Arkiv for februar 2008

Integration ??

tirsdag, 26. februar 2008

Ja det er lidt gas….

Det var nu mest fordi vi havde Carolien’s søster på besøg fra Holland. Så det en god ting at have en pc og en masse hobby’s så jeg ikke nødvendigvis behøver at være hjemme når der går søster hønsegårds snak i den ;)

Nej det var ok vi tog Mariann med til kick box så hun blev lidt træt, hun var også ude og løbe med Carolien og så fik vi da også cyklet en tur om farum sø og spist vegi mad ;)

I weekenden blev det så afslutning på slushcupen som den gang var arengeret af danmarks fedeste cykelklub http://www.teamhustler.dk/  ;) Carolien var mere eller mindre friviligt blevet meldt til at stå i kageboden og oven i købet bage en del af dem selv. Desværre kan jeg jo grundet allergier ikke tåle 99,9% af alle kage, men for sata….. det lugtede sååå godt i 10 timer……

kage konen ;)

Det færdige resultat……

Men tidligt op til slushen og med opladte batterier til kameraet var jeg klar og Carolien nogenlunde ligeså ;)

Der var lagt i posen til en spænende afslutning med Mic Grønbech og Casper saltoft næsten lige i poing og en sikker vinder i Klaus nielsen kun en teknisk defekt kunne slå ham af pinden, Og det var netop hvad der skete efter ca’ en halv omgang. Desværre skete det også for Grønbech så var vejen banet for Saltoft der blev den samlede vinder tillyke med det.

Klaus Nielsen “vinker” til sit flade hjul ;)

Også et kæmpe tillykke til Jonas Pedersen der tog sin første sejer i den “voksene” klasse

Super godt gået Jonas

Også Mads Bødker fik slukket sæsonen med en sejr.

Den samlede sejr i H40 løb Thomas Aabo med.

Hustlerne var som altid godt repræsenteret og dagen fighter må have været Jais.

Han gav sig som vanligt 120% …. godt gået Jais

Ruten er jo en klassiker oppe i tokkekøb, så ikke lang tid efter starten var gået begyndte jeg at søge ned mod det første åløb rytterne skal over der plejer som regl at være en del action , men i år gik der en rum tid, hvis ikke jeg vidste bedre, ville jeg tro folk kører langsomt når der står en fotograf måske ud fra devicen af at der kunne være et “actionpræget ” sted i nærheden ,når fotograferne har taget opstilling ;)

Men blev nu ikke skuffet viste sig at være en god bekendt der startede ballet

 

Mange tak johnny (han slog sig vist ikke )

Efter et stykke tid gik vi 100 meter hen til det næste åløb, det var blevet lidt stejlere i nedkørslen en jeg husker det. Der gik faktisk ikke så længe før der kom en i rigtig god fart og forcerede mudder hullet lige inden i flot stil, for derefter at stå på snotten ned i hullet og ramme den modsatte side. Det så faktisk voldsomt ud men efter at have spurgt ham 3 gange ” slog du dig ” svarede han nej og var afsted igen i god stil.

Tak or en god sæson og tak til alle de ryttere der kommer med godt humør og store smil hvergang, og gør det muligt at tage mange gode billeder. Mon ikke vi ses næste år

Som et lille PS. kan jeg lige inskyde at det lykkedes mig at komme over 10.000kcal igen i denne uge ;)

Ses på sporet

Fridage coooming up ;)

lørdag, 16. februar 2008

Først et stort tilløkke til Henrik Hallberg med føs’da ‘en i mandag, han klarer det sgu godt den gamle ;)

Kan endvidere berette at hans skade fra nytårskuren\turen er ved hjælp af en del Anders And plaster, jod og et besøg hos en nummerolog endelig helet ( 3 af de foregående påstande er falske se om du kan gætte hvilke )

 Men men men i hans alder vokser træerne jo ikke ind i himlen så nu er ryggen retuneret med en del smerter, så 2 kip med giro hjelmen for at han kørte med idag godt gået
Og lutter smil var han ;)

Det var en virklig god tur i supervejr smukt i skoven og med de 10000 Kcal for øje kørte vi afsted. Ejner, Hallberg, Meinert, kevin og jeg .En flok relativt sjælne gæster enkelte af dem ;) men godt humør er altid velkomment, Da vi nåede kælkebakken ud ved Helmsvej ned mod Bagsværdsø fik vi lokket Meinert op ad den, efter lidt overtaelse forsøgte jeg mig også ( skylder at nævne at i de 2.5år jeg har kørt, er det aldrig bare tilnærmelsesvis lykkedes mig at komme op ad dette monoment) og hallllelulja om ikke jeg kom op med en hel del forhjuls løft og en massiv puls, men op kom jeg stolt som en pave ;)

Og sidst men ikke minst lykkedes det mig at bryde de 10000 Kcal på en uge, de er blevet betragteligt svæere efterhånden som vægten er kommet ned;)

Så en super uge alti alt, dette oven i en super fedt % måling og konen hjemme på ferie. Bare lækkert…….

Men har lidt glemt at holde fridage fra alt træningen , så nu står den på fri intil boksetrænning mandag aften super skal fise den max af ………..

Ses derude.

Ubberup lasagne er gud ! ! ! ! ! ! ! ;)

onsdag, 13. februar 2008

Og det ligger fast. Har længe pønset på ide’en med at invitere formand J og eller Hanne forbi på den med lidt salat og hvidløgs flute, men de er  i den grad optaget ;)

Vægten ligger forsat stille MEN endlig lidt forløsning i den retning ( fik taget en fedt procent måling og jeg har smidt 5% siden midt december og det er super og en god forklaring på stilstand i vægten ).

 Jeg har valgt at lægge lidt mere på trænnings programet og har derfor fået lagt et trænings program med lidt vægt træning så jeg kan blive lidt ……

Støørre og skulle det fejle bestiler jeg sådan en dragt

Nej det gas, det er for at få lidt styrke i overkroppen til Mtb tons så jeg kan være bare med når hustlerne hyggetriller uden at bløde ud af tårer kanalerne ;)

Har været en god uge også i weekenden blev det super aktivt, kørte en tur med skovstønnerne omkring bagsværd og lyngbysø i super vejr og ligeledes selskab’

Gutterne fra venstre Kim, Thomas, Finn, Bent (min fader) og frank en virkelig hyggetur

Lidt udsigt over Bagsværdsø, Tak for turen til drengene og vi ses lørdag.

Søndag var det tid til endnu en gåtur med Ubberup’s elevforening, Desværre ikke så mange fremmødte fra hold 21 og 22 som er de hold jeg har været på. Men Kim Og Charlotte mødte frem og sel’følig en masse andre virklig flot dag i Ubberups tegn ;)

Kim og Charlotte

Gruppen i fuld march

Den smukke Søndersø

Og lidt efterhygge
Ps. Det er ikke en kage på bordet ;););)

Carolien har i denne uge haft ferie og er derfor blevet slæbt med til Boksning , B-kick og step tror hun har haft det  sjovt jeg er ihvertfald glad for at have haft hende med ( og hun har klaret det super ) men er jo okse i topform den unge dame. I næste uge kommer hendes søster så på besøg, det bliver bare hyggeligt.

Tror desudden jeg vil forsøge at fange den kære steen med de go ben så vi kan få cyklet en tur ;) men travl er han jo ;)

Henvendt til Ubberup’erne havde Dan “the man ” og jeg en samtale om hvordan det mon gik vægt mæssigt med de forskellige, for det ikke alle vi snakker med, så skriv gerne.

Ses vi  derude ????

 Jannik

Mere motion krydret med hygge

tirsdag, 5. februar 2008

Sikke en uge…

Har lagt en steptime på efter b-kick om onsdagen, så der kan jeg sgu godt mærke jeg lever når jeg kommer hjem ;) Men det jo positivt.
Jeg jagtede de 10000 Kcal på en uge, men missede med 400 ;*| men der var ikke mere i den gamle.

 

Lørdag var vi babysitere for min nevø Malte eller det vil sige,  Carolien var da jeg skulle på Nørrebros bryghus med nogle af drengene fra ubber’n hold 21. Martin havde fået overtalt drengene til at bruge 1200kr pr mand på en ganske speciel oplevelse. Man ankommer og bliver modtaget af  sin egen tjener og derefter placeret i Brewers lounge lidt placeret over alle andre, halvt i glas i et udhæng over bryggeriet. Derefter begynder retterne at strømme ind, man har såvel egen tjener som kok, denne dag var det køkkenchefen ved ikke om det altid er det, og der blev tryllet med maden såvel som med øllet. Nogle vil måske mene at det er mange penge, men med den mængde øl og mad der hørte til + at vi  sad der i 6 timer synes jeg egentlig det var en super oplevelse.

Det var ihvertfald max hyggeligt stor tak til Jonas , Michael , Kim , Dan og Martin - jonas havde vi faktisk tabt 300 kg tilsammen i det lille selskab ;)

 

Nå var hjemme ved ca’ 0200 og nåede lige at sige godnat til en “grumpy” komende kone ;) før jeg besvimede i selvsamme søvn tilstand.

DESVÆRRE sover snart 5 årige ikke så forfærdelig længe, og inden lang tid var gået var der flere forsøg på at vække mig, så vi kunne være aktive sammen med Malte.
kl 0800 lykkedes det sådan da. Sagde nok ikke så meget det første stykke tid, men Malte var besluttet på vi skulle ud og skyde nogle rådyr, så det var bare i tøjet og mod farum sø.

Super flot dag var det meeen lidt kølig og det går ikke vildt hurtigt med sådan en pode på slæb he-he, efter en del km ville han gerne side på Carolien skuldre ( det ville jeg egentlig okse gerne ) og ikke så længe efter var det min tur, de første spæde skridt synes jeg ikke han var tung…..Men det blev han he-he , til sidste fik jeg lokket ham ned med en halvløgnagtig påstand om et dådyr ude i træerne ;)

JA det må man godt……..

Men god tur og han var glad

I fredags havde jeg faktisk truet med at svømme 3 km, og det gik fint lagde hårdt ud med 24 min på den første km og de næste 50 meter gik okse fint dog med lidt smerte i myoserne oppe ved nakken, begyndte så små at få lidt hovdepine så måtte desværre opgive til sidst, men lur mig om jeg ikke snart får det gjordt ; )

På søndag er der så gåtur om Søndersø med Ubberups elevforening det vil jeg da deltage i,så må vi se om der kommer lidt flere fra nogle af mine hold ( det håber jeg )

Med hensyn til vægten står den forbavsende stille, ja for ikke at sige helt stille.
Ligger 1 kg over ubberup vægten og det irterrer mig ad HELVED til, måske især fordi jeg træner som et svin… så fra igår af begyndte jeg at veje alt mad igen, så må jeg se om det ikke løser det. Tirsdag skal jeg have lagt et trænnings program i et center, og samtidig have målt min fedt % så må jeg se om det er der hunden ligger begravet. For når alt kommer til alt så det godt nok at både Carolien og jeg kan se der sker noget med hvordan det sidder , men vægten skal med og at stå stille i 5 uger med den insats forkommer ikke rimligt………..  

Ses vi i denne uge ????

ellers hygge ;)