Ugen der gik gak

For Sat.. der har været tryk på.

Sidste lørdag var jeg blevet lovet væk til http://www.wateam.dk/ som fotograf for 16 håbefulde unge damer og Ole som bagstopper og Mic Grønbech som teknik træner og mentor.

Det var en rigtig god oplevelse i modsætning til teknik træning med mænd, lytter de faktisk inden det går til den og det ser faktisk også ud til at virke fint ;) Det ihvertfald en flok seje tøser.

Her en af dem i aktion….

Billed Galleri fra dagen ses her

 http://www.pixelution.dk/wateam/wateam/

Det blev også tid til Carsten Milton’s Mtb debut og sikke en debut, hans gåpå mod er kæmpe og ligeledes hans trang til styrt ;)

Styrt 1….
Det var en godt træt Carten vi afleverede ved Kevin til cykel vask (han nåede også at smage på den røde)

Styrt nummer et eller andet ;)  

Godt gået Carten keep it up..

Far strækker ud.

Kevin slapper mens Carsten får ilten tilbage …

 Tak for turen til Kevin, Far og Cartsen det var sgu fedt i det gode vejr..

I løbet af ugen var jeg blevet kontaktet af en gravid model nemlig Vicky, hun havde ikke rigtigt fået taget nogle billeder under hendes første graviditet og ville gerne have gjordt det denne gang, vi aftalte at mødes oppe ved hendes bopæl i Helsignør for at tage dem oppe ved stranden. Vi var heldige med vejret ( dog lidt koldt) men lyset artede sig nogenlunde og Vicky var god og meget nem at arbejde med.

 

Og er vist også blevet rask igen efter at have frosset ;)

Igår var det så endelig blevet tid til årets første Dustcup og vejret var jo ikke til at skyde igennem, Dmk havde lagt en ultra god teknisk rute som dog var en lidt stor mundfuld for flere af motionisterne. Det var Mic Grønbech’s dag Efterfulgt af Jonas Pedersen og Jens A fra Dmk. Super kørt på en hård rute ( Mads Bødker sluttede 7 Overall ikke skidt )

En træt men glad Grønbech.

Billeder her. http://www.teamhustler.dk/gallery/thumbnails.php?album=267

Igår fredag var jeg oppe for at besøge min ven Kim på Ubberup, han har været så “heldig” at springe sin akiles sene 5 dage inde i et 13 ugers ophold, så det bliver en lang sommer. Dog er pigerne vist søde til at komme med mad til ham og har strikket en lille top hue til toppen af gipsen så tæer’ne ikke bliver kolde;)

Meget yndig hehe

God bedring til ham!

Blev også til et kort gensyn med to af mine ynglings trunter 

Nemlig Nadia og louise..

Idag blev det tid til lørdags turen Meinert meldte fra 0933 men til alt held havde Thomas meldt sig på banen så frisk afsted det gik kl 1000 fra tanken. Vi nappede den røde idag og kom et pænt stykke blandt andet på det stykke jeg selv har været med til at renovere, det fungere optimalt, måske lige borset fra et par afmærknings problemer hist og her. Efter en bid mad ville thomas godt hjemad , så jeg tog med og fik skyllet cyklen ( ikke at det egentlig var nødvendigt ) men mest for hyggen. Det var blevet til 14 km og det var lidt for lidt til mig i dag så jeg nappede lidt af søndersø over farumsø og hjem af den røde godt 40 km blev det til og de 17 km på den røde. Må sgu erkende jeg har lidt ondt i stængerne her til aften ;) Men super flot skov med super vejr idag, det sgu de dage man drømmer om hele vinteren når alt er mudret eller sjappet .

En træt ung mand ;)

Idag er det ligeledes min søsters føs’da og samtidig den dag hun kom hjem fra ebeltoft kurcenter som på mange måder modsvarer Ubberup, men med samme formål. Hun har været der i 2 omgange og har tabt 40,1 kg det sgu super flot og 100 gram mere en sin storebroder ( dog på 5 uger mere ;)  ) Så stort tillykke herfra.

Som et lille ps.står vægten stadigvæk stille, men på den posetive side kan jeg mærke jeg er kommet i langt bedre form og det jo også lidt værd. Men det sagt, så må vægten godt komme igang igen så det håber og satser jeg stærkt på.

Vi ses derude . . .. . . . .. .. .. .

8 kommentarer til “Ugen der gik gak”

 1. Hallberg siger:

  Hvem gider cykle med dig !
  Hvis du kører som du gør nu også taber ti kg mere ?

  Hallberg

 2. jannik siger:

  det gør du da ;)
  så behøver du heller ikke og vente på mig mere

  jannik

 3. Tommy Hass siger:

  Fede billeder som sædvanligt.
  kommer du til interval træning i morgen Tirsdag ?

  vi ses
  Tommy

 4. jannik siger:

  desværre jeg skal pakke goddie bags men det er da menningen på sigt da jeg kan forstå det er ligegyldigt at jeg er langsom ???

 5. Tommy Hass siger:

  ahh ja du er på listen i morgen.
  Jep Tirsdags interval er på en 2km rundstrækning hvor man giver den hvad man har. Om man er først eller sidst er lige meget, bare man er forpustet :-)

 6. jannik siger:

  forpustet er jeg i teorien bare jeg tager mine sko på ;););)

  jamen så ses vi næste tirsdag

 7. Tommy Hass siger:

  Det er så dagen før Dust, så der springer jeg nok over.

 8. jannik siger:

  ja så det ikke nemt tommy ;)

Skriv en kommentar