Arkiv for november 2008

Fornemt besøg i fitnessdk i sydhavnen.

fredag, 21. november 2008

Denne morgen Kl. 0630 var det blevet til et fornemt gæste visit hos den sagnomspundende roleur Lars A.K.A Kanonkuglen, der som bekendt underviser for fulde huse hver fredag morgen. Lars er ufatlig velegnet til netop dette hverv, velidt og flink med en snert af ironi bedre bliver det ikke. Denne morgen havde han formentlig planlagt noget fedtforbrænding i henhold til hans projekt ( som desværre er endt under lås og slå i Area 51 ;)

Men da han så der var besøg fra de Grønne helte (www.teamhustler.dk) satte han straks programmet derefter, så hårdt blev det.


Roleur i position.

 Synes det var en god hård tur vi stod op en del og svedte ligeledes hehe

Har altid grint lidt af dette morgen spinning, men sidder nu tilbage en tidlig fredag morgen med en dejlig fornemmelse i kroppen og tilfredshed over at have mødt Lars igen ;) som nybagt fadder og studie ramt er han en travl mand man ikke ser for tit mere.

Godt gået Lars og vi ses helt sikkert igen….

Beslutningen er taget.

tirsdag, 18. november 2008

Efter en 1 års kamp unden nævneværdige resultater synes jeg at behovet er at komme tilbage på Ubber’n og få taget hul på det sidste vægt tab.

Fedtprocenten er dog gået ned det sidste år, men når alt kommer til alt er det desværre vægten der tæller mest lige der for mig. Efter vi kom hjem fra ferie i Bulgarien og vægten som vanligt stod stille blev jeg så træt af den så jeg besluttede ikke at stå på den før efter jul igen. Dette holdt jeg intil forrige uge hvor vi Hustlere skulle testes hos Aimhigh’s Rune. Der skulle vu vejes og måles og det viste sig at jeg havde taget 4,8 kg på men dog tabt 1 % mere i fedt procent så jeg nu er på 30 % ( målt med tang ) så om 5 % er jeg i normal området hehe sært ikke. De næsten 5 kg på skal naturligvis af hurtigst muligt.

Ifølge BMI skal min max vægt være 85kg ifølge Rune er dette ikke muligt da min fedtfrie masse Pt. er 98 kg så han synes jeg skulle være tilfreds omkring de 100kg hvis jeg skulle bestemme var lige under de 100kg bedre. Men den tid den sorg ;)

 Jeg må i samme tråd opfordre Lars http://kanonkuglen.blogspot.com/  ( kommenter gerne på hans blog )til at redegører for hans vægt tabs program da det snart er mere hemligt en om anders fogh bliver i danmark ;)

Nok om det.

Vi passede i ugen der gik min søsters yngste Noah. Som 3 årig løber man ikke rigtigt tør for batteri, men dejligt var det nu.

 
Pirater i kamp :)


En meget træt Carolien.

Tror også han havde det sjov ham og Carolien lege ihvertfald højlydt pirater ;)

imens Morten kom med lidt kød vi havde bestilt.


iiiiiiiaften er det juleaften ;)

Imorgen står den på tur med mtb spor udvalget sammen med nogle skovfodger så de kan få fornemelse af hvad der er hensigts mæssigt fra vores side af skoven når de skover og bygger nye spor og lidt om hvor vi godt kunne tænke os lidt ekstre km på i det her tilfælde den røde.


Det røde spor efter skoving.


Søren Ryby beser skaden.

 Ses i skoven