Vinter i Danmark

Lidt forsinket, men for snart 2 uger siden, var det snevejr i Værløse.

Kl.20.00 skulle vi jo lige lege lidt. Den første sne skal fejres og jeg elsker at lave snemænd. Sådan var det også i år og snemanden blev endda større end sidste år. Jannik kunne godt lide at se på, mens jeg arbejdede. Naboerne kom også. Børnene skulle selvfølgelig lege med sne og forældrene skulle jo også kaste lidt med sne.

Min snemand:

Færdig

Da vejrmanden i fjernsynet sagde, at det vil blive tøvejr dagen efter, skulle jeg jo lige vise min snemand, at han var elsket i den korte tid han var på denne jord. Så skulle der kysses lidt. Jeg synes han var lidt kold ;) men ellers var det meget godt. Normalt er det ikke tilladt at kysse andre mænd, men denne gang måtte jeg godt :)

Jannik fik også lov til at kysse en snetøs, men det ville han ikke. Nok fordi han først selv skulle lave hende :p

Kys snemand

Udsigten fra døren var også meget smukt:

View

Dagen efter var der kun små sne-bolde tilbage. Resten var væk. Til næste gang :)

2 kommentarer til “Vinter i Danmark”

 1. jannik siger:

  ja tak til konen for dette kolde inlæg.
  Det var unægteligt ikke meget sne vi fik ,men vi håber på lidt mere ;)

 2. Maiken siger:

  Hej Jannik.
  Du er den sejeste af os to, jeg trænger til en skole som Ubberup, hvor der ligesom er lidt mere ro end her. Jeg synes at jeg gør alt hvad jeg bør gøre, men vægten står bare helt stille…

  Håber du kom godt ind i det nye år, det ser sådan ud…

  Knus fra nordjyden - Maiken

Skriv en kommentar