Arkiv for juli 2008

Doping.

onsdag, 30. juli 2008

Det var en skidt dag da jeg hørte en af de danske Ol deltagere var blevet taget for doping, og blev kun værer da jeg fandt ud af det var en Mountien biker for så var der kun 2 muligheder. Desværre var det Peter Riis en respekteret mand i det danske Mtb milijø, hvordan han kunne finde på det fatter jeg ikke, men erkender også jeg aldrig kommer på et plan hvor jeg kan sætte mig ind i alt det de kæmper med.

Ja han er en klovn, men respekt for måden han har opført sig efter han er blevet taget det kræver sgu rimligt store spejderhagl. Alt den polemik der har været på de forskellige forums holder jeg mig fra. Sket er sket og vi skal videre. Et Stort tillykke til Klaus Nielsen med det danske mesterskab og naturligvis billeten til Ol det sgu stort.


Klaus Nielsen i aktion til Dm

Intro til livskvalitet!

fredag, 25. juli 2008

I mandags D.21 Juli var det blevet tur til Hustlernes første intro tur.


De første spæde skridt på den Røde.

Dette ikke for at overtage Dmk eller andre’s tur, men blot for at give vores bidrag til den danske mtb sport.

Start stedet var det nye anerkendte startsted Cafen Get2Go ved Bøndernes hegn, 12 fremmødte endte vi op på 2 kvinder, 1 yngre dreng og resten velvoksne herrer ;) Tures leder Bo T havde valgt vi skulle lidt rundt på det røde spor. Folk havde helt forskellige forudsætninger men det lykkedes da at få alle med til at prøve det meste.

 
Holdbilled.

Lidt styrt blev det til, men den der stod for dagens styrt rekord må siges at være Phillip brint ( tidligere skiinstruktør) jeg tror faktisk jeg så ham mere rejse sig op en rent faktisk køre på cyklen. Men som han selv siger bryder det jo isen….


Phillip Brint efter et af mange styrt ;)

Det virkede som om det nye og meget uerfarne havde en rigtig god og brugbar dag, så lad os se om ikke vi kan få lavet en tur måske en gang om månden.

I weekenden før intro turen gik turen til min søster i Randers der er ved at sætte lejlighed i stand, til dette skulle Carolien hjælpe alt imens jeg dækkede Dm i mountien bike i Aalborg. Jeg må sige det er den vildeste / hårdeste rute jeg til dato har set og eliten var da også mødt op. Om lørdagen var det amatørerne der kørte og bedste Hustler blev Anders Kirchoff så må nok sige han har strammet ballerne sammen på det sidste, flot kørt Anders og naturligvis også til resten af Hustlerne.

Jeg stod placeret på en nedkørsel der i lokale munde går under navnet Ankel brækker bakken og det ikke helt uden grund, mit bedste skøn er at ca 50% var nede og ligge på den om lørdagen og jeg erfarede at Pernille fra Dmk måtte på skadestuen natten over med hjernerystelse efter nærkontakt med et træ. Men hun har det vidst godt igen.

Søndagens kørsel bød blandt andet på deltagere som Klaus Nielsen,Peter Riis, Fuglesang, Thomas Bonne og Casper ” bling bling ” Saltoft og et hav af andre og må sige jeg så ingen selvforskyldte styrt på selvsamme bakke, så dog hvordan den skal køres ;) Klaus Nielsen var i totalt kontrol hele vejen ned, det var bare så flot kørt.

Alt i alt var det bestemt en tur til Aalborg værd og tillykke til de forskellige Danmarks mestre.


Klaus Nielsen i den fede stil ;)


Peter Riis krydser stregen som dansk mester.

Idag fredag havde Bo T med Søn Mathias inviteret til det Hvide spor i Avnstrup ved Roskilde, Charlotte von moos og jeg bed på. Ingen af os havde prøvet sporet førmen havde hørt meget om det og vi blev bestemt ikke skuffede.


Lidt af den flotte natur.

Det synes at være en kombination af det “værste” fra den Røde rute og Geel’s , meget teknisk med en masse op og nedkørsler.


En meget træt Mathias.

En fed dag i totalt lækkert vejr, jeg skal bestemt derned igen en dag ;)

D A G E N….

torsdag, 17. juli 2008

Så blev det dagen hvor den sagnomspunde lars “kanonkuglen” beærede det røde spor med et gæstevisit.

Efter lidt små besvær med noget cannondale hop på baghjul på Hillerød motorvejn i taxi ( må hellere lade ham selv skrive lidt om det på sin blog) ankom han kun svagt forsinket og efter aftale.

Vi hyggede stille og roligt derud af uden at jeg blev helt sat og efter ca’ 5 km opvarmning drejede vi ind på den røde. Det stod hurtigt klart at en vis herrer havde underspillet sin nuværende form, for selv om jeg kørte pænt til ( for mig ) var han ikke lige sådan at ryste af ;)

Og samtidig snakkede han en del så det var ikke ilt mangel han led af ;) men en hyggelig fyr af natur og dejligt forfriskende at snakke med, så meget posetivt.


Jannik kortvarigt optaget hos team lefty.


Lars i overlegen stil.

Vejret var lidt omskifteligt og efter at have overhalet et par ryttere, blev det tid til en bid mad under træerne i regnen.

Så gik det atter derud af igen, nu havde Lars jo ligget en del på hjul og følte sig klar til et par føringer ;) og dem tog han.

Vel på den anden side af Ballerupvej ved planteskolen kom vi til en af de sidste forhindringer for mig på den røde, nemlig en lille stejl kort bakke. Fuld gas op ad intil jeg ramte en lille rod og gik på baghjul og så måtte jeg inkassere dagens eneste styrt ;( har desværre fået et “trælår” i læggen så det niver lidt her til aften. Men videre det gik også med lidt snak om den lasange der befandt sig i undertegnedes køleskab, efter Ubberup opskrift naturligvis.

Lidt teknik undervisning fra den gode mand


Som det ses er han jo en tekniker af rang.

Lidt i alternative farver.

 
Den lækre lasange der med stor appetit blev spist (delvist)

Imorgen går den så over til min søster i jylland og Dm i mtb i Aalborg..

Så ses efter weekenden og tak til Lars for en god tur.

ses på sporet

Dagen før Dagen.

onsdag, 16. juli 2008

Ja så det dagen før jeg skal ud og trille med den sagnomspundende cyklist og roleurs Lars Aka Kanonkuglen.

Ja trille for ham = max puls for mig hehe Men sådan er livet jo og det er jeg bare glad for. Til alt held er der forlydner om han har spist vel mange pølser på sommerferie og derfor er blevet lidt tungere,

I lørdags kørte jeg en tur på det røde med min Fader og Hallberg, det havde jo regnet en del  og sporet var som følge deraf og lidt fugtigt men ikke som sådant totalt mudret. Rødderne var naturligvis pivglatte men vi slap uden styrt omend det var snært på ;)

Hallberg kørte i vanlig stil med press på farten, så min fader og jeg måtte træde godt til for at følge med ;)

Efter min med cyklister kørte fra grundet tour’en i tv valgte jeg at køre resten for at få lidt kcal på og må sige den fugtige undergrund gjorde det noget hårdere end det har været længe. Så alt i alt blev det til 3100 kcal på 34 km ikke dårligt og tillige ondt i lår drengene om aftenen og det er længe siden ;)


Glad hjemkomst og mudder er jo sundt for huden.

Igår var det så blevet tid til lidt interval træning. jeg besluttetede tidmæssigt at ligge det så Carolien kunne møde mig på hjemvejen. Men men men midt på den anden bakke da jeg trådte hårdest måtte mine Token keramiske lejer give fortabt Fair skal være fair det har holdt dobbelt så længe som et billig sæt. Med knas og andre mislyde kørte jeg derefter til aftalte mødested og ventede på Carolien lettere Mopset ;) så interval træningen blev i denne omgang 7 km hehe.

Grunden til jeg kunne møde Carolien er jo hun er begyndt at cykle på arbejde godt 50 km om dagen på Mtb naturligvis, det er godt nok sejt synes jeg at hun giver den max gas og hendes hidtil bedste er 24 km/t i snit slet ikke dårligt på Nobby nic.

 
Carolien har netop overhalet HT ;)

Den anden dag skete det der måtte ske så. En punktering efter lidt besvær med pumpen ( hun har ikke prøvet det alene før) tilbød en rar herrer at hjælpe hende, det viste sig at være Hans fra C K Viking rart at se lidt hjælpsomhed på vejene og tak til Hans for hjælpen.

Vi ses på sporet……

Projekt Bulgarien.

onsdag, 9. juli 2008

(undskylder naturligvis for den lange tid der gik inden dette blev sat ind) 

Langt borte i det fjerne startede en velkendt men dog irriterende lyd…  Ja i har gættet det V Æ K K E U R E T kl. var slået 0500 og vi var så småt på vej på den forældre finansierede ferie i 2 uger ved Sortehavets kyst i Bulgarien.

Op og af sted, sådan føltes det i hvert fald da vi havde gjort vores forarbejde godt og faktisk bare skulle af sted for at samle kufferter op hos fam.Stuhr i Jonstrup city Kl. 0700


Kastrup luft havn by morning

Da vi ankom, stod de nærmest klar hvilket er en forholdsvis sjælden begivenhed på de kanter, af sted til lufthavnen og til check in. Jeg havde jo nok en mistanke om min kuffert var en anelse tung (et hint er den faktisk er som limet til jorden) desuden havde jeg stoppet alt foto grej i min store foto rygsæk som også vejede i den tunge ende af det tilladte og da domens time kom, var min kuffert den skyldige i 31 kg altså ca.’ 11 kg mere en tilladt, Damerne ved disken så straks guld ;) men min moder der var en anelse stresset lod med tale og klør forstå at vi skam ikke skulle betale da vi havde bestilt plads til 7 kufferter og kun brugte de 6. Efter lidt frem og tilbage blev det sådan og håndbagagen vejede de slet ikke. Så langt så godt op til gennemlysningen DET er godt nok blevet en langhåret affære man skal smide bælte og alt muligt med fare for en blotning af den blegfede dansker røv gjorde jeg som befalet, men desværre glemte jeg at tømme mine lommer, så tilbage igen og over til den unge dame uden smil……. Og så skulle der kropsvisiteres (men jeg kan nu ikke lade være med at tænke at sådan måtte det gå med en krop som min ;) og en kvindelig sikkerheds tingest ……

Igennem sikkerheds halløjet og ind og vente. Så ud til vore flyver var lidt forsinket og derfor først ville komme på tavlen lidt senere, efter lidt kedsommelig venten var den der pludselig og med relativt kort ventetid, så hu hej vilde dyr ud over sletten eller nej En lille purk havde lige fyldt bleen med bummelum, så jeg hoppede i forvejen og stod længe ved gate’en og troede jeg skulle alene af sted ;)

Men til sidst lykkedes det hele da og af sted vi fløj uden nogle store begivenheder landede vi 2,5 time senere i Varna lufthavn i Bulgarien. Det var sgu et kultur


Polen lidt oppefra


Ikke dårligt sted at sidde i den båd

Chok!! der var vi virkelig landet i den gamle østblok, lufthaven var træt og terminalen på størrelse med et toilet i et fly ;) men igennem kom vi da og fik stillet op til at bagagen skulle komme op ad det dertil konstrueret bånd

 
Min søster venter med sønike Noah

 og vi fik da også vores bagage, ja lige på nær min mor og min søster;) og en del andre mennesker. Det er i sig selv en prøvelse at miste bagage men at gøre det sådan et sted slår sgu det meste (min far gik nærmest småfnisende rundt i lykken over det ikke var hans kuffert der var væk )men men men ;) Min mor og søster fik fremvist et stk. lamineret papir med de mest almindelige kufferter for at vælge deres i denne kuffert ”line up”


Bulgarsk kuffert line up

Og smilene var langt imellem alt imens de stod med denne totalt uservice minded dame. Men til sidste fortsatte vores rejse da mod Obzor ressort ca.’ 1 times kørsel fra lufthavnen. Den Bulgarske trafik kultur er spænende for at sige det mildt, men heldigvis var vores chauffør i besiddelse af død’s frygt og kørte ganske fornuftigt.

 
Ja jow hehe


Bulgarsk pladearbejde på en Lada

 Vel ankommet mistede min fader noget af sin humor da han opdagede at det rent faktisk var hans kuffert der var væk og ikke min moders haha men til gengæld blev hun i helt godt humør igen.

De første 2 dage dernede regnede det en del, men fair nok så var det jo overstået ;) Vi faldt efter hånden ind i rytmen med at stå op, spise lidt gå på stranden og leje ligge stol og flyde til frokost tid, lidt frokost og på stranden og flyde til aftens tid.

 
Det bringer i den grad minder frem. mors hjemmebrændte morgenbrød ;)

 For mange en dødssyg ferie men på mange måder ikke helt skidt. Må dog erkende at vi naturligvis ikke bare flød hele tiden men også var inde i den lokale by for at se deres begrænsede udvalg af div. Kopi produkter. Og en ny kuffert til Carolien da fly selskabet havde valgt at være lidt voldsom ved den gamle.


Carolien og Noah kikker efter lyn


Noah og Malte i fryd og fred


Noah godt gemt


Udsigt fra resturant

Hvis man ikke havde lyst til gå til byen kunne man på resortet sætte sig ind i en anhænger der sad bag på en Jeep der kørte på gas ( med en ikke helt duftfri udstødnings gas til følge ) det kostede så 1 Leva hver vej pr. person altså ca., 3.80 Kr. Så billigt er det nu stadigvæk i Bulgarien.


Bussen til byen ;)


Mig og Malte


De lokale udlejnings cykler


Luksus modellen med topnice gaffel monteret


Bagskifter

Jeg havde besluttet mig for ikke at gå helt i stå og derfor benytte fitness centeret dernede, men da det var ferie blev det kun ca.’ hver anden morgen. Den første morgen skulle jeg efter Carolien havde løbet lidt på løbe bånd have min debut der, har længe taget tilløb til dette dejlige instrument den første dag lykkedes det mig at løbe 2.2 km uden pauser og det var jeg rigtigt stolt af indtil min lillesøster løb 2.5km. Nu er jeg jo ikke det store konkurrance mennesker eller jo vent det er jeg sgu…. Så jeg vidste allerede at næste gang vi skulle på det bånd ville der ikke blive taget nogen fanger ;) Som sagt så gjort jeg stoppede efter 1 time og 2 min. 6.7 km uden pauser med viden om jeg havde mere i benene overlod jeg maskinen til min kommende hustru der efterhånden var noget utålmodig over den tid jeg havde tilbage holdt den maskine til eget brug.

Så alt i alt meget tilfredsstilende og endnu en brik i en hemlig plan er faldet på plads , mere følger ;)


Noah bliver vasket af søs og Carolien


En utilregnlig badegæst


Tjaaa

En kort opsummering af Bulgarien må være.

Behageligt klima ved Sorte havet. Godt billigt prisniveau.  Flinke mennesker (når de opdager man ikke er tysker).


Solnedgang ud af døren

I den anden ende er maden ikke nogen speciel oplevelse, krydderier tror jeg ikke man kender meget til. Det er et gammelt østland og fungere i nogle retninger som et.

Alt i alt vil vi gerne af sted igen på en dejlig billig dase ferie.


Familien - syg søster til sankt hans


Sankt hans bål


Med efterfølgende fyrværkeri


Søster i “psyco pose”

Som et Ps. Vil jeg gerne smide en af de sjoveste oplevelse ind her til sidst.

Carolien og jeg ( og min søster og fader ) havde lejet en vand scooter en sådan havde vi ikke prøvet før, men Carolien ville helst ikke styre og det havde jeg jo ikke meget imod ;) som gamle Cross dreng skal håndtaget jo bare i bund når chancen byder sig, som sagt så gjort. De skyder en ganske pæn fart ca.’ 75 km\t og det føles noget hurtigere så tæt på vandet. Synes faktisk ikke de var helt nemme at styre, så efter et par fuldgas passager langs stranden med en mere eller mindre tilfreds Carolien ( hun havde kun mig at holde i og på de helt store bølger tror jeg faktisk kun det var mig hun rørte ) begyndte jeg at øve sving efterhånden med højere og højere fart og naturligvis gik det galt i et sving med god fart fik jeg fat i kanten af en bølge så scooteren fulgte den, men det gjorde Carolien og jeg ikke hehe jeg fik til gengæld slugt en del vand da jeg grinte hele vejen i bølgen blå. Da vi poppede og sagde ( råbte ) jeg sagde du skulle køre ordentligt og det havde hun jo ret i.

Men for sa… det var morsomt

Nu vil jeg vende tilbage til bryllups forberedelser igen der er en del at se til.

Vi ses på sporet…


Nyt hotel der bygges af russisk rigmand


Sorte havet by night


Resortet


Ja så ikke helt modellen til dette kunstværk ;)


Familien eller dele af den på vej ud på sofaen


Meget stolt dreng


Strandløve


Min fader er crashet