Endlig længe ventet F1 is back !!!

Ja den var længe undervejs i år synes jeg

F1 er jo nok min eneste sportslige last rent tv mæssigt og det tror jeg egentlig Carolien er rigtigt tilfreds med. Men når det er F1 tid er jeg klar, desværre var det jo 0545 Søndag morgen da sæson starteren som vanligt blev kørt i Australien. Det blev et super godt og dramatisk løb desværre ( Uheldig som altid næsten ) Var Raikonen ikke i stand til at fuldføre. Men Raikonen er GuD så det løser sig ;).

Har siden sidst opdaget Romaskinens glæder ( og smerter dagen efter ) men må nok sige, at der for man brugt kroppen og smeltet lidt fedt af ;) 7,5 km har jeg været oppe på meeen det gjorde godt nok ondt næste morgen ;)
Carolien har ferie og har været med op at træne, som alle ved bliver man jo lidt stærkere når konen er i nærheden ;) så skulle naturligvis vise hende jeg kunne tage alt vægten på den her lægmaskine, det laver en del mærker på skulderen hvor den ligger an ;)

PT. Forsøger jeg nok mest at blive klar til fitness.dk løbet den 30 Marts, kilder i miljøet hævder at det er ca’ 50\50 af singletrack og grus sti meeen de har før været noget usandfærdige ;) men håber det holder. Er tilmeldt på 38 km så det bliver spændende.
Var ude og trille i lørdags, gik sgu ik super, havde ondt i maven om natten og fik ikke helt sovet igennem. Men besluttede nu alligevel at køre med. Gik egentlig fint nok i starten, dog med en del kvalme, men efter ca’ 20 km var der udsolgt og da Finn var gået kold, besluttede jeg at følge ham hjem.

 Har endelig købt ny skærm det blev en Samsung 245B en 24 tommer fladskærm den er bare super og stor hehe, virklig dejligt at være i stand til at se, hvad der sker på skærmen, især i billed redigerings øjemed.

Vejret har været mærkeligt på det sidste, så har valgt at smide et par billeder på jeg har taget gennem de sidste uge af vores smukke natur.

Vi ses på sporet.

2 kommentarer til “Endlig længe ventet F1 is back !!!”

 1. Tommy Hass siger:

  Fede billeder, og ellers lige en lækker skærm du har fået der.
  Godt at se du træner igennem :-)

  Jeg regner med at komme og køre fitness.dk i slagelse, så vi ses dernede.

  /Tommy

 2. jannik siger:

  hej tommy

  ja den er sgu fed og så billig ;)

  kunne være vi skulle følges ?

Skriv en kommentar