Arkiv for februar 2010

Så blev jeg far.

søndag, 7. februar 2010

Så kom tiden fredag D.29/1-2010 kl.0721 kom vores Jack til verden. Det var et relativt langt tilløb som er beskrevet på konen’s blog www.lientje.dk hvor der jævnligt vil være opdateringer og billeder af den lille og tanker om at være nye forældre, hendes blog er på engelsk af hensyn til familie og venner i udlandet.

Han var 3270 tung og 52 cm så en lille nuttet fyr ( det har han fra morens familie ;)

 Det et helt nyt liv fuldt af forpligtigelser og afsavn i form af sammenhængende søvn ;) men det er også totalt fedt på den gode måde og meget bekræftigende. Men sært er det at have ansvaret for et andet væsen i den grad.

Dagene har været fyldt med besøg, en tur på hospitalet og forsøge at komme ind i en rytme. Han fik lidt gulsot og derfor måtte vi en tur i lysbehandling med ham, men det er fint nu. Desværre var det sammenfalende med de første besøg fra Holland men det tog det nu stort og besøgte os på hospitalet istedet for.

Da vi sad på føde etagen hørte jeg en rende og snakke i mobil telefon rundt om hjørnet, og jeg kunne kende stemmen så jeg ytrede med min mørkeste røst ” Michael du må ikke snakke i mobil telefon på gangen ” hvorefter samtalen forstummede med et “øjeblik” fra michael der sekundet efter stak snuden rundt om hjørnet for at smågrine lidt. Vidste godt at Michael og Henriette skulle være forøldre men sjovt at møde dem på hospitaltet men deres Emil. Så lidt Ubberub blev det til after all…

Min manual til babyer er enkel Gråd = Lort, sult eller sove. Der ikke så meget der sådan virker det bare og ganske utålmodigt til tider også hehe.

Så det en træt kone jeg har Pt. men det skulle efter sigende gå over om ca 12-18 år.

Håber næste uge byder på lidt trænings tid Udover hvad Wii tilbyder.

ses derude