Arkiv for januar 2010

Tillykke Farfar

torsdag, 21. januar 2010

Så kom Dagen hvor Farfar Erik havde fyldt 85 år havde han levet, desværre dødede han 29-11-2009. Mæt af dage var han, han havde ihvertfald givet op mod sygdom.

Når sådan en hændelse indtræffer tænker de fleste jo nok tilbage og ser hvad husker jeg bedst personen for.

Enige i livets spørgsmål var vi sjælent, han var af den helt gamle skole hvor udannelse og titler vægter tungest. Hvor jeg er håndværker og aldrig har haft ambitioner i den retning og titler tæller vist ikke meget i vore dage. Men alligevel var det jo alt i god mening. Han ville jo bare vi kom bedst muligt afsted med den frihed en høj løn på mange måder giver. Det gode humør og alle talerne han skrev med indlagt spidsfindighed vil stå klart for mig i mange mange år. Han var typograf så evnen til at læse spejlvendt var helt i top hehe. Alt i alt et godt og dejligt menneske som vil blive savnet.

Nu er Farmor Gerda så tilbage. Helbredet er ikke for godt men humøret fejler nu ikke noget og tror vist jeg snakker for alle, når jeg siger hvor meget det har overrasket os, hvor godt hun egentlig klarer sig med det hun evner.

Det eneste der sådan rigtigt ærger mig, er nok han ikke så vores søn, som kan komme hvornår det skal være ( gæt med her www.lientje.dk ) men sådan er livet nu engang der kun 1 slutning uanset hvad ens titel eller bankbog siger !

God tur Farfar Erik til vi ses igen