Arkiv for april 2008

Ugen der gik gak

lørdag, 26. april 2008

For Sat.. der har været tryk på.

Sidste lørdag var jeg blevet lovet væk til http://www.wateam.dk/ som fotograf for 16 håbefulde unge damer og Ole som bagstopper og Mic Grønbech som teknik træner og mentor.

Det var en rigtig god oplevelse i modsætning til teknik træning med mænd, lytter de faktisk inden det går til den og det ser faktisk også ud til at virke fint ;) Det ihvertfald en flok seje tøser.

Her en af dem i aktion….

Billed Galleri fra dagen ses her

 http://www.pixelution.dk/wateam/wateam/

Det blev også tid til Carsten Milton’s Mtb debut og sikke en debut, hans gåpå mod er kæmpe og ligeledes hans trang til styrt ;)

Styrt 1….
Det var en godt træt Carten vi afleverede ved Kevin til cykel vask (han nåede også at smage på den røde)

Styrt nummer et eller andet ;)  

Godt gået Carten keep it up..

Far strækker ud.

Kevin slapper mens Carsten får ilten tilbage …

 Tak for turen til Kevin, Far og Cartsen det var sgu fedt i det gode vejr..

I løbet af ugen var jeg blevet kontaktet af en gravid model nemlig Vicky, hun havde ikke rigtigt fået taget nogle billeder under hendes første graviditet og ville gerne have gjordt det denne gang, vi aftalte at mødes oppe ved hendes bopæl i Helsignør for at tage dem oppe ved stranden. Vi var heldige med vejret ( dog lidt koldt) men lyset artede sig nogenlunde og Vicky var god og meget nem at arbejde med.

 

Og er vist også blevet rask igen efter at have frosset ;)

Igår var det så endelig blevet tid til årets første Dustcup og vejret var jo ikke til at skyde igennem, Dmk havde lagt en ultra god teknisk rute som dog var en lidt stor mundfuld for flere af motionisterne. Det var Mic Grønbech’s dag Efterfulgt af Jonas Pedersen og Jens A fra Dmk. Super kørt på en hård rute ( Mads Bødker sluttede 7 Overall ikke skidt )

En træt men glad Grønbech.

Billeder her. http://www.teamhustler.dk/gallery/thumbnails.php?album=267

Igår fredag var jeg oppe for at besøge min ven Kim på Ubberup, han har været så “heldig” at springe sin akiles sene 5 dage inde i et 13 ugers ophold, så det bliver en lang sommer. Dog er pigerne vist søde til at komme med mad til ham og har strikket en lille top hue til toppen af gipsen så tæer’ne ikke bliver kolde;)

Meget yndig hehe

God bedring til ham!

Blev også til et kort gensyn med to af mine ynglings trunter 

Nemlig Nadia og louise..

Idag blev det tid til lørdags turen Meinert meldte fra 0933 men til alt held havde Thomas meldt sig på banen så frisk afsted det gik kl 1000 fra tanken. Vi nappede den røde idag og kom et pænt stykke blandt andet på det stykke jeg selv har været med til at renovere, det fungere optimalt, måske lige borset fra et par afmærknings problemer hist og her. Efter en bid mad ville thomas godt hjemad , så jeg tog med og fik skyllet cyklen ( ikke at det egentlig var nødvendigt ) men mest for hyggen. Det var blevet til 14 km og det var lidt for lidt til mig i dag så jeg nappede lidt af søndersø over farumsø og hjem af den røde godt 40 km blev det til og de 17 km på den røde. Må sgu erkende jeg har lidt ondt i stængerne her til aften ;) Men super flot skov med super vejr idag, det sgu de dage man drømmer om hele vinteren når alt er mudret eller sjappet .

En træt ung mand ;)

Idag er det ligeledes min søsters føs’da og samtidig den dag hun kom hjem fra ebeltoft kurcenter som på mange måder modsvarer Ubberup, men med samme formål. Hun har været der i 2 omgange og har tabt 40,1 kg det sgu super flot og 100 gram mere en sin storebroder ( dog på 5 uger mere ;)  ) Så stort tillykke herfra.

Som et lille ps.står vægten stadigvæk stille, men på den posetive side kan jeg mærke jeg er kommet i langt bedre form og det jo også lidt værd. Men det sagt, så må vægten godt komme igang igen så det håber og satser jeg stærkt på.

Vi ses derude . . .. . . . .. .. .. .

Bag hver sky gemmer sig en sol!

søndag, 13. april 2008

Dette gæste inlæg er skrevet af min ven Nadia der idag tager endnu en tur på Ubberup God tur til hende og de andre jeg kender der starter idag.

Det er sjovt som livet kan udarte sig på måder man aldrig havde kunnet forestille sig, turde håbe på, forvente eller ydermere slet ikke have i tankerne. Forskellige aspekter kan pludselig få en større betydning end man troede mulige, og med alle disse oplevelser, erfaringer danner man sig sin identitet, og finder sine værdier.

En lille præsentation af hvem jeg er, vil nok være på sin plads! Jeg har været så heldig at lære Jannik at kende under et ophold på Ubberup højskole aka.” Tykkeskolen!”;) Helt præcis var det efterårsholdet 2007, hold 22! Mit navn er Nadia jeg er 19 år (snart 20!:P…) og har nok gennemgået et af de mest oplevelsesrige år i mit liv, hvor der er sket mange omvæltninger, og hvor mange nye bekendtskaber er skabt! Det er netop dette som jeg vil komme lidt nærmere ind på!

Inden jeg kom til Ubberup, havde jeg haft et dejligt stabilt liv. Klarede mig som jeg skulle i skolen, havde venner, en dejlig familie - udstrålede egentlig at være en glad og lykkelig pige! Men bag facaden gemmer sig altid en sandhed som kun få kender til.  Egentlig var jeg en pige som bare havde lært at klare mig i den situation jeg nu engang stod i – overvægtens onde cirkel!

Dette liv med altid at skulle bruge 200% energi på at ens deller var så lidt synlige som muligt, at holde sig neutral i mange henseender, ikke at satse på nogen anerkendelse fra drenge,  ikke altid turde komme på banen med sin mening eftersom overvægten langsomt  havde ædt selvtilliden op, og generelt  leve dette liv i ren anonymitet var en forhindring for uhyggelig mange ting. Ikke at forglemme, at den fik placeret én i den røde zone for livsstilssygdomme!

Men den samme historie om igen med adskillige slankekure som ikke lykkes, diætister, der heller ikke får ordentlig fat i kerneproblemet for ens overvægt osv. osv., skulle heller ikke være min vej ud af overvægten.

Jeg bestod min studentereksamen juni 2007. Planen var nu at jeg skulle til Spanien og tilbringe et år med arbejde, stifte bekendtskab med kulturen og ikke mindst sproget.  Intet skulle kunne forhindre dette! Men med henblik på mine indledende ord, sker der uventede ting i ens liv, som kan få meget stor betydning! I dette tilfælde blev det at mine forældre tilbød mig at tage en tur på Ubberup.  Jeg havde undersøgt stedet for nogle år siden, men min alder havde gjort det ikke var muligt at blive optaget, og jeg havde derfor lagt det på hylden igen. Men jeg var lidt splittet ved muligheden for at skulle på ubberup. For der var ikke noget jeg mere ønskede end at kunne blive slank og være ude for alle farezoner! Men samtidig var jeg så opsat på Spanien og bange for hvad et ophold på ubberup egentlig ville betyde. Med det mener jeg, at for første gang skulle jeg nu forholde mig intenst til min overvægt, se mig selv i spejlet og erkende hvad der egentlig var sket. Det havde jeg undgået fint indtil nu! Men jeg vidste også at det eneste, der ville give mig muligheden for at finde mig selv helt, var at slippe kiloene fordi de hele livet havde placeret mig i en rolle som jeg kunne forholde mig til – ”DEN TYKKE PIGE”.

Det var denne rolle jeg nu skulle til at forlade. Uden støtte fra folk som Jannik, Bettemus ( Brith ), Anders, Kimse, ikke mindst alle lærerne på ubberup og mange flere var det aldrig lykkedes mig at nå frem til hvor jeg i dag er. Jeg siger ikke Ubberup var idyl hele vejen igennem, det er et minifængsel til tider, men det giver bestemt én muligheden for at grave dybere ned i sig selv, og ikke mindst være afslappet med sin overvægt og den kamp man er i gang med, i og med alle omkring én er i samme båd.

Opholdet på ubberup ændrede mange flere ting i mit liv end jeg havde troet. Jeg var af den overbevisning at det man ville opnå var et vægttab. Men det gav mig også muligheden for at lære mig selv bedre at kende. Jeg lærte at ytre hvor mine grænser gik, og sætte mig selv lidt i første række. Det har jeg især kunnet nyde godt af hernede i Spanien, hvor tingene på ingen måde har udviklet sig som beregnet.  I gamle dage havde jeg bare fortsat uden at fortælle omverdenen om hvor dårligt det egentlig gik. Men har lært jeg skal bruge mit netværk, de er der for at hjælpe! Det er endt med at jeg nu tager hjem til DK til april og vil bruge 3 måneder på ubberup igen, for at smide de sidste kilo som mangler! Jeg er nu meget afbalanceret med det hele og er glad for igen at have en plan! For det jeg i bund og grund ønsker er at være færdig med dette projekt førend jeg kan overgive mig 100% til udlandet.

Men for at slutte de indledende ord af viser min lille beretning, hvordan en beslutning som Ubberup har ændret mit liv! Hvor jeg følte mig allermest fortabt, og viste en anden udadtil end den jeg virkelig var, ændrede Ubberup alt for mig! Har for det første fået venskaber for livet, jeg tør nu være stolt af mig selv! Har nu opnået et vægttab på 22,5 kg. Spanien endte ikke som planlagt, men det får en chance igen er jeg sikker på, skal bare have et meget vigtigt projekt afsluttet først! Jeg tror på man bliver stærk af forhindringerne man møder på livets vej, og indtil videre er det modsatte ikke bevist for mit vedkommende.

 

Det er derfor jeg lever efter ordsproget: ”Bag hver sky gemmer sig en sol”. For selv hvor man finder alt uden nytte, der ingen udgang er at se, kommer løsningen! Min blev Ubberup, hvad jeres har været/bliver, vil tiden vise, men komme - det skal den nok! Det eneste råd er,  at man skal være åben overfor de døre, der åbner sig for én, trods de ikke går i den retning som planlagt.

Held og lykke til jer alle!

Nadia.

 

Brudekjole, sved og tårer !!!!!!

tirsdag, 1. april 2008

Ugen der gik bød på mange ting.

Carolien fandt sin brudekjole og har bestilt den, så der ro på det ;)
Jeg må naturligvis ikke vide eller se hvad det er for en og med mit kendskab til Carolien bliver det meget meget svært for hende at holde det hemligt ;)

Imens hun var med min mor ude og ose kjole tog jeg ned for at hjælpe til med at vedligeholde det røde spor inviteret af Dmk og nok med forventningen af at del ville møde op, men men men i betragtning af hvor mange der benytter selv samme spor må man sige at et fremmøde på ca’ 15 personer inklusiv skovens folk er totalt svagt, tror dog en del havde set opslagne på de forskellige boards, da sporet på netop denne lørdag stort set var blæst for folk på mtb imodsætning til enhver anden lørdag ;)

Der blev lavet nogle omlægninger og bro’er, alt ialt nogle rigtig fornuftige løsninger uden at det hele bliver en cykel sti .

Søndag var det så blevet tid til fitnessdk løbet i Slagelse. Den største udfordring var måske at huske at vi netop den nat skiftede til sommertid, men det lykkedes og jeg satte min Nokia mobilos en time frem inden jeg gik iseng, desværre gjorde Nokia det selvsamme i løbet af natten. Så den i forvejen korte nat blev endnu en time kortere ;)

Det stod klart fra morgen stunden at jeg måske havde givet den lidt for meget gas på spor rep. dagen før, mine ben var tunge og ømme.

Hallberg kom til tiden, så vi læssede cyklerne for at hente Tommy fra Hustlerne og han var også klar til tiden så det var afsted mod slagelse. Indskrivningen gik fint, desværre skulle jeg på potten og det var bummelum ;) der var kø og en fæl lugt af bummelum……

Stadigvæk med håbet i behold

Tommy tanker op med lidt sukker E.P.O

Hallberg spændt som en fjeder i sit nye Hareskovcykler outfit

Starten gik som master start samlet 400 meter også afsted. Allerede op af bakken var mit gear urimligt ;) og ville helst ikke blive i samme gear . Justere justere og intet hjalp et stykke inde på ruten kikkede mester mekanikeren på det og konstaterede tørt at det da vist var forskifteren jeg justerede på *doughhh* så det hjalp stort set straks, desværre var ruten ufatelig tungt af mudder og selv på de lige grus stykker forkom den mig tung og med modvind.

Sagde tidligt til Hallberg at han skulle køre da jeg ikke skulle udpå anden omgang overbevist om det i så fald ville ende i tårer. Han troede ikke på mig men sagde blot jeg skulle længere ned i gear ( jeg piver normalt lidt i starten altid )
Da jeg efterhånden løb tør for flere lettere gear havde han ikke flere råd.

På den posetive ting var der flere fotografer til stede så det lykkedes endelig at få et billed HVOR JEG IKKE SKUBBER CYKLEN ;)

 Stor tak til Jens www.jensigne.dk

Stor tak til Jens www.jensigne.dk

Havde også min komende kone med og hun tog også en god stak

En af det beskrevne bakker

De havde svært ved at hente mig men til sidst lykkedes det ;););)

Tålmodigt ventende Hallberg på en totalt sukker kold stuhr

Så også for første gang live en mtb tandem

Samarbejde er vist nøgle ordet her.

Dagens vinder Klaus Nielsen

Min bedste placering til dato Hallberg også vil jeg tro, desværre er det fordi de tror vi har kørt 2 omgange hvilket vi  ikke har ;)

Hold kæft hvor var jeg glad da jeg endelig så målstregen som mange andre fandt jeg ruten hård men uretfærdig. En stor tak til Hallberg der ventede tålmodigt. Vi ses næste år fitnessdk ;)

Mads Bødker der mente jeg havde knækket en af broerne ude på ruten, bundsolide var de ikke, men jeg er uskyldig i den sag.

Stor tak til dagens fotograf her med sit eget selvportræt, hun klarede det super !

Ses på sporet….