Arkiv for december 2007

Det gamle år velsignet er ;) men velkommen til det nye. . . .

mandag, 31. december 2007

Netop hjemkommet fra den meget traditions rige Nytår’s kur tur med skovstønnerne blev det tid til et lille blog inlæg. Sad og tænkte om hvad jeg skulle skrive mens vi cyklede rundt i det flotte rimfrost dækkede landskab og råbte godt nytår til alle vi mødte. Blev enig med mig selv om at en slavisk relativt kedligt diktatorisk stil af det der er forgået var vejen frem , so here goes .

Carolien har haft fri i ugen der gik og godt var det hun trængte til det efter lang tids ondt i ørerne, som tærer godt på en ung pige som hende ;) men en gå tur er det da blevet til i det hyggelige prejulevejr vi havde.

Iskiosken ved jeg ikke hvor ligger , men Ubberup er den vej ;)

Strikkning har hun også fordrevet tiden med og det er jeg stor tilhænger af da der breder sig en velsignet fred, alt imens hun tæller masker;)

Et sjal er det blevet til og et halstørklæde til mig.

Fremvisning til experten (min farmor) og der var ros at hente..

Det var til juleaften ved mine forældre at hyggen virklig bredte sig.

Det blev året hvor min far vandt mandelgaven til stor glæde.

Det blev året hvor min mor gamle julelys nok møder sit endeligt

Det blev okse året hvor jeg måtte tvinge min mor til at købe juletræ ;)

Det blev året hvor Carolien forsøgte sig med held på Søren Banjomus

Det blev året hvor jeg havde skjorte og slips på juleaften ( hawaie godt nok ) ;)

Alt imens nåede vi også at få Carolien’s mor og mand på besøg , de var her i 2 dage og det var rigtigt hyggeligt med endnu mere dansk julemad ‘;)

Og til sidst men ikke mindst var der jo den traditionsrige nytårskurtur, som løb af stablen idag hvor Carolien og min moder havde lavet suppe og varm caccao til skovens tapre svende ;) Vi ankom planmæssigt på trods af Henrik Hallberg’s forsøg på sabotage ved sit styrt.

Ja det gjorde av’s og desværre var der ikke mere anders and plaster på rullen, men efter lidt suppe virkede han klar igen ;)

Kevin i noget af sit nye cykel tøj.

Fuld gang i suppe køkkenet

2 af året’s meget sjælne gæster, håber vi ses lidt mere næste år

Og iaften skal vi så til Morten og Delcia 2 af vores gode venner og skyde nytåret ind.

Nytårs fortsættet må være at være aktiv og glad.

GODT NYTÅR til alle jeg ikke har sagt det til allerede og sel’følig okse dem jeg har sagt det til før ;)

SES I 2008

Juleaften

mandag, 24. december 2007

Med mange ønsker om en god jul fra Carolien og jeg afsluter jeg denne dag med at ligge mit hjemmelavede julekort på.
Håber i fik hvad i ønskede jer, for det gjorde jeg og så enda i Carolien’s størrelse ( heldigt ikke ) ;)

Ses til nitride for dem der er fresh.

Lille juleaften

søndag, 23. december 2007

Så er det den søde juletid der banker på døren. Det jo en dejlig årstid , dog fortrækker jeg den personligt i hvid snedækket tilstand ;)

Det står nu mest i cyklingens tegn, var ude igår med Thomas , Kevin ( kommende team hustler ) og Casper ( team hustler ) en god hård tur på dele af MX ruten og derefter på stien langs furesøen, det var nu posetivt nok for mig da jeg kom op af 5 bakker jeg ikke er cyklet op ad før men der er stadigvæk 4 jeg ikke kan komme op ad endnu, men godt med lidt mål ;)

Idag har jeg været oppe og handle det sidste og en lille gave til min smukke kommende kone, vi har æren af at modtage hendes moder og mand som gæster fra 2 juledag og et par dage frem, så det bliver hyggeligt. Efter shoppingen idag gik vi en god semi lang tur og fik delt de sidste julekort ud så alt det er klaret.

Imorgen juleaften er der naturligvis ikke fridag fra motionen, har PT. en aftale med Hustler Dan “the man “ så han skal nok straffe mig alt rigligt, men så længe jeg kan komme op ad trappen spiller det endnu ;)

Onsdag skulle den gerne stå på en gang Niteride med Hustlerne, det et stykke tid siden, så det bliver cool.

Ellers går mine tanker mest på at ungå at spise for meget til alle julebordene, til min hjælp har jeg fundet et lille billed ;)

Med den herre på sinde kan jeg vel næppe æde for meget ;) men pjat til side sel’følig skal der spises julemad, bare i noget begrænsede mængder og det skal nok være muligt . Et lille trick jeg nogle gange benytter er at spise alt det sunde på tallerkenen først, så er appetiten ikke helt så stor når jeg når til det usunde.

Ps. Husk at melde jer til Team hustler’s niteride løb det bliver fantastisk……….

Besøgs ugen.

fredag, 21. december 2007

Så det ugen efter Ubber’n
Er godt nok gået hurtigt, Om lørdagen da jeg kom hjem efter afskeds festen, var det næsten lige videre til min mor’s fødselsdag. Søndag blev der pakket ud og set på slushcup løb her lokalt i Hareskoven.
Mandag til København for at få en blodprøve på Carolien så vi kan se om hun bliver rask , eller vi skal have hende aflivet ;) ;) ;)For der ikke mange kræfter på tøsen efter en lille måndeds sygdom.

Tirsdag var det op kl.0400 for at nå færgen i Oden kl.0700 havde lovet at besøge min søster i ebeltoft, det gik rigtigt godt, vi fik spillet squash i næsten 2 timer ( jeg slog hende i 4 sæt mod 0 men hvem tæller ;)  ) derefter skulle vi ud og køre gokart ude ved http://www.racehall.com/ i Århus, lidt dyrt 550kr men satema sjov det må jeg sige. Rigtigt prof sat op med briefing , warm up laps , qualifier , og derefter selve løbet med start efter tiden man havde sat.

 

Jeg startede som nr. 4 men i starten skar jeg hårdt ind over og tog 1 plads så jeg var 3 kørte et godt løb og der er sgo kommet noget mere skub i cartsne efter de 40 kg er smidt. Så holdtfaktisk min 3 plads ( af 17 ) hele vejen men mod Lærer Henrik som ifølge ham selv ” er jo nærmest klam tynd” var kampen forgæves . Flot kørt af alle og alle var rimligt sportlige omkring deres nederlag ( næsten ) ;)

Dagen efter gik turen til Lasse min ven fra Haderslev som jo er fotograf http://www.dunk4ever.dk som lige har fået en fed lejlighed i midt byen med eget studio i det ene værelse, det var fedt at se ham igen og hilse på Marcus.

Afsked festen var sgu sjov omend de unge piger noget hurtigt bliver til en flok ” stive lis’er ”

 

1 stk Stive Lis ;)

En sober og næsten gift indsat der holder sig på rette vej ;)

men ganske morsomt . Desværre havde de givet julemaden et orientalsk tvist og det er ikke lige mig med and med chili og steg med abricoser og andet stads i, en ting er hvis man fylder kød med kød meeeen at putte grønsager ind i kød nærmer sig blasfemi ;)

Uddeling af diplomer af lærer staben. 

 Så står den på jul og cykling , skal jo gerne i en form så jeg kan presse J-LO ;)

Sidste vejedag.

torsdag, 13. december 2007

Så er spændningen udløst, blev desværre ikke helt som håbet men det var okse et sats måden jeg forberedte mig på. Så ingen sure miner der ;)

Konen havde ret da hun sagde det ikke fungere så godt for mig at spise mindre end de aftalte kcal, men synes jeg ville prøve da det ofte er med godt resultat for de andre indsatte ;) det blev til 1.1 kg hvilket bringer mig lige under et kilo fra at have tabt 40 kg , Så ikke helt endnu meeeen snart, Tror desværre okse mine forsøg har haft lidt negativ indflydelse på fedt procenten den var ihvertfald kun 0,1 % lavere end for 4 uger siden hvilket er lidt pudsigt da jeg tabte godt og vel 5 % på første del af opholdet. Suma sumarium for mig lav ikke noget om kør den solide langsome stil!

Konen har ret. konen har ret. konen har ret ;)

Det har været et anderledes ophold end første gang til dels også hjulpet med af det ikke er sommer denne gang, det gør alt lidt gråt og trist, her til sidst specielt. Men på mange måder okse et godt ophold da jeg har fået trænet meget mere end første gang fordi jeg er kommet i så meget bedre form. Tiden væk hjemmefra har okse forkommet meget lang på dette ophold , både for mig og viv’en to be ;)

Sad og roede lidt i gemmer’ne og fandt et billedfra første dag her oppe den 19 april 2007 og fik også taget et igår den 12 december 2007 dem har jeg sat sammen så man kan se forskellen og den er faktisk stor. Men til alt held for J-LO går der lidt tid inden vi skal husere de danske strandparker i speedo’s ;)

www.pixelution.dk

Så alt ialt er jeg godt tilfreds , men bedre kan det jo altid blive hehe

Ses derude

Sidste uge på farmen….

tirsdag, 11. december 2007

Nå så er vi nået til den sidste uge, tid til at reflektere lidt over det hele.

 Har været en del syg denne gang mig selv og okse plejet konen en del så alt i alt er jeg tilfreds får ender ca. på samme vægt tab som sidste gang,
men har dog trænet en del mere denne gang og det kan ses på fedt % så det varmer lidt.
Hvis jeg skal nå mit mål, skal jeg tabe 4 kg på den sidste uge og det er nok ikke så sandsynligt, da jeg aldrig har tabt så meget på en uge ;)

Det ville i så fald bringe mig under 130 kg og over 43 kg tabt, det ville gøre mig glad, men når jeg det ikke, når jeg det bare i næste uge.Som de siger heroppe gang på gang er det ikke en slankekur men en livsstils ændring, og som mange heroppe har jeg naturligvis også frygten for at det går det anden vej igen.
Den største kamp er ikke at tabe kilo’ne men holde dem af….
Det jeg vil forsøge er at holde mig selv meget igang også med andres hjælp (ikke forstået på måde at folk skal være efter mig for det er røv irriterende ;)
men på den måde at jeg vil snakke med nogle venner fra blandt andet cykel miljøet, da det jo er nærliggende og høre om de ikke vil ringe af og til og høre om jeg skal med ud at trille en tur.
Det vil også bestå af svømmehal og motions center, tror også jeg vil melde mig til flere cykel løb da det jo forpligter når man er så dårlig en taber som mig ;)
Nok om det alvorlige , en travl weekend bag mig med pleje af den føromtalte syge kone og 2 julefrokoster
første frokost var med skovstønnerne, vores lille hygge hold hvor tempo er så alle kan være med. Thomas havde i år inviteret og der var hygge på menuen, vi blev smidt ud ca’ 0200 så det var meget passende. tak til Thomas og Nanna for at lægge hus til og Casper, kim, Torben og Hallberg for hyggen
Thomas på køkken tjans ;) www.pixelution.dk

Torben lidt eftertænksom

www.pixelution.dk

Casper og Hallberg stiger om bord i bordets glæder

www.pixelution.dk

Et billed til pungen, der kan man tale om ren nydelse og et billed feder jo ikke ;)

www.pixelution.dk

En ex Ubberup indsat er ved at tabe kampen mod det vanedanende fedt ;)

www.pixelution.dk

Lørdag blev det så tid til julefrokost med de gamle ubberupere fra sidste hold og nogle fra andre hold med . Jeg lader billederne tale for sig selv.

Hele flokken

www.pixelution.dk

MMMMmmMMmmMmmmmMmM

www.pixelution.dk

Sasha (G-Unit)

www.pixelution.dk

Kristine

www.pixelution.dk

Vibe

www.pixelution.dk

Martin og Sanne

www.pixelution.dk

Micker

www.pixelution.dk

Rasmus

www.pixelution.dk

Kim

 www.pixelution.dk

Og så var den weekend gået ;)

En dejlig dag

tirsdag, 4. december 2007

Fedt vinter vejr idag.

Blev inviteret ud at trille en tur ,hvilket jeg var lidt spændt på da min trilletur i lørdags mod forventning ikke var den store vinder.
Men alt det blev gjordt til skamme idag, så kroppen havde åbenbart bare brug for lidt hvile efter de 132 km torsdag: Turen idag var med Torben og Kim og vi valgte at trille en tur om Bagsværd og Lyngby sø og derefter Furesøen , lidt under 40 km og super hyggeligt for mig ;)

 

Kim og Torben

En glad blog fører ;)

Søndag var jeg ude og se en afdeling af Slushcup  ude på Herstedhøje et fantastisk sted at være tilskuer ;) Så ikke ud til det var helt så fantastisk at køre hehe er frygtelig glad for at jeg ikke lod mig overtale til at køre, på trods af at alle sagde der jo kun 2 bakker ellers er ruten flad (ja og mega tung mudret ala Kalundborg fra sidste år ) MEN sikke bakker.

 

Mr.Hallberg

Mr.Hallberg

Hallberg så pænt træt ud ;) Casper ligeså og naturligvis Hustler Præsidenten Mr. J-LO som sejt gennemførste selv om han måske ikke har fået trænnet så meget i år , flot klaret drenge !

I aften er det tilbage til Ubberup til vejning imorgen tror desværre den bliver det samme som sidste gang, men det er set før efter meget sport så det er ok. Skulle jeg have taget på er det derimod ikke ok ;) selv om det kun ville være 2 vejning siden april det er sket på.

Jeg har været en del hjemme på det sidste for at pleje min komende kone da hun desværre har på draget sig at få væske i ørerne efter langvarig forkøelse , og det er noget smerte fuldt , så jeg valgte at tage hjem og passe hende da hun er vigtigere en Ubberup .

 Hun bliver sikkert frygtlig glad for dette ikke så meget eller jo lidt iscenesatte billed ;)