Integration ??

Ja det er lidt gas….

Det var nu mest fordi vi havde Carolien’s søster på besøg fra Holland. Så det en god ting at have en pc og en masse hobby’s så jeg ikke nødvendigvis behøver at være hjemme når der går søster hønsegårds snak i den ;)

Nej det var ok vi tog Mariann med til kick box så hun blev lidt træt, hun var også ude og løbe med Carolien og så fik vi da også cyklet en tur om farum sø og spist vegi mad ;)

I weekenden blev det så afslutning på slushcupen som den gang var arengeret af danmarks fedeste cykelklub http://www.teamhustler.dk/  ;) Carolien var mere eller mindre friviligt blevet meldt til at stå i kageboden og oven i købet bage en del af dem selv. Desværre kan jeg jo grundet allergier ikke tåle 99,9% af alle kage, men for sata….. det lugtede sååå godt i 10 timer……

kage konen ;)

Det færdige resultat……

Men tidligt op til slushen og med opladte batterier til kameraet var jeg klar og Carolien nogenlunde ligeså ;)

Der var lagt i posen til en spænende afslutning med Mic Grønbech og Casper saltoft næsten lige i poing og en sikker vinder i Klaus nielsen kun en teknisk defekt kunne slå ham af pinden, Og det var netop hvad der skete efter ca’ en halv omgang. Desværre skete det også for Grønbech så var vejen banet for Saltoft der blev den samlede vinder tillyke med det.

Klaus Nielsen “vinker” til sit flade hjul ;)

Også et kæmpe tillykke til Jonas Pedersen der tog sin første sejer i den “voksene” klasse

Super godt gået Jonas

Også Mads Bødker fik slukket sæsonen med en sejr.

Den samlede sejr i H40 løb Thomas Aabo med.

Hustlerne var som altid godt repræsenteret og dagen fighter må have været Jais.

Han gav sig som vanligt 120% …. godt gået Jais

Ruten er jo en klassiker oppe i tokkekøb, så ikke lang tid efter starten var gået begyndte jeg at søge ned mod det første åløb rytterne skal over der plejer som regl at være en del action , men i år gik der en rum tid, hvis ikke jeg vidste bedre, ville jeg tro folk kører langsomt når der står en fotograf måske ud fra devicen af at der kunne være et “actionpræget ” sted i nærheden ,når fotograferne har taget opstilling ;)

Men blev nu ikke skuffet viste sig at være en god bekendt der startede ballet

 

Mange tak johnny (han slog sig vist ikke )

Efter et stykke tid gik vi 100 meter hen til det næste åløb, det var blevet lidt stejlere i nedkørslen en jeg husker det. Der gik faktisk ikke så længe før der kom en i rigtig god fart og forcerede mudder hullet lige inden i flot stil, for derefter at stå på snotten ned i hullet og ramme den modsatte side. Det så faktisk voldsomt ud men efter at have spurgt ham 3 gange ” slog du dig ” svarede han nej og var afsted igen i god stil.

Tak or en god sæson og tak til alle de ryttere der kommer med godt humør og store smil hvergang, og gør det muligt at tage mange gode billeder. Mon ikke vi ses næste år

Som et lille PS. kan jeg lige inskyde at det lykkedes mig at komme over 10.000kcal igen i denne uge ;)

Ses på sporet

2 kommentarer til “Integration ??”

 1. Tommy Hass siger:

  Kanon fede billeder du fik taget.
  Hils konen og sig tak for kage, jeg kan se det var hendes mesterværk jeg kastede mig over.

 2. Hallberg siger:

  Hej Jannik
  Tager du kun billeder af folk der vælter ??
  Ok så er det der for der ikke er noget af mig !!
  Har Johnny ellers ikke betalt dig for ikke at vise de billeder frem ?

  Beskriv lige hvad 10.000 Kcal kunne være af mad/slik som du forbrander på en uge !!

  Hallberg

Skriv en kommentar