D A G E N….

Så blev det dagen hvor den sagnomspunde lars “kanonkuglen” beærede det røde spor med et gæstevisit.

Efter lidt små besvær med noget cannondale hop på baghjul på Hillerød motorvejn i taxi ( må hellere lade ham selv skrive lidt om det på sin blog) ankom han kun svagt forsinket og efter aftale.

Vi hyggede stille og roligt derud af uden at jeg blev helt sat og efter ca’ 5 km opvarmning drejede vi ind på den røde. Det stod hurtigt klart at en vis herrer havde underspillet sin nuværende form, for selv om jeg kørte pænt til ( for mig ) var han ikke lige sådan at ryste af ;)

Og samtidig snakkede han en del så det var ikke ilt mangel han led af ;) men en hyggelig fyr af natur og dejligt forfriskende at snakke med, så meget posetivt.


Jannik kortvarigt optaget hos team lefty.


Lars i overlegen stil.

Vejret var lidt omskifteligt og efter at have overhalet et par ryttere, blev det tid til en bid mad under træerne i regnen.

Så gik det atter derud af igen, nu havde Lars jo ligget en del på hjul og følte sig klar til et par føringer ;) og dem tog han.

Vel på den anden side af Ballerupvej ved planteskolen kom vi til en af de sidste forhindringer for mig på den røde, nemlig en lille stejl kort bakke. Fuld gas op ad intil jeg ramte en lille rod og gik på baghjul og så måtte jeg inkassere dagens eneste styrt ;( har desværre fået et “trælår” i læggen så det niver lidt her til aften. Men videre det gik også med lidt snak om den lasange der befandt sig i undertegnedes køleskab, efter Ubberup opskrift naturligvis.

Lidt teknik undervisning fra den gode mand


Som det ses er han jo en tekniker af rang.

Lidt i alternative farver.

 
Den lækre lasange der med stor appetit blev spist (delvist)

Imorgen går den så over til min søster i jylland og Dm i mtb i Aalborg..

Så ses efter weekenden og tak til Lars for en god tur.

ses på sporet

4 kommentarer til “D A G E N….”

 1. Tommy Hass siger:

  Det ser ud til i har hygget jer stort.
  Ja hvem ville ikke gerne have lidt teknik undervisning af Lars :-D

  Nu må vi også snart have en tur på den røde, det kan ikke blive ved med at gå. Jeg er lige kommet hjem fra en uges ferie, så det er nu du skal køre fra mig ;-)

 2. Andreas siger:

  Jeg vil med næste gang,
  Den lasagne ser da for nasty ud ;o)
  Hilsner og Go tur til DM
  Andreas

 3. Lars siger:

  Jepper… tak for turen og især maden Jannik, det var noget jeg kunne forstå:-)!

  Vi ses…

 4. jannik siger:

  ja tommy Lars påstod jo også vi næsten var til samme tempo efter hans vægt forøgelse ;) men nej og det samme gælder jo dig ved jeg..
  men vil hjertens gerne afsted

  og andreas tager bare med næste gang også til mad ;)

  ses på sporet drenge

Skriv en kommentar