Lille juleaften

Så er det den søde juletid der banker på døren. Det jo en dejlig årstid , dog fortrækker jeg den personligt i hvid snedækket tilstand ;)

Det står nu mest i cyklingens tegn, var ude igår med Thomas , Kevin ( kommende team hustler ) og Casper ( team hustler ) en god hård tur på dele af MX ruten og derefter på stien langs furesøen, det var nu posetivt nok for mig da jeg kom op af 5 bakker jeg ikke er cyklet op ad før men der er stadigvæk 4 jeg ikke kan komme op ad endnu, men godt med lidt mål ;)

Idag har jeg været oppe og handle det sidste og en lille gave til min smukke kommende kone, vi har æren af at modtage hendes moder og mand som gæster fra 2 juledag og et par dage frem, så det bliver hyggeligt. Efter shoppingen idag gik vi en god semi lang tur og fik delt de sidste julekort ud så alt det er klaret.

Imorgen juleaften er der naturligvis ikke fridag fra motionen, har PT. en aftale med Hustler Dan “the man “ så han skal nok straffe mig alt rigligt, men så længe jeg kan komme op ad trappen spiller det endnu ;)

Onsdag skulle den gerne stå på en gang Niteride med Hustlerne, det et stykke tid siden, så det bliver cool.

Ellers går mine tanker mest på at ungå at spise for meget til alle julebordene, til min hjælp har jeg fundet et lille billed ;)

Med den herre på sinde kan jeg vel næppe æde for meget ;) men pjat til side sel’følig skal der spises julemad, bare i noget begrænsede mængder og det skal nok være muligt . Et lille trick jeg nogle gange benytter er at spise alt det sunde på tallerkenen først, så er appetiten ikke helt så stor når jeg når til det usunde.

Ps. Husk at melde jer til Team hustler’s niteride løb det bliver fantastisk……….

En kommentar til “Lille juleaften”

 1. C. Ortvald siger:

  godt at se du er tilbage ved keyboardet, så vi har noget at fordrive tiden med, herop til julen. :)

  Sku godt at se dig køre i Lørdags.. det går FANDEME den rigtige vej, og sidste kommentar om du når Jlo inden påske…. HA.. jeg sætter mig på at du nakker ham til Slagelse Marthon…. jeg skal med glæde hjælpe alt hva jeg kan… :D

  Onsdag.. Nite Ride… YES sir.. skulle gerne være muligt for mig at troppe op… (skal du ha et lille lift derud? jeg køre i bil derud)

  Lækkert at se lidt reklame for det alt for lækre nite-ride race sidst i Januar (26/1).. Håber vi ser mange stiller til start…

  Glædelig Jul…

Skriv en kommentar