Sidste vejedag.

Så er spændningen udløst, blev desværre ikke helt som håbet men det var okse et sats måden jeg forberedte mig på. Så ingen sure miner der ;)

Konen havde ret da hun sagde det ikke fungere så godt for mig at spise mindre end de aftalte kcal, men synes jeg ville prøve da det ofte er med godt resultat for de andre indsatte ;) det blev til 1.1 kg hvilket bringer mig lige under et kilo fra at have tabt 40 kg , Så ikke helt endnu meeeen snart, Tror desværre okse mine forsøg har haft lidt negativ indflydelse på fedt procenten den var ihvertfald kun 0,1 % lavere end for 4 uger siden hvilket er lidt pudsigt da jeg tabte godt og vel 5 % på første del af opholdet. Suma sumarium for mig lav ikke noget om kør den solide langsome stil!

Konen har ret. konen har ret. konen har ret ;)

Det har været et anderledes ophold end første gang til dels også hjulpet med af det ikke er sommer denne gang, det gør alt lidt gråt og trist, her til sidst specielt. Men på mange måder okse et godt ophold da jeg har fået trænet meget mere end første gang fordi jeg er kommet i så meget bedre form. Tiden væk hjemmefra har okse forkommet meget lang på dette ophold , både for mig og viv’en to be ;)

Sad og roede lidt i gemmer’ne og fandt et billedfra første dag her oppe den 19 april 2007 og fik også taget et igår den 12 december 2007 dem har jeg sat sammen så man kan se forskellen og den er faktisk stor. Men til alt held for J-LO går der lidt tid inden vi skal husere de danske strandparker i speedo’s ;)

www.pixelution.dk

Så alt ialt er jeg godt tilfreds , men bedre kan det jo altid blive hehe

Ses derude

8 kommentarer til “Sidste vejedag.”

 1. Hr. Hallberg siger:

  Bøjer mig i respekt !!

  I fortæller lige når i to skal på stranden i speedo’s
  Så er jeg der gerne så vi kan få et foto !!!!

  Hallberg

 2. Hanne siger:

  Hej du der

  Du har så ufattelig meget at være stolt af - du har knoklet og vundet så meget - jeg er stolt af at kende dig Jannik.. Og jeg glæder mig til at du nakker mig godt og grundigt på lågen :)

  Glædelig jul til dig og Carolien

 3. J-Lo siger:

  Det er sygt med de billeder Jannik! (indsæt klapsalve her).

  :D

 4. Hyllepubaksen siger:

  Wauw Jannik…
  Det er så vildt hvor meget du har ændret dig siden april… Jeg bliver helt rørt… jeg vil lige skrive mig bag øret, at jeg bare kan ringe når jeg trænger til en skider… Jeg kommer til at savne din ligefremhed… eller noget. Tak for et hyggeligt ophold, utroligt hvor meget man kan ændre holdning om folk… Tak Bornholmerturen…
  Vh Maiken

 5. Hallberg siger:

  Sad lige i mine egen tanker på vej hjem fra arbejdet !
  Vi cykel tosser køber nye dele i karbon og til en nyere årgang af de fleste dele
  Hvorfor ?
  Kun bare for at lette cyklen men nogle få gram, ja måske hele hundrede gram
  Men vi bliver bestemt også lettet for mindst et hundrede af kroner for hver gram cyklen taber sig
  Men du Jannik har på under et år tabt det som svare til:

  - 4. Stk. Mtb
  - 48. Stk. Drikkedunke med vand (Den store model)
  - 80. Stk. Pakker stegemargarine
  - Eller vente 266 år på at geargruppen har tabt 150g om året
  - 14. Stk. Drikkerygsække med 2. Liter vand
  - 200. stk. Slanger

  Ja og sådan kan man jo blive

  Tænkt også at hvis du forsætter din cykel frem gang må du da gerne være trækdyr til sommeren lange ture !!

 6. Casper Ortvald siger:

  ser sku godt ud der jannik….

  glæder mig til du kommer hjem til 3500 igen… så må vi ud og rulle.. massere af dejlige kilometer i stængerne.. YEA…

  Hva med Sverige d. 29 ? er du fræææsh ?

 7. jannik siger:

  Hej alle

  og mange mange tak for jeres støtte undervejs og fortsat i fremtiden.
  Ved ikke helt med det der sverige i kører jo stærkt.
  Hallberg kan du ikke regne det ud i engelske vingummier’ da det er en af min store laster ;)

  ses på sporet

 8. Charlotte (Thalababs) siger:

  Hej Jannik.

  Det er vildt så meget du har tabt dig, det er bare super flot.
  Efter Bornholmerturen er jeg bare kommet til at holde så meget af dig, du er sgu en fin fyr og så ligefrem…….hehehe.

  Kh Thalababsen.

Skriv en kommentar