Besøgs ugen.

Så det ugen efter Ubber’n
Er godt nok gået hurtigt, Om lørdagen da jeg kom hjem efter afskeds festen, var det næsten lige videre til min mor’s fødselsdag. Søndag blev der pakket ud og set på slushcup løb her lokalt i Hareskoven.
Mandag til København for at få en blodprøve på Carolien så vi kan se om hun bliver rask , eller vi skal have hende aflivet ;) ;) ;)For der ikke mange kræfter på tøsen efter en lille måndeds sygdom.

Tirsdag var det op kl.0400 for at nå færgen i Oden kl.0700 havde lovet at besøge min søster i ebeltoft, det gik rigtigt godt, vi fik spillet squash i næsten 2 timer ( jeg slog hende i 4 sæt mod 0 men hvem tæller ;)  ) derefter skulle vi ud og køre gokart ude ved http://www.racehall.com/ i Århus, lidt dyrt 550kr men satema sjov det må jeg sige. Rigtigt prof sat op med briefing , warm up laps , qualifier , og derefter selve løbet med start efter tiden man havde sat.

 

Jeg startede som nr. 4 men i starten skar jeg hårdt ind over og tog 1 plads så jeg var 3 kørte et godt løb og der er sgo kommet noget mere skub i cartsne efter de 40 kg er smidt. Så holdtfaktisk min 3 plads ( af 17 ) hele vejen men mod Lærer Henrik som ifølge ham selv ” er jo nærmest klam tynd” var kampen forgæves . Flot kørt af alle og alle var rimligt sportlige omkring deres nederlag ( næsten ) ;)

Dagen efter gik turen til Lasse min ven fra Haderslev som jo er fotograf http://www.dunk4ever.dk som lige har fået en fed lejlighed i midt byen med eget studio i det ene værelse, det var fedt at se ham igen og hilse på Marcus.

Afsked festen var sgu sjov omend de unge piger noget hurtigt bliver til en flok ” stive lis’er ”

 

1 stk Stive Lis ;)

En sober og næsten gift indsat der holder sig på rette vej ;)

men ganske morsomt . Desværre havde de givet julemaden et orientalsk tvist og det er ikke lige mig med and med chili og steg med abricoser og andet stads i, en ting er hvis man fylder kød med kød meeeen at putte grønsager ind i kød nærmer sig blasfemi ;)

Uddeling af diplomer af lærer staben. 

 Så står den på jul og cykling , skal jo gerne i en form så jeg kan presse J-LO ;)

4 kommentarer til “Besøgs ugen.”

 1. C. Ortvald siger:

  presse J-Lo.. der skal sku ætte meget til…. :P Ham når du inden påske ! :D

  Den gokart bane ser super fed ud.. er det asfalt ?

 2. jannik siger:

  yes asfalt noget mindre bid end i sommer på en solskins dag udendørs men max fed bane ;)

 3. J-Lo siger:

  I er såååå kloge ;)

 4. jannik siger:

  takker j ;)
  onde rygter påstår jo du er begyndt at træne så bliver det jo nok svært . hehe

Skriv en kommentar