Arkiv for maj 2009

Kampen med kilo’ene !

søndag, 24. maj 2009

Ja den evige kamp..

Hvorfor så denne kamp ? er det samfundet skyld som en kendt sanger engang påstod, er det for egen trivsel? måske helbreds mæssige grunde, eller blot et ønske om at passe ind i mængden eller ihvertfald ikke skille sig negativt ud.

For mit eget vedkommende er det nok et mix af flere ting. Klart det ville være fedt at bare kunne gå i en Alm. butik og hive alt det fede tøj ned af hylderne og ikke købe praktisk ind ;) et andet afgørende punkt for mig er konkurance evnen ;) dette erkender jeg blankt, der et par stykker jeg ville elskeee at vise et par små ting i nogle grene af sports verden der kræver meget lidt kilo. Fint det går stærkt ned af der er tyngdekraften min ven men efter ned går det som regl op og der vi ikke lige så gode venner.

Med hensyn til samfundets nedgørenhed over for tykke mærker jeg ikke personligt noget til den, måske fordi min statur til tider kan virke afskrækende fra de typer der finder det ok. Har desværre på skolen hørt fra flere piger at de får tilråb hvis de feks. køber en is om at de hellere feks. skulle spise lidt grønsager. Det forstår jeg ikke!

 Nok om det og tilbage til ” the ubberup battle ” ;)

Kan bestemt ikke klage denne gang vægt tabet har fordelt sig som følger. 2,8 - 2,4 - 0,8 - 2,4 - 1,4Kg totalt 9,8 kilo

Faktisk en del bedre en de første 2 gane på ubbern hvor mit gennemsnit var 1,1 kilo ugen. Men stadigvæk var jeg temlig skuffet i onsdags da jeg missede 10 kilo grænsen med 200 gram et skarn er jeg for har man tabt sig skal man være glad ;) og den sidste uge var trods alt kun 6 dage.

En rød tråd ser ud til at være de gange jeg har tabt mig mindst er de gange jeg har lavet hård muskel opbyggende trænning som thai box , styrketrænning og box så må jeg jo så vælge ;)

Idag var det så blevet tid til min moder skulle have sin Mtb debut. Det blev en rolig tur med min fader omkring Bagsværd lyngby sø i regn vejr i alt sit nye gear. En sjov oplevelse var at købe cykel tøj med hende det står i skarp kontrast til når min fader gør det samme. Synes hele tiden jeg hørte hendes stemme i butikken ” Har i ikke noget dyrer !!! ” Ja ja smager det så koster det ;)

Vi ses sikkert snart om ikke andet så i skoven ;)

Resum’e

torsdag, 7. maj 2009

Så fik jeg lidt tid igen.

Har været en travl tid med meget fokus på ubber’n og Hustlernes www.h12.dk løb.

 

Første uge på ubberup bød på en stor sejr for mig i det lykken stod mig bi og jeg tabte 2.8 kilo som er meget  for mig ugen efter var i samme tegn med 2.4 kilo… 2 vildt gode uger for mig, idag er det så 3 vejning og jeg har trænet benhårdt op til hvilket desværre som altid ikke giver mig noget men 800 gram tabt blev det til så ingen klager omend lidt skuffet.

Men hvorfor fanden jeg ikke taber mig mere af at træne som de andre gør fatter jeg ikke meget af….

Nå men i weekenden blev det til H-12 løbet og sikke et løb det blev. super gennemført med enkelte børne sygdomme, men fuck en lang dag Carolien og jeg var på plads kl. 0600 og var hjemme igen kl. 2330 med noget trætte bener + div  ;)


En træt dmk dreng ven navn Klaus bach ;)

Er ikke helt færdig med mine billeder ville ønske jeg var tilfreds med at køre batch på dem men jeg kikker på hver enkelt og retter det der skal. Regner med at være klar med dem imorgen.

Ugens Citat

Fingrene fra mine kalorier.

I det endelige regnestykke har romie Lars halet 600 Gram ind på mig i denne ugen men men men sådan forbliver det ikke ;) han tabte sig desværre ikke helt op til sit mål, som var at han denne gang ville være halvejs i sit projekt med 61.3 kilo tabt ;) held og lykke næste gang til lars

Vi ses i skoven

 Ps. hvor er det surt at se alle de andre få pakker og breve heroppe ;););)