Max puls !

Har der nu ikke været så meget af i den forgangne uge ;)

 Da min komende viev jo som bekendt strejer har der været en masse byllups planlægning, men det jo også fint så er det af vejen. Udover det er der også blevet tid til lidt cykling, faktisk med viev så hun nu 2 gange inden for en uge har rykket sin “rekord” for tilbagelagte kilometer på cykel Først 50 km på vej og derefter 61 km på Tour de lake’s ( en lokal meget kendt rute )

De 50 Km blev tilbagelagt under et besøg til min mormor der er bosat i Tåstrup, turen var smuk ud over sengeløse og egentlig letkørt, desværre var grunden vel egentlig at der var medvind (ellers havde vinden vendt til hjem turen ;) Men hjem kom vi da og Carolien fik lært at ligge på hjul ( jeg danner jo i min størrelse nærmest et luft tomt rum bagved mig ;);) Men godt klarede hun det, lidt mat i sokkeholderne var jo at forvente.

Idag var det blevet til til Tour de lake I alt sin enkelthed går det ud på at køre Bagsværd, Lyngby, Fure, Farum og Søndersø for derefter at lave en afstikker op igenem Hareskoven hjem. Og det gik faktisk helt fint, i et fantastisk vejr, dog valgte Carolien at ødelægge sit gear ;) men det er ok når jeg nu er billig i reservedele kan vi godt bruge lidt på hendes cykel ;) Til alt held havde jeg lidt værktøj i tasken da vi ellers havde været ude i en gåtur da kæde sad uhjælpeligt fast mellem den lille og mellemste klinge. Men hun klarede de 61 km i fin stil med en gennemsnitsfart på knapt 19 km/t så helt fint. Det er nok en rute jeg vil benytte mig af i min trænning frem mod de 103km i Hillerød senere på året ;)

EN hustler i trance før de videre strabasser ;)

Jeg havde igår Charlotte von ( Hustler )Moos med en tur til boksetræning. Det klarede hun helt godt, så vi må se om det er noget for hende i fremtiden.

En hyggetur med T.neerdal blev det da også til i lørdags.

Opvarmning ????

Der var aktivitet på Lyngby sø

Thomas imponeret over en røverhistorie.

Udover det er der vel ikke sket det store Lars har forsøgt at lokke mig over på en Cannondale så jeg kan blive den stolte indehaver af et sæt Team Lefty tøj, Men jeg tror faktisk ikke han har det i min  størrelse og heller ikke megen tiltro til at Cannondalen kan holde til mig ;)

Jeg har gået og tænkt lidt over at få malet den ene cykel hos Dibbern I cannondales farver og med deres mærker og måske save det ene forgaffel ben af, mon så ikke han giver efter den gode Kanonkugle ;)

Søndag er der jo løb i Hillerød

http://www.gribskovmtb.dk/GribskovMTB/MTB_Challenge.html

 

Det overvejer jeg kraftigt og håber på Kevin tager sig sammen så vi kan følges derop ( for følges rundt kan vi sgutte dertil kører han alt for stærkt ;) Så lad os se om ikke jeg rygerr på 30 km deroppe;)

 

Ses derude

2 kommentarer til “Max puls !”

  1. Tommy Hass siger:

    Godt kørt begge 2, i må da have en landevejskværn til alt det asfalt ;-)

    Jeg glæder mig til at se dig tvinge en trøje i Lars´s størrelse ned over dit korpus :-D

  2. jannik siger:

    haha ja men jeg forestillede mig noget i retning af 4-8 stærke drenge, Steen go bens krykker, og 5-6 pakker stegemagarine ;) mon så ikke det lykkedes

Skriv en kommentar