Nightride overstået.

Desværre blev jeg små syg i løbet af torsdag ,og lidt mere fredag, så da lørdag kom sov jeg faktisk stort set hele dagen intil kl 1700 hvor det var tid til at blive klar. Så det var bare ind med nogle panodiler og lidt vand i hatteholderen og så lidt mad på samme sted ;)

Carolien spurgte temlig mange gange om jeg var sikker på at jeg skulle afsted, men fornuft er jo ikke altid det jeg er præget af i disse situationer ( som kendere af mig ved ) så afsted gik det.
efter lidt forviring om at finde startstedet gik det da fint og Hallberg stod med bål og rørte i den store suppegryde ;)

Klar som altid, ja nærmest spændt som en fjeder ;)

 

Ja skarp så jeg ud .

Tiden til start kom og jeg stilte mig helt bagerst, så kan jeg altid overraske og komme bagfra eller noget. Var en anelse betænklig,der er 1 god nedkørsel og min bagbremse var faktisk ikke eksisterende og det sgu lidt ufedt, men hvad. J-lo den store formand råbte os an, og efter en hurtig nedtælling var vi på vej, efter ca’ 30 meter var jeg så småt oppe i fart da en styrter lige foran mig, jeg hev alt jeg kunne i forbremsen der gav et højt pffffft også ,en sky af bremse væske ud af slangen. Ja hmm hmmm næh nej jow eller nej ikke rigtig så var der ingen forbremse og meget lidt bagbremse at gøre godt med, men en omgang ville jeg sgu!

Efter 200 meter stod mine forældre med min nevø, så dem stoppede jeg og snakkede med dem, de kunne ik rigtig finde start heller, nå men videre efter ca’700 meter står der 2 piger, den ene kører videre da jeg når op, så som Hustler er man jo gentleman af natur og jeg tilbyder min hjælp.

Det er Fru Gudmundseth der har knækket kæden og er kommet afsted uden sin værktøjskasse, så da det hele er kørt for mig alligevel finder jeg et SRAM led frem, fra de dybe kældre og for efter lidt besvær med de kolde fingre monteret det, meget taknemlig er den unge dame og afsted med hende igen.

Lige der tænker mine fingre meget på bålpladsen.

Nå men videre det går egentlig ærgligt, for det sgu en fed rute . men skidt sker. Igen og igen bliver jeg overhalet af alle de hurtige drenge og piger, møder sågar mine forældre igen og går et stykke vej med dem da de ikke har lys med er det lidt umuligt at manøvrer i en mørk skov.

Kommer op forbi tilskuer rækkerne og bliver næsten døv da førnævnte J-lo med megafonen opdager mig ;) og heppet bliver der sgu men men men jeg var jo bare på vej ned at få en omgang ;) havde fået nok af at køre uden bremser for 1 dag… men min omgang får jeg skidt på en skidt dag men sådan er det jo.
Den kommende fru stuhr er som altid stolt og en super støtte

Viser sig så at jeg ikke er sidste hustler, da Peter havde valgt at ligge sig som et andet mosefund, i en forklædt vandpyt der vist viste sig at være en bundløs suppe af ildelugtende stads ;)

Dagens hurtigste blev Jonas Pedersen

Og Diana

8 omgange blev det til og i den anden ende

Og som rosinen i pølse enden godt tilfreds da der jo var 61 tilmeldte ;)

Så var der jo kun lodtræknings halløjet tilbage og jeg havde sat næsen op efter en Garmin men intet til mig

Alt i alt rigtig fedt tror vi har en klassiker her

Stor tak til Casper o og J-LO

Ses på sporet

Skriv en kommentar