Brudekjole, sved og tårer !!!!!!

Ugen der gik bød på mange ting.

Carolien fandt sin brudekjole og har bestilt den, så der ro på det ;)
Jeg må naturligvis ikke vide eller se hvad det er for en og med mit kendskab til Carolien bliver det meget meget svært for hende at holde det hemligt ;)

Imens hun var med min mor ude og ose kjole tog jeg ned for at hjælpe til med at vedligeholde det røde spor inviteret af Dmk og nok med forventningen af at del ville møde op, men men men i betragtning af hvor mange der benytter selv samme spor må man sige at et fremmøde på ca’ 15 personer inklusiv skovens folk er totalt svagt, tror dog en del havde set opslagne på de forskellige boards, da sporet på netop denne lørdag stort set var blæst for folk på mtb imodsætning til enhver anden lørdag ;)

Der blev lavet nogle omlægninger og bro’er, alt ialt nogle rigtig fornuftige løsninger uden at det hele bliver en cykel sti .

Søndag var det så blevet tid til fitnessdk løbet i Slagelse. Den største udfordring var måske at huske at vi netop den nat skiftede til sommertid, men det lykkedes og jeg satte min Nokia mobilos en time frem inden jeg gik iseng, desværre gjorde Nokia det selvsamme i løbet af natten. Så den i forvejen korte nat blev endnu en time kortere ;)

Det stod klart fra morgen stunden at jeg måske havde givet den lidt for meget gas på spor rep. dagen før, mine ben var tunge og ømme.

Hallberg kom til tiden, så vi læssede cyklerne for at hente Tommy fra Hustlerne og han var også klar til tiden så det var afsted mod slagelse. Indskrivningen gik fint, desværre skulle jeg på potten og det var bummelum ;) der var kø og en fæl lugt af bummelum……

Stadigvæk med håbet i behold

Tommy tanker op med lidt sukker E.P.O

Hallberg spændt som en fjeder i sit nye Hareskovcykler outfit

Starten gik som master start samlet 400 meter også afsted. Allerede op af bakken var mit gear urimligt ;) og ville helst ikke blive i samme gear . Justere justere og intet hjalp et stykke inde på ruten kikkede mester mekanikeren på det og konstaterede tørt at det da vist var forskifteren jeg justerede på *doughhh* så det hjalp stort set straks, desværre var ruten ufatelig tungt af mudder og selv på de lige grus stykker forkom den mig tung og med modvind.

Sagde tidligt til Hallberg at han skulle køre da jeg ikke skulle udpå anden omgang overbevist om det i så fald ville ende i tårer. Han troede ikke på mig men sagde blot jeg skulle længere ned i gear ( jeg piver normalt lidt i starten altid )
Da jeg efterhånden løb tør for flere lettere gear havde han ikke flere råd.

På den posetive ting var der flere fotografer til stede så det lykkedes endelig at få et billed HVOR JEG IKKE SKUBBER CYKLEN ;)

 Stor tak til Jens www.jensigne.dk

Stor tak til Jens www.jensigne.dk

Havde også min komende kone med og hun tog også en god stak

En af det beskrevne bakker

De havde svært ved at hente mig men til sidst lykkedes det ;););)

Tålmodigt ventende Hallberg på en totalt sukker kold stuhr

Så også for første gang live en mtb tandem

Samarbejde er vist nøgle ordet her.

Dagens vinder Klaus Nielsen

Min bedste placering til dato Hallberg også vil jeg tro, desværre er det fordi de tror vi har kørt 2 omgange hvilket vi  ikke har ;)

Hold kæft hvor var jeg glad da jeg endelig så målstregen som mange andre fandt jeg ruten hård men uretfærdig. En stor tak til Hallberg der ventede tålmodigt. Vi ses næste år fitnessdk ;)

Mads Bødker der mente jeg havde knækket en af broerne ude på ruten, bundsolide var de ikke, men jeg er uskyldig i den sag.

Stor tak til dagens fotograf her med sit eget selvportræt, hun klarede det super !

Ses på sporet….

2 kommentarer til “Brudekjole, sved og tårer !!!!!!”

 1. Hr. Hallberg siger:

  Hej Jannik

  Ja det er rigtigt det med broen for jeg kunne da bruge den efter dig !

  Jeg mener du sage undervejs at vi skal prøve sporet igen

  En eller to omg. det altid sjovt at cykle med dig om du så har gode ben eller ej

  Hallberg

 2. Tommy Hass siger:

  Super dag, vi må på igen til næste år.

  Det bliver jo spændene at se jer forsvare de fine placeringer ;-)
  Gad vide hvor mange andre der er noteret forkert på listen ?

  Fine billeder Carolien fik taget, nu venter vi bare på lidt videoer. Højkant eller ej ;-)

  /Tommy

Skriv en kommentar