Craft / Polar MTB Challenge

Så oprandt dagen endlig hvor Kevin og jeg skulle op og køre 30 km i det super skønne området nær Esrumsø.

Desværre var der start Kl.0900……. så det var tidligt fri af fjerene, dagen forinden havde jeg som vanligt været “smart” og slappet af op til løbet med en flytning ;);) endnu smartere var jeg måske da jeg kom hjem og tog en lille lur der blev for lang, så sidst jeg så på vække uret var klokken 0200 med 4 timer til uret ringede ( med i købet havde jeg lidt ondt i ryggen da jeg åbenbart ikke er så ung som jeg troede med hensyn til flytte kasser ;)

Nå men Kevin og jeg ankom på pladsen hvorfra slaget skulle stå og hurtigt opdagede jeg diverse grønne pletter med hustlere det varmer jo og er ligesom et naturligt samlingspunkt for masserne ;)


Tommy fra Hustlerne lader op.
Jeg havde op til løbet forsøgt at samle lidt baggrunds stof for løbsruten, beskrivelserne gik fra 2 den er flad som en pandekage no problems ” ( citat bo Skakke ;) til uha den er hård. Da jeg belært af tidligere erfaringer faktisk ikke stoler meget på klubrytteres beskrivelser af ruter regnede jeg med det var lidt midt imellem..


Kevin lader op (snart Hustler ?)

Starten gik og J-lo sagde så kører vi, så var han væk ;) jeg sagde et par gange til Kevin at han bare skulle køre ca’ 3-4 km inde på sporet netop som vi ramte det første singletrack sagde han er starten da gået ???? ja sgu han troede vi kørte i samlet trop noget tid. Nå men så forsvandt han i det fjerne. Jeg sad og bandede lidt over jeg ikke havde rykket lidt længere frem, men regnede faktisk med de alle var hurtigere en mig ;) Det var de bestemt ikke på singletraket,men til gengæld kunne jeg ikke overhale. Det var snert på min tålmodighed slap op da de 2 foran mig stoppede op , steg af cyklerne for at trække over en ca’ 5 cm høj rod hehe for sulann. Lidt efter valgte de som nogle af de få også at trække over en bro, så min eneste chance hidtil i år for at få et race billede af Jens Signe fortabte sig og istedet blev et trække billed ( blev ikke mere mildt stemt over denne hændelse ).


Stuhr trækker sin tapre ganger i sikkerhed ( tak for foto til http://www.jensigne.dk/ )

Første chance jeg fik var det uden om dem, jeg fik kontakt til en 5 mands gruppe som egentlig kørte lidt for hurtigt til mig, men det var dem eller de 2 snøvlere bagved ;) Desudden er det faktisk første gang jeg har været i stand til at følge en gruppe , så kørte videre med dem noget over evne ;) efter nogle km stopper den første pludselig og siger der sgu noget galt og ganske rigtigt havde vi misset et skilt, tilbage igen dette gentog sig 2 - 3 gange mere, så havde jeg ligsom fået nok, den sidste gang det skete var vi lige kommet ned af en god stejl lang bakke for at opdage vi skulle tilbage op igen og væk var de.

Lidt efter fik jeg kontakt til en lille purk på en 10-14 år han kørte pænt langsomt på single track og ligeud men tilgengæld holdt han farten op ad. Så hvergang jeg overhalede ham og troede jeg havde sat ham kom han forbi på den første store bakke. Jeg begyndt at få godt ondt i ryggen og måtte af cyklen nogle gange og strække ryg og så var knægten væk. Lidt tid efter kom Tue tarp pludselig forbi med Gorm på hjul de var som vanligt kommet for sent ;) ikke alt for længe efter kom Klaus fra Hustlerne forbi , han havde som Nokia medarbejder stolet på den inbyggede Gps i sin N-95  det skal man vist ikke hehe. Derefter så stod der en herre som var punkteret og hverken havde slange eller lapper med ham forbarmede jeg mig over og gav en slange væk. Så var det slut med at møde cykel flok blev dog overhalet op ad en bakke af nogle af de her på rulleski midt ude i skoven, blev faktisk lidt overrasket hehe.

Efter 15 km ved jeg ikke hvad der skete men blev faktisk rigtigt godt kørende, der var nogle fede nedkørsler og noget godt teknisk singletrak og vejret fejlede sgutte noget midt i det hele stod en T-bike rytter jeg spurgte om der var noget jeg kunne hjæpe med men det mente han ikke med mindre jeg havde en popnitte med tilhørende tang til at montere den med ;) kabelholderen på undersiden af stellet havde revet sig løs på hans T-shark, så efter lidt snak om den korteste vej hjem var han væk.

Jeg havde 3 mål til dette løb, Jeg ville ikke være sidst, jeg ville ikke hentes med 1 omgang, jeg ville under 2 timer ( ellers skulle Thomas have en 0,5L vand ;)

Tiden var ved at være noget fremskreden men kunne se på min gennemsnits fart jeg lå på 15,1 km/t og da det jo var 30 km mente jeg egentlig jeg lå godt med. Jeg må erkende jeg gav alt jeg havde de sidste 10Km alt imens jeg kikkede bagud for at se om de kom, men jeg slap for ydmygelsen denne gang og kom i mål som nummer 8 bagfra ;) min hidtil bedste placering Desværre var tiden 2.21 T/Min men forklaringen på dette er jo nok med alle de forkerte veje havde jeg faktisk kørt 37 km hehe så Thomas får sin vand.


En godt brugt stuhr i mål under hujende bifald fra Hustlerne det varmede sgu.


En meget tilfreds herre.

 
Flot placering til Kevin.


Og ja jeg var ikke bagerste Hustler MEN Rasmus troede løbet var kl.1000 så han var 40 min for set til start hehe.

Men jeg er nu meget tilfreds jeg havde mega lår kramper de sidste 5 km men kunne ikke gøre andet en at køre videre.

Og overraskende nok er jeg faktisk ikke smadret idag og er netop kommet hjem fra boksetrænning som gik helt fint.

Håber i gad at læse det hele ;) vi ses i skoven

5 kommentarer til “Craft / Polar MTB Challenge”

 1. Hallberg siger:

  Hej Jannik

  Så kom den !
  Dagen hvor du kørte et rigtigt flot cykelløb og ikke var den aller sidste

  Det varmer også i mig over det du har gjort ved din cykling og dig selv

  Husk at vente på os andre !!!

  Hallberg

 2. andreas siger:

  fand’me godt kørt skipper.. ;o)
  ses
  Andreas

 3. Tommy Hass siger:

  Godt kørt der Jannik.
  Super du nåede 2 af dine 3 mål.
  Og lækkert med det bedste resultat nogensinde, det er fame nice.

  Ellers fed rapport du har skrevet og fedt billede he he.

 4. jannik siger:

  Hallberg du ved godt det er dig der skal vente ;)

  mange tak Andreas jeg satser på du tager over efter Gudmundseth ;)

  Ja tommy man kan altså godt tage de billeder uden spejlrefleks og godt kørt i begge 2…

 5. Hanne siger:

  Kære Jannik

  Jeg er bare så pisse hamrende stolt af dig…
  Den drejning dit liv har taget - de mål du sætter dig… For fanden hvor er du bare sej.

  Du bliver så tit brugt når jeg skal give mine medarbejdere en opsang… De skulle fandme bare have lov til at yde halvt så meget som du har gjort og de ville føle sig uovervindelige :)

  GODT GÅET SIGER JEG !!!

  Kh
  Hanne

Skriv en kommentar