Dagen før Dagen.

Ja så det dagen før jeg skal ud og trille med den sagnomspundende cyklist og roleurs Lars Aka Kanonkuglen.

Ja trille for ham = max puls for mig hehe Men sådan er livet jo og det er jeg bare glad for. Til alt held er der forlydner om han har spist vel mange pølser på sommerferie og derfor er blevet lidt tungere,

I lørdags kørte jeg en tur på det røde med min Fader og Hallberg, det havde jo regnet en del  og sporet var som følge deraf og lidt fugtigt men ikke som sådant totalt mudret. Rødderne var naturligvis pivglatte men vi slap uden styrt omend det var snært på ;)

Hallberg kørte i vanlig stil med press på farten, så min fader og jeg måtte træde godt til for at følge med ;)

Efter min med cyklister kørte fra grundet tour’en i tv valgte jeg at køre resten for at få lidt kcal på og må sige den fugtige undergrund gjorde det noget hårdere end det har været længe. Så alt i alt blev det til 3100 kcal på 34 km ikke dårligt og tillige ondt i lår drengene om aftenen og det er længe siden ;)


Glad hjemkomst og mudder er jo sundt for huden.

Igår var det så blevet tid til lidt interval træning. jeg besluttetede tidmæssigt at ligge det så Carolien kunne møde mig på hjemvejen. Men men men midt på den anden bakke da jeg trådte hårdest måtte mine Token keramiske lejer give fortabt Fair skal være fair det har holdt dobbelt så længe som et billig sæt. Med knas og andre mislyde kørte jeg derefter til aftalte mødested og ventede på Carolien lettere Mopset ;) så interval træningen blev i denne omgang 7 km hehe.

Grunden til jeg kunne møde Carolien er jo hun er begyndt at cykle på arbejde godt 50 km om dagen på Mtb naturligvis, det er godt nok sejt synes jeg at hun giver den max gas og hendes hidtil bedste er 24 km/t i snit slet ikke dårligt på Nobby nic.

 
Carolien har netop overhalet HT ;)

Den anden dag skete det der måtte ske så. En punktering efter lidt besvær med pumpen ( hun har ikke prøvet det alene før) tilbød en rar herrer at hjælpe hende, det viste sig at være Hans fra C K Viking rart at se lidt hjælpsomhed på vejene og tak til Hans for hjælpen.

Vi ses på sporet……

2 kommentarer til “Dagen før Dagen.”

 1. Hallberg siger:

  Ho Ho er det nu mig der presser farten op !!
  Det er da dig der kender alle rødder og de steder hvor du da også selv gir den gassssss
  Ok en god tur
  Det er jo bestemt noget andet at sidde på en Mtb når man lige er blevet vant til de mange timer på en racersadel

  Mener da at du skal køre Carolien i møde hver gang hun er på cykel til arbejdet !!

  Respekt Carolien 50km

  Hallberg

 2. Lars siger:

  Hej Jannik…

  Super… jeg er top klar og glæder mig til din lasagne:-)! Vi ses gamle dreng…

Skriv en kommentar