Arkiv for januar 2008

Nightride overstået.

søndag, 27. januar 2008

Desværre blev jeg små syg i løbet af torsdag ,og lidt mere fredag, så da lørdag kom sov jeg faktisk stort set hele dagen intil kl 1700 hvor det var tid til at blive klar. Så det var bare ind med nogle panodiler og lidt vand i hatteholderen og så lidt mad på samme sted ;)

Carolien spurgte temlig mange gange om jeg var sikker på at jeg skulle afsted, men fornuft er jo ikke altid det jeg er præget af i disse situationer ( som kendere af mig ved ) så afsted gik det.
efter lidt forviring om at finde startstedet gik det da fint og Hallberg stod med bål og rørte i den store suppegryde ;)

Klar som altid, ja nærmest spændt som en fjeder ;)

 

Ja skarp så jeg ud .

Tiden til start kom og jeg stilte mig helt bagerst, så kan jeg altid overraske og komme bagfra eller noget. Var en anelse betænklig,der er 1 god nedkørsel og min bagbremse var faktisk ikke eksisterende og det sgu lidt ufedt, men hvad. J-lo den store formand råbte os an, og efter en hurtig nedtælling var vi på vej, efter ca’ 30 meter var jeg så småt oppe i fart da en styrter lige foran mig, jeg hev alt jeg kunne i forbremsen der gav et højt pffffft også ,en sky af bremse væske ud af slangen. Ja hmm hmmm næh nej jow eller nej ikke rigtig så var der ingen forbremse og meget lidt bagbremse at gøre godt med, men en omgang ville jeg sgu!

Efter 200 meter stod mine forældre med min nevø, så dem stoppede jeg og snakkede med dem, de kunne ik rigtig finde start heller, nå men videre efter ca’700 meter står der 2 piger, den ene kører videre da jeg når op, så som Hustler er man jo gentleman af natur og jeg tilbyder min hjælp.

Det er Fru Gudmundseth der har knækket kæden og er kommet afsted uden sin værktøjskasse, så da det hele er kørt for mig alligevel finder jeg et SRAM led frem, fra de dybe kældre og for efter lidt besvær med de kolde fingre monteret det, meget taknemlig er den unge dame og afsted med hende igen.

Lige der tænker mine fingre meget på bålpladsen.

Nå men videre det går egentlig ærgligt, for det sgu en fed rute . men skidt sker. Igen og igen bliver jeg overhalet af alle de hurtige drenge og piger, møder sågar mine forældre igen og går et stykke vej med dem da de ikke har lys med er det lidt umuligt at manøvrer i en mørk skov.

Kommer op forbi tilskuer rækkerne og bliver næsten døv da førnævnte J-lo med megafonen opdager mig ;) og heppet bliver der sgu men men men jeg var jo bare på vej ned at få en omgang ;) havde fået nok af at køre uden bremser for 1 dag… men min omgang får jeg skidt på en skidt dag men sådan er det jo.
Den kommende fru stuhr er som altid stolt og en super støtte

Viser sig så at jeg ikke er sidste hustler, da Peter havde valgt at ligge sig som et andet mosefund, i en forklædt vandpyt der vist viste sig at være en bundløs suppe af ildelugtende stads ;)

Dagens hurtigste blev Jonas Pedersen

Og Diana

8 omgange blev det til og i den anden ende

Og som rosinen i pølse enden godt tilfreds da der jo var 61 tilmeldte ;)

Så var der jo kun lodtræknings halløjet tilbage og jeg havde sat næsen op efter en Garmin men intet til mig

Alt i alt rigtig fedt tror vi har en klassiker her

Stor tak til Casper o og J-LO

Ses på sporet

Regnvejrs dans !

onsdag, 23. januar 2008

Behøver vi nok ikke ligefrem at forsøge os med ;)

Har sgu været et par hårde dage, fik kørt nogle gode km igår med Kim desværre i markant modvind meget af tiden, og en god tur i svømmehallen idag gjorde da okse at mine ben var noget bløde her til aften, da ruten til hustlers niteride skulle fremvises. De var dog ikke tilnærmelsesvis så bløde som jorden ;)

Super fed rute

HUSK AT TILMELDE JER

Ser frem til de næste 2 dage de står for fridage ;)

Ses i skoven

Høj puls

torsdag, 17. januar 2008

Det har været en travl tid på det seneste.

En del ting jeg skulle til Hustler julefrokosten som var henlagt til januar af logistikmæssige årsager, da det var svært at finde en dato alle kunne.
Igen i år stod Hanne for det helt store, sammen med et par af de grønne hjælpere, og vellykket var det, med god mad og stemning uden at at fætter Casper gik kold kl.1930 ;)

Jeg var i år så heldig at få en pris “uden for kategori” en venlig sjæl havde indstillet mig til en sådan pris, da det ikke kunne være inden for kategori da jeg nok er den eneste hustler der kan tabe så mange kilo uden at afgå ved døden ;)

Den føromtalte pris hængt på æres pladsen af konen ;)

Jeg skylder en stor tak til hustlerne for al deres støtte og hjælp, nogen mere en andre, men sådan er det jo, de støtter fortsat op med en venlig bemærkning fra tid til anden og det varmer. Det er for mit vedkomende den helt rigtige klub at være endt i da der er plads til alle. Så tak for det hustlere!

Det blev lidt sent inden festen blev skudt af som vores kære formand bærer præg  af ;)

Ja han var ikke fuld blot træt ;)

festens primus motor med formanden

EN GOD OG RIGTIG HYGGELIG FEST MANGE TAK FOR ALLE DER GJORDE DEN TIL DET.

Ikke så mange timer senere havde jeg en aftale med Charlotte, Gitte og Lotte fra ubberup hold 22 om at deltage i elevforeningens månedlige gåtur om Søndersø.
Omend jeg var lidt træt, var det en god tur og vi fik også snakket lidt med Pia fra elevforeningen, dejligt med mennesker som hende der har overskud til at gøre et stort stykke arbejde for alle os andre.

En meget smuk dag ved Søndersø, jeg vil helt sikkert komme til de næste ture.

Ellers har den stået i træningens tegn, efter jeg holdt fri fra jul og et stykke ind i det nye år fik jeg lagt 3 kg på. Lige så snart jeg begyndte at passe alle mine spisetider gik det dog hurtigt den anden vej og pt ligger jeg 400 gram over da jeg forlod ubberup. Jeg har dog iværksat en større trænings offensiv og træner ret meget for tiden.

Mit skema pt.

Mandag:  formiddag cykle… aften boksetræning

tirsdag: cykle

Onsdag; formiddag svømme….aften b-kick

Torsdag: cykle

Fredag:  svømme …og evt en gå tur

Lørdag: cykle

Søndag: fri med konen ;)

Det er faktisk gået rimlig godt i et par uger nu, dog var b-kick aflyst igår, så vi tog en tur til allerød til step 1 som er midt imellem begynder og sindsyg;) men koordinationsmæssigt er jeg nok lidt udfordret, men var rimlig tilfreds med indsatsen.

Når jeg sidder og ser lidt nøgternt på det var det ikke det værd at tage fri fra maden i 3 uger, det fede mad smager ikke så godt som det plejer og ja det var bare ikke det værd…

Onsdag var vi oppe med en gave til Louise fra ubber’n som havde føs’da. Hun blev glad for at se os så det var super (vil undlade at vise et billede af hendes værelse her, da det ikke er et kønt syn) ;)

Imorgen efter svømning er det så en tur på hustlernes nigthride rute med J-lo så det bliver top

Ses på sporet eller et andet sted ;)

Vinter i Danmark

mandag, 14. januar 2008

Lidt forsinket, men for snart 2 uger siden, var det snevejr i Værløse.

Kl.20.00 skulle vi jo lige lege lidt. Den første sne skal fejres og jeg elsker at lave snemænd. Sådan var det også i år og snemanden blev endda større end sidste år. Jannik kunne godt lide at se på, mens jeg arbejdede. Naboerne kom også. Børnene skulle selvfølgelig lege med sne og forældrene skulle jo også kaste lidt med sne.

Min snemand:

Færdig

Da vejrmanden i fjernsynet sagde, at det vil blive tøvejr dagen efter, skulle jeg jo lige vise min snemand, at han var elsket i den korte tid han var på denne jord. Så skulle der kysses lidt. Jeg synes han var lidt kold ;) men ellers var det meget godt. Normalt er det ikke tilladt at kysse andre mænd, men denne gang måtte jeg godt :)

Jannik fik også lov til at kysse en snetøs, men det ville han ikke. Nok fordi han først selv skulle lave hende :p

Kys snemand

Udsigten fra døren var også meget smukt:

View

Dagen efter var der kun små sne-bolde tilbage. Resten var væk. Til næste gang :)

Godt ind i det nye år

onsdag, 9. januar 2008

Det var en god nytårs aften, med en masse mad.

Morten havde valgt at lave en menu med 12 punkter på ( såvidt jeg husker ) så vi spiste intil kl. kvarter i midnat og derefter dessert. Jeg tænker konge og det var det sgu. Onkel Danny var lidt stiv så kødet var færdigt ( det han lavede ) men en rigtig hyggelig aften med en masse hyggelige mennesker,

Lidt billeder blev det til.

 

Desserten.

Skønne jannik og Carolien.

Onkel Danny med beskytelses briller,

Og i action med brillerne ;)

Kl. 0002

Tivoli

Fyrværkerri med god sidevind.

 

Darth vader ?

Og et sidste billed fra en rigtig god aften

Stor tak til Morten og Delcia og Danny, malene,louis og nanna og Stig og susanne