Arkiv for november 2007

Målsætnings dag

fredag, 30. november 2007

Et meget kendt Ubberup begreb.
I al sin enkelhed er det at man sætter sig et mål (feks. cykle, gå eller løbe) for derefter at forsøge at gøre det på målsætningsdagen.
Mit officielle mål var at cykle 100km landevej mit uofficielle var at cykle 220 km for at slå ( ubberup folket bekendt ) Martin “tegningen” ’s flotte 200 km i sommer’s Kl. 0345 ringede vækkeuret da jeg havde besluttet mig for ikke at rende tør for tid var det vigtigt at starte rigtig tidligt. Kroppen synes på daværende tidspunkt det var en dårlig ide at stå så tidligt op, men havde ikke meget at sige ;)
Jeg fik gaflet lidt morgen mad på tanken, alt imens jeg sad og kikkede lidt på vejret, det var da stadigvæk tørt men blæste en del. På med A L T  tøjet og ned til cyklen og trille stille ud af gården på Ubberup og ja der var fandema stille på det tidspunkt.
jeg har kun 1 gang tidligere kørt 20 km ruten dernede og det viste sig snart at min hukommelse ikke stod helt mål med realiteterne, og før jeg vidste det var jeg helt ude ved vandet på en grusvej , hmmm nå tilbage igen .
Besluttede mig egentlig bare for at køre lidt på må og få da min (cateye) lygte ikke gav meget lys derude hvor det virkelig er mørkt. Vel oppe på hovedvejen mødte jeg pludselig Jesper der var startet kl. 0200 for at nå at gå 70 km, han var på vej hjem for at se om Malene ville med ud at gå, så nå ja tænkte jeg så kører jeg sgu mod Holbæk . Afsted det gik efter ca’ 2 km mødte jeg min første modkørende lastvogn (som vist kørte temlig stærkt )med det resultat at han rev hjelmen af mig så den sad i nakken hehe de kører sgu stærkt ude på landet , men efter lidt tilvænning var det faktisk helt fint for de medkørende trak en okse med op ad bakkerne i deres vakum.
Mod Holbæk gik det rigtig fint kunne holde farten i 30 erne, men men men da jeg skulle tilbage var det som at være midt i “the perfekt storm”
 

Mig i The perfect storm ;) for satan den var sej, men det passede meget godt med at det var morgenmads tid på Ubberup da jeg nærmede mig igen og derefter tid til den officielle start, desuden fik jeg skiftet til et meget tiltrængt sæt tørt tøj da det i mellemtiden var begyndt at pisse ned!
Efter morgen maden gik starten , jeg fulgtes rundt med Nadia hun skød god fart og på bakkerne og i modvinden var mine ben noget møre ;) efter 1ste runde kørte jeg den modsatte vej rundt og så hende faktisk ikke mere. Husker egentlig ikke noget specielt den næste tid før jeg synes mit højre knæ begyndte at være lidt pivet, på alle de lange modvinds stykker blev jeg på den store klinge for at holde fart, men desværre ville knæet ikke helt være med til det. Så istedet satte jeg farten lidt ned og lod venstre knæ trække lidt mere hehe det ville venstre dog ikke være med til specielt længe så det var lidt skidt. Jeg besluttede mig for at hygge trille så meget jeg kunne og se hvordan det gik.Efter at have været i depot ved Pernille og A.K ved brugsen i tømmerup, var de 90 km tilbagelagt, desværre var knæ’ne virkeligt skidne (færdige) efter at have stået stille, så efter lidt snak frem og tilbage med Elisabeth og Jens (og konen) ved næste depot, besluttede jeg mig for at tage tilbage og slappe af et par timer og se hvad knæ’ene sagde til det.  Men først kørte jeg dog mod Holbæk igen hehe. Desværre var vinden virkeligt taget til fra om morgnen selv om jeg ikke troede det muligt og hjemturen tog ca 1-1,5 time.Da jeg ramte mål flaget i ubberup stod km på 132 km


Efter lidt tid i ro stod det nok klart at det ikke blev til mere , til gengæld lokkede Elisabeth med fodbad og massage og det lød rigtigt tillokkende ;) Og vandt i sidste ende over lysten ;)
til sidst en speciel tak til J-lo for hans knap så medlidende sms på et taktisk rigtigt tidspunkt hehe og tak til alle andre der var behjælpelige og ikke mindst Ubberup for at gøre det muligt .
 

En glad dreng det er ovre ;)

Stor tak til Tonny og Elisabeth kæmpe god ide med massage .

 

 Et par trætte tøser

Min trofaste ganger

I sponser tøj efter et tiltrængt bad

 

Seje Louise der desværre måtte sidde over med en skade

En lang uge.

mandag, 26. november 2007

Ja godt træt og brugt er min krop ,men det passer nu fint da vi på torsdag skal have målsætnings dag.
Målsætnings dag er en hel dag vi bruger hverisær på et predefineret mål , jeg har taget 100 km på cykel som mål selv om vejret ser noget skidt ud ;)

Men efter den sidste uges tid er jeg fysisk godt kørt ned så tirsdag og onsdag bliver uden aktivitet så håber jeg på at jeg er skarp torsdag.

Det startede egentlig heroppe med noget mystisk vejr med meget sol og lidt regn af og til

og naturligvis lidt regnbuer , men flot var det sgu.

Derefter havde skolen på lærermøde dagen ( onsdag ) fået den geniale ide at hyre et blues band så kl. 0900 var det over i gymnastiksalen og hører blues , skide genial start på dagen der kan anbefales til alle. Bandet Hooter’sBlues er stiftet af Amrikaneren Maury “Hooter” Saslaff

 Maury “Hooter” Saslaff

http://www.hootersblues.com/

http://www.hootersblues.com/

http://www.hootersblues.com/

http://www.hootersblues.com/

og han tunerer en del i Norden , bandet kan findes på http://www.hootersblues.com/ hvor man også kan høre lidt af deres musik.

Så blev det dagen for lidt skumtennis i Tømmeruphallen, det jo en del år (og ikke mindst kilo ) siden jeg sidst har gjordt mig i skum tennis og det ses ;) men sjovt er det.

Torsdag havde jeg en aftale men min ven Kevin at han skulle op at se hvad vi lavede og selfølig er torsdagen også dagen med det meget populærer kickboksning , som er intet mindre en ( synes jeg ) det hårdeste fag vi har herop . Læren er den altid motiveren Elisabet som bare e et dejligt menneske. lidt billeder er vel på sin plads .

Søren holm

Søren en medindsat her på tykkeskolen

undertegnede ;) med inkasso hansker på

Kevin

Kevin på besøg

Samme aften havde vi besøg af Vig højskole

som kom forbi for også at spille musik i mange forskellige genre . 2 forskelige band’s der spillede navne følger.

God forskelig musik fra de 2 bands med dans til følge (efter utalige opfordringer)

Fredag var vi så til halbal (som jeg har set meget frem til ) i Tømmerup hallen med ca’ 800 landmænd og 41 ubberup indsatte til spisning og ca’ 20 efter , så stort set hele ubberup var samlet til halbal. Min plan var at gå amok i flæskesteg og det lykkedes til fulde ( desværre var min mave ikke gearet til alt det fede mad ) men hvad det var hele lørdagens dirre værd ;)
Desudden underholdte Asfalt Ole og derefter Fede Finn and the funny boys som var ganske underholdende.

Min tallerken før under og efter ;)

Meget tilfreds Jannik ;)

Min tilkommende

bette brith

Bette Brith i nisse kostume ( hun var meget populær blandt bønderne )

Fede Finn og Funny boys

Undertegnede og Nadia

Fed aften rigtig hyggeligt

Lørdag bød på endnu en gæst Henrik der gerne ville besøge en gammel ven , han troede godt nok han skulle slappe af men jeg havde andre planer ;)
efter morgenmaden

Skattepigen ;)


Derefter step (uden henrik) men med ynglings Elisabet

Ynglings lærer Elisabeth

Allan sparker igennem

Holdt kæft jeg sveder godt færdig

Konen arbejder hårdt ;););)

I vågen tilstand er hun nu sød og frisk.

Alt ialt en super weekend med gode venner og bekendte med super træning med Elisabeth

Store veje dag !

onsdag, 21. november 2007

For jer der ikke ved det befinder jeg mig P.t på ubberup højskole som også er kendt fra tv med “livet er fedt” jeg er heroppe indtil den 15. december og det er mit andet 13 ugers ophold jeg er på ( og forhåbentlig det sidste)

Om onsdagen er det jo vejedag

og det kan godt være en gyser , heldigvis er jeg velsignet med relativt stabilt vægttab , men de er dog ikke så vanvittig store som så mange andre’s ;)
dagens tab var 1.6 kilo hvilket jeg er meget tilfreds med, da det standard ligger på 1.26 kilo i gennemsnit, og når jeg træner meget plejer vægten at stå stille eller tage lidt på.

De 1.6 kilo betyder så at jeg er på - 37 kilo total ,så det nærmer sig da de 40 kilo, hvilket er endnu en milesten i bogen.

God dag til alle, min blev ihvertfald god ;)
og så det tid til morgenmad ;)

Heino Fall Race

søndag, 18. november 2007

Så oprandt dagen hvor Heino fall race blev skudt igang. jeg har set frem til det et stykke tid på trods af sygdom i forberedelses fasen.
Vejr udsigten lovede godt og det blev da også en flot dag da først det værste tåge var lettet, lidt koldt til at starte med men ikke noget der ikke kunne køres væk !

 

Jeg fulgtes med min far og Henrik Hallberg op til løbet da min kommende kone  Carolien er blevet syg og derfor ikke kunne være med. Oppe på løbs pladsen blev jeg som vanligt hurtigt mødt af de altid venlige hustlere  og flere af dem jeg vanligt fotografere som nok synes det er sjovt at de nu kan komme med tilråb til mig for en gangs skyld ;)

Vel oppe ved start erindrede jeg at flere havde snakket om at løbet startede op ad bakke men hvad tænkte jeg så lang kan den vel ikke være…. men jo den var lortelang men sluttede til gengæld af med at blive jævnt stejl. Så da den var forceret var pulsen helt oppe hvor den skulle være. En utrolig smuk rute og godt teknisk til tider , flere rigtigt fede nedkørsler som dog blev skæmmet lidt af en små defekt bagbremse. Hallberg fik hurtigt luft og min far og jeg fulgtes hjemad. Tidligt i løbet ved omkring 6 km mødte jeg en ældre herrer der forsikrede mig om at der ikke kom flere bakker , dette var desværrre løgn ;)

Ruten var for mig temlig kuperet og tung kørt, hvergang jeg ramte en grus sti faldt pulsen rigtig pænt desværre var der ikke vildt mange af dem ;)

Ærgelsen var stor da jeg blev hentet af Saltoft, grønbech og J.l et stykke tid før jeg havde håbet, men der nåede dog kun 19 forbi fra 42 km Hartvigsen ca 400 meter fra mål (ham jagtede jeg dog godt men der kom desværre en bakke og der kunne jeg ikke hænge på ) så alt i alt en god dag men noget hårdere end forventet sluttede for en gangs skyld ikke sidst men havde faktisk sat 5 stk og sluttede på

65 Jannik Stuhr Team Hustler - Rivette  1:44:12
(12,15)

så der må bare lidt mere vægt af så må vi tage det derfra.

Som altid lidt Hustlerhygge ved målstregen

Stort tilløkke til Grønbech og J.L for deres 2 og 3 plads

Synes nu jeg gav mig pænt og sluttede da med en gennemsnits puls på 160 og en max på 174 så tror ikke jeg kunne have givet den meget mere gas.

        

Tak for en fed dag til alle der var der og som altid tak til Hustlerne for jeres støtte

Mvh Jannik

Ps lidt billeder fra deres hjemmeside

           

søndag, 18. november 2007

Så skete det. Jeg fik endlig stablet min blog på benene , med stor hjælp fra Jakob Lohmann A.K.A    J-LO kendt af den ganske cykelverden som en flinker fyr ( med en god appetit ;)

Grunden til jeg valgte denne blog er at jeg P.T befinder mig på ubberup højskole og de få weekender jeg er hjemme får en del spørgsmål om hvordan det går , så jeg vil løbende opdatere her men i er naturligvis stadigvæk velkommen til at spørge ind til mig.

Endnu engang stor tak til J-LO og lad os så komme igang ;)