgen havde han formentlig planlagt noget fedtforbrænding i henhold til hans projekt ( som desværre er endt under lås og slå i Area 51 ;)

Men da han så der var besøg fra de Grønne helte (www.teamhustler.dk) satte han straks programmet derefter, så hårdt blev det.


Roleur i position.

 Synes det var en god hård tur vi stod op en del og svedte ligeledes hehe

Har altid grint lidt af dette morgen spinning, men sidder nu tilbage en tidlig fredag morgen med en dejlig fornemmelse i kroppen og tilfredshed over at have mødt Lars igen ;) som nybagt fadder og studie ramt er han en travl mand man ikke ser for tit mere.

Godt gået Lars og vi ses helt sikkert igen….

Beslutningen er taget.

tirsdag, 18. november 2008

Efter en 1 års kamp unden nævneværdige resultater synes jeg at behovet er at komme tilbage på Ubber’n og få taget hul på det sidste vægt tab.

Fedtprocenten er dog gået ned det sidste år, men når alt kommer til alt er det desværre vægten der tæller mest lige der for mig. Efter vi kom hjem fra ferie i Bulgarien og vægten som vanligt stod stille blev jeg så træt af den så jeg besluttede ikke at stå på den før efter jul igen. Dette holdt jeg intil forrige uge hvor vi Hustlere skulle testes hos Aimhigh’s Rune. Der skulle vu vejes og måles og det viste sig at jeg havde taget 4,8 kg på men dog tabt 1 % mere i fedt procent så jeg nu er på 30 % ( målt med tang ) så om 5 % er jeg i normal området hehe sært ikke. De næsten 5 kg på skal naturligvis af hurtigst muligt.

Ifølge BMI skal min max vægt være 85kg ifølge Rune er dette ikke muligt da min fedtfrie masse Pt. er 98 kg så han synes jeg skulle være tilfreds omkring de 100kg hvis jeg skulle bestemme var lige under de 100kg bedre. Men den tid den sorg ;)

 Jeg må i samme tråd opfordre Lars http://kanonkuglen.blogspot.com/  ( kommenter gerne på hans blog )til at redegører for hans vægt tabs program da det snart er mere hemligt en om anders fogh bliver i danmark ;)

Nok om det.

Vi passede i ugen der gik min søsters yngste Noah. Som 3 årig løber man ikke rigtigt tør for batteri, men dejligt var det nu.

 
Pirater i kamp :)


En meget træt Carolien.

Tror også han havde det sjov ham og Carolien lege ihvertfald højlydt pirater ;)

imens Morten kom med lidt kød vi havde bestilt.


iiiiiiiaften er det juleaften ;)

Imorgen står den på tur med mtb spor udvalget sammen med nogle skovfodger så de kan få fornemelse af hvad der er hensigts mæssigt fra vores side af skoven når de skover og bygger nye spor og lidt om hvor vi godt kunne tænke os lidt ekstre km på i det her tilfælde den røde.


Det røde spor efter skoving.


Søren Ryby beser skaden.

 Ses i skoven

Tiden der blev væk.

tirsdag, 28. oktober 2008

Ja sygdom og en masse travlhed har gjordt lidt inaktivitet synligt her på bloggen. Alt dette er nu fortid igen ;)

Først blev det jo fruen Fødselsdag. Vanen tro havde jeg ikke helt fortalt hende hvem der kom så lidt overasket blev hun.

Vi holdt dagen på furesøbad marinaen da de har alll you can eat stegt flæsk med persillesovs for 98 Kr. ( og det bliver jo til en del )

Jeg tror personligt at Kim var aftenens topscore.


Kim in action.

Det var slet ikke dårligt men må sige at tjenerne ikke var alt for hurtige og ikke specielt interesseret i at sælge drikkevarer.


Så er festen slut.

Desværre blev jeg om natten syg influenza syg som kun en mand kan blive og jeg lå for døden et stykke tid før lyset atter ramte mig, til alt held har jeg jo min private sygeplejske ;)

I tirsdags var det så tid til det hemlige hustler spind med Grønbech.

For at sige det kort DET VAR HÅRDT har altid synes spinning var lidt feminint men ikke i dette tilfælde ;) og efter at have ligget i sengen i en uge var det ingen smal sag. Men næste dag havde jeg det faktisk noget bedre, så det skulle bare trænes væk.

Jeg er som hustler repræsentant kommet med i http://mountainbikedk.blogspot.com/ et udvalg der er til for at få mere spor herhjemme og forsøge at fjerne gnidninger mellem skovens brugere og naturligvis fortrinsvis os Mtb’ere. Onsdag var Søren ryby og jeg oppe og dele flyers ud til hunde ejere og tage en lille snak om dem omkring det nye spor der kommer deroppe og samtidig en lille snak med Skov og naturstyrrelsen om forløbet af søndagens spordag.

 
Naturtro kunst i Geel ved dog ikke hvem der har stået model ;)

Samtalerne med hundeejerne gik egentlig rigtigt godt,det viste sig at de fleste nok var mere irrteret af løberne. Isøndags var tiden så kommet og da vejret var elendigt havde jeg ikke forventet det store fremmøde ( på trods af trussler mod forskellige evt. deltagere hele ugen ;);) men stor overraskelse ca’ 50 Stk. havde valgt at lægge vejen forbi det hjalp helt utroligt meget at der var så mange så vi blev faktisk 90% færdige. Lidt efterjustering kan nok ikke undgås.


Lidt efterhygge med basser og kaffe.

Dagen før blev det til en tur med nogle af drengene.

På den røde naturligvis, helt skarp har jeg ikke været efter min influenza men synes efterhånden som dagen skred frem at det blev bedre og bedre. Efter lidt styrten ;) ja også fra min side beslutede vi at nappe furesøen også.


Neerdal og Hallberg forcere (stammetræning)

Til alle dem der ikke cykler i skoven må jeg bare sige at skoven var supersmuk. . .

Em del af det Røde spor er blevet skovet,det ser lidt vildt ud meeen mon ikke det vokser ud igen ;)

Tak for denne gang vi ses snarest ;)

Hillerød mtb maraton

søndag, 5. oktober 2008

I år var målet som sidste år 103 km for min tro væbner Per og jeg, ca’ midt på ugen blev vi mere realistiske, måske oven på sidste års dag i helvede af mudder og vand ;) og jeg valgte at downgrade til 47 km og forsøge en hurtig tid på den. Det er et valg jeg i bagklogskabens ulidligt klare lys er rigtig glad for jeg tog, Dagen idag var våd, kold, våd, mudret , våd og smerte fyldt ;)

 
DMI kort for dagen.( det gule er ikke sol )

Til alt held var det endnu en gang lykkedes mig at overtale min søde/smukke kone til at agere service vogn på depoterne ( grundet min fødevarer allergi er jeg nødt til at medbringe eget ) i dagens anledning var min søster hopet med på vognen. Fra Skovstønnerne var der naturligvis også fremmøde af min Fader, Hallberg og Ole.


Hallberg og Konen i depotet ( Foto Rikke Stuhr)

Nå starten gik og vi kom afsted, det var ikke det store hit at stå helt bagerst udover at man slippe for alle dem der skal frem i verden i en fart, med farer for alle andre’s liv og lemmer. En del kø var der i starten, vi fik hurtigt konstateret at fører var i samme kaliber som sidste år, og der ikke ifølge DMI var lovet nogen bedring i vejret.

Ret hurtigt duggede mine briller så jeg intet kunne se, så de røg i lommen nu kunne jeg så se klart men dog ikke så langt hehe ;)

Jeg synes egentligt det gik rigtig fint havde lidt overskud. Hallberg og Ole var kørt ( det forlyder de sover i ilt telt og drikker E.P.O ( Extra Potent Oxidicer )til morgenmaden.


Ole i depot. ( Foto Rikke Stuhr )

Lidt før depotet kommer min far op til os og vi kører i pit sammen til lidt hjemmebag og tankning af div. min far er hurtigt afsted men Per og jeg hygger lidt.

 
Min Fadder. ( foto Rikke Stuhr )


Mig i depot ( Foto Rikke Stuhr )


Per Olsson og jeg i Depot ( Foto Rikke Stuhr )

Vi havde inden depotet siddet og snakket om at ruten vist blev lidt værer efter depotet og der huskede vi rigtigt. Desværre er min vægt langt mere ideel til kørsel ned af bakker end halvbundløst mudder i regnvejr, så det var sgu tung kørsel, men gik egentlig meget godt, havde efterhånden overhalet Ca’ 20 stykker og var  ikke blevet hentet af  bagstopperen ;) min hidtil bedste placering i et løb er 7 sidst så det så jo smukt ud. Vi havde undervejs passeret temlig mange der holdt intil siden og stod og fægtede med en blaning af slange, pumpe og massere af mudder, nu var tiden så åbenbart kommet til mig ;( Desværre frøs vi faktisk så meget at et simpelt slange skift beløb sig til 20 min. og vi frøs totalt til sidst. I løbet af 20 min kører der jo også en del forbi af dem vi havde passeret 6 stk. blev det til surt surt op på hesten igen og forsøge at køre lidt varmen i kroppen. Af uvisse årsager kiksede Garmin lidt og lige pludselig var der kun 3 km tilbage det synes jeg sgu var fedt og vi blev enig om en slutspurt til at hente dem der havde passeret, gas fik den  og det lykkedes faktisk helt pænt. Glæden var desværre lidt kort da der pludselig dukkede et skilt op med stor skrift 40 KM hmmm da jeg kikkede ned på garmin kørte jeg ca’ 114 km/t selv om der var fart på var der nok ikke så meget fart på ;) Jeg var bare så børne mopset for jwg var helt brændt ud og der var stadigvæk 7 km til mål og det meget langt lige der. . . Per fik peptalket mig ligt og faktisk endte det med at ikke så mange kom forbi igen, de sidste 2 der passerede efter jeg stod i en del minutter med krampe i lårene besluttede vi os fo at hænge på og så sætte dem på asfalten ( hvor jeg er er semi hurtig ;) da vi ramte asfalten hvor det går svagt nedaf var det bare 48-11 og pedalen i bund. hedigvis så de lidt opgivende ud da jeg passerede dem men holdt nu pedalen i bund og passerede temligt mange dernedaf dog forskellige distancer. I mål på 4.47T….knap 7000Kcal fatigere, en gennemsnits puls på 152, 1 time bedre end sidste år taget i betragtning af det spild tid jeg havde på ruten er jeg meget tilfreds med og ser frem til en evt. tør rute næste år og evt. -30 kg ;) for når alt kommer til alt er 103km mit mål.


Mig da jeg ligeer kommet i mål godt sukker kold ( Foto Rikke Stuhr )

Stort tillykke til Hanne der kom på podiet og de andre der gav den gas. Anne (A’ets hustru så også ud til at klare det i fin stil ) og naturligvis formand J sejt gamle dreng.


Hanne ved mål stregen (foto Rikke Stuhr )

 Tak til alle der hjalp mig og tak til mudret der giver blød hud ;)

Ses på sporet