Arkiv for april 2009

Ubberup retunering.

mandag, 13. april 2009

Så blev det tid til endnu 13 uger på Ubber’n

Lidt med blandede følser da jeg egentlig ikke forventede at skulle se dig igen ;)

Desværre har nogle månders småsygdom gjordt mig utrænnings dygtig og har dermed kostet en del kilo på. nærmere bestemt 17 kilo. Derefter er jeg gået i hård trænings lejr det har resulteret i ydeligere 5 kilo på. Tja hvad skal jeg sige.

I perioden hvor jeg har været småsyg har jeg egentlig ikke “gået til den ” men nok bare forsømt alle mine mellem måltider, det sammenlagt med manglende motion som normalt ligger på 10.000 til 15.000 forbrændte Kcal Pr. uge  har været meget dyrt.

 Men op på hesten igen det jo ikke verdens undergang..

ses i skoven ( eller på ubber’n )

Nye cykler til alle !

onsdag, 8. april 2009

Ja næsten da ikke en til mig men ellers stort set alle ;)

 En dag jeg stoppede forbi Webike stod der en spezialized og smilede kraftigt til mig, vi havde jo egentlig bestilt en gade cykel til Carolien men 1. den var dyr  2 . den kunne ikke leveres . så stod lidt og kikkede på den og konfererede lidt med formanden for Webike ( samme som hustlerne ;) også kørte jeg hjem og snakkede med Carolien om det og afsted igen og kikke på den.


Test run i gården

Flot er den sgu men Carolien er ikke født under spontanittens træ når det kommer til penge sager, så lidt press var på sin plads.

Og vupti nu hun den stolte ejer af sit første racer gade jern der bestrmt nok skal komme hende til gode sommeren over på hendes mange cykel turen på jobbet, det er trods alt federe at køre 50 km på racer frem for sin mtb ( selv om det er god trænning ) ;)


Jeg måtte sove på sofaen den første nat ;(

 I lørdags viste vejret sig så endelig fra en side som tillod den unge dame at afprøve sin racer, og må nok sige mine dage er talte med at følge med på min mtb, der sgu fart på den lille tøs ;)

Men egentlig var vi jo ude hos we drengene for at finde en cykel til min nevø Maltes føs’da da hans gamle blev stjålet.

Det lykkedes at finde en fed cykel selv om der var rigtigt meget at vælge imellem


Malte på sin toplirede Ghost

Endelig er det okse blevet tid til min moder skulle have den Mtb hun har snakket om i årevis ;) Tilgengæld gik hun så hele vejen og købte en topfed Cube af sidste års model til en fornuftig penge.


en stolt første gangs mtb ejer

Så alt der nu mangler er hun kommer ud og køre en tur ( når de nu retunere fra bali efter en måndeds ferie )

 Til sidat et stort tak ti lJ-lo og Claus fra webike de er for hjælpsomme

tak drenge jeg skylder en krammer ;)


Claus i bad boy positur

Ses i skoven

Tid til opbrud.

onsdag, 1. april 2009

Carolien og jeg har gennem længere tid gået og kikket lidt på muligheden for at flytte til Holland. Mest grundet det efterhånden latterlige danske forhold i mange hensender og naturligvis den noget lavere beskatning i Holland.

Opbrudet vil ske om ca’ 3 månder

Donationer er naturligvis velkomne, da det jo koster lidt.

Tak for alt vi ses ( sikkert i en coffieshop )