Hillerød mtb maraton

I år var målet som sidste år 103 km for min tro væbner Per og jeg, ca’ midt på ugen blev vi mere realistiske, måske oven på sidste års dag i helvede af mudder og vand ;) og jeg valgte at downgrade til 47 km og forsøge en hurtig tid på den. Det er et valg jeg i bagklogskabens ulidligt klare lys er rigtig glad for jeg tog, Dagen idag var våd, kold, våd, mudret , våd og smerte fyldt ;)

 
DMI kort for dagen.( det gule er ikke sol )

Til alt held var det endnu en gang lykkedes mig at overtale min søde/smukke kone til at agere service vogn på depoterne ( grundet min fødevarer allergi er jeg nødt til at medbringe eget ) i dagens anledning var min søster hopet med på vognen. Fra Skovstønnerne var der naturligvis også fremmøde af min Fader, Hallberg og Ole.


Hallberg og Konen i depotet ( Foto Rikke Stuhr)

Nå starten gik og vi kom afsted, det var ikke det store hit at stå helt bagerst udover at man slippe for alle dem der skal frem i verden i en fart, med farer for alle andre’s liv og lemmer. En del kø var der i starten, vi fik hurtigt konstateret at fører var i samme kaliber som sidste år, og der ikke ifølge DMI var lovet nogen bedring i vejret.

Ret hurtigt duggede mine briller så jeg intet kunne se, så de røg i lommen nu kunne jeg så se klart men dog ikke så langt hehe ;)

Jeg synes egentligt det gik rigtig fint havde lidt overskud. Hallberg og Ole var kørt ( det forlyder de sover i ilt telt og drikker E.P.O ( Extra Potent Oxidicer )til morgenmaden.


Ole i depot. ( Foto Rikke Stuhr )

Lidt før depotet kommer min far op til os og vi kører i pit sammen til lidt hjemmebag og tankning af div. min far er hurtigt afsted men Per og jeg hygger lidt.

 
Min Fadder. ( foto Rikke Stuhr )


Mig i depot ( Foto Rikke Stuhr )


Per Olsson og jeg i Depot ( Foto Rikke Stuhr )

Vi havde inden depotet siddet og snakket om at ruten vist blev lidt værer efter depotet og der huskede vi rigtigt. Desværre er min vægt langt mere ideel til kørsel ned af bakker end halvbundløst mudder i regnvejr, så det var sgu tung kørsel, men gik egentlig meget godt, havde efterhånden overhalet Ca’ 20 stykker og var  ikke blevet hentet af  bagstopperen ;) min hidtil bedste placering i et løb er 7 sidst så det så jo smukt ud. Vi havde undervejs passeret temlig mange der holdt intil siden og stod og fægtede med en blaning af slange, pumpe og massere af mudder, nu var tiden så åbenbart kommet til mig ;( Desværre frøs vi faktisk så meget at et simpelt slange skift beløb sig til 20 min. og vi frøs totalt til sidst. I løbet af 20 min kører der jo også en del forbi af dem vi havde passeret 6 stk. blev det til surt surt op på hesten igen og forsøge at køre lidt varmen i kroppen. Af uvisse årsager kiksede Garmin lidt og lige pludselig var der kun 3 km tilbage det synes jeg sgu var fedt og vi blev enig om en slutspurt til at hente dem der havde passeret, gas fik den  og det lykkedes faktisk helt pænt. Glæden var desværre lidt kort da der pludselig dukkede et skilt op med stor skrift 40 KM hmmm da jeg kikkede ned på garmin kørte jeg ca’ 114 km/t selv om der var fart på var der nok ikke så meget fart på ;) Jeg var bare så børne mopset for jwg var helt brændt ud og der var stadigvæk 7 km til mål og det meget langt lige der. . . Per fik peptalket mig ligt og faktisk endte det med at ikke så mange kom forbi igen, de sidste 2 der passerede efter jeg stod i en del minutter med krampe i lårene besluttede vi os fo at hænge på og så sætte dem på asfalten ( hvor jeg er er semi hurtig ;) da vi ramte asfalten hvor det går svagt nedaf var det bare 48-11 og pedalen i bund. hedigvis så de lidt opgivende ud da jeg passerede dem men holdt nu pedalen i bund og passerede temligt mange dernedaf dog forskellige distancer. I mål på 4.47T….knap 7000Kcal fatigere, en gennemsnits puls på 152, 1 time bedre end sidste år taget i betragtning af det spild tid jeg havde på ruten er jeg meget tilfreds med og ser frem til en evt. tør rute næste år og evt. -30 kg ;) for når alt kommer til alt er 103km mit mål.


Mig da jeg ligeer kommet i mål godt sukker kold ( Foto Rikke Stuhr )

Stort tillykke til Hanne der kom på podiet og de andre der gav den gas. Anne (A’ets hustru så også ud til at klare det i fin stil ) og naturligvis formand J sejt gamle dreng.


Hanne ved mål stregen (foto Rikke Stuhr )

 Tak til alle der hjalp mig og tak til mudret der giver blød hud ;)

Ses på sporet

13 kommentarer til “Hillerød mtb maraton”

 1. Lars siger:

  Hej Smukke…

  Super godt kørt Jannik… du er sgu en fighter af hjertet. Og især respekt til alle jer som kæmpede jer gennem det pløre helvede i nord.
  Vi ses min blomst…

  Hilsen fra Senior og Junior Kanonkugle

 2. andreas siger:

  godt kørt/kæmpet Jannik..!!
  alle på sporet igår var vindere, det var sgu en barsk omgang.
  Vi ses
  A’et

 3. Tommy Hass siger:

  Godt kørt, sejt i trodsede elementerne.
  Jeg sendte jer mange tanker hjemmefra, for f.ck hvor det bare regnede og regnede

 4. Rune "morfar" von Moos siger:

  Te´løk Jannik, super gået, den var rigtig hård.

 5. Rune "morfar" von Moos siger:

  Te´løk Janik, det er super kørt for den var hård.

 6. Rune "morfar" von Moos siger:

  ja da, 2 gange bare for at være sikker på at du fik det;-)

 7. Ynglingssøsteren;0) siger:

  Hold da kæft….. en super god fotograf du har haft til turen!!!!
  Er hun dyr;0)???

 8. Casper siger:

  Hej Jannik,
  Fantastisk beretning du kommer med - ha ha og surt med punkteringen og den misvisende cykelcomputer!
  Vi ses på ruten til næste år :)
  //Casper

 9. Ynglingssøsteren;0) siger:

  Hi Bro……

  Jeg har tænkt over det…….. og efter du har ringet og sagt hvad jeg skulle skrive i min debut til kommentarer;0)……hehehe. Ja…… så vil jeg gerne sige: DET ER SKIDE GODT GÅET BRO!!!!!!
  Du er bare for sej…….hehe… og så hjalp det jo også på det at du fangede den KÆMPE gede…… Nu er du super ONKEL:0).

  Køs og møs fra SØS;0)

 10. Hallberg siger:

  Jannik: jeg ved hvor meget du har arbejdet for at være klar og jeg ved vi var enige at vejret ikke kunne blive lige som sidste år. Men vi ved bedre nu !!
  Men glem ikke hvordan vejret var det første år
  Vi skal nok få prøve det igen! Ja hvis vi bare alle har en ville til at forsætte som du
  Tror alle led lidt i søndags men nok ikke som os ”små”

  Hallberg

 11. Carolien siger:

  Hej smukke mand. Det var mega godt gået. Du er sej, med en kanon viljestyrke (så længe det ikke handler om rengøring hehe jk).
  Håber det bliver bedre vejr næste år.
  Har nu, et par år i træk, prøvet at stå flere timer i regnvejr.
  Kunne være rart med lidt sol til næste år.
  Gør det jo lidt hyggeligere for os tilskuere ;)

  Men…. din hud er blevet så dejlig blød :)

 12. Steen Go'e Ben siger:

  sådan Jannik, fed historie og godt kørt gamle dreng ;o)

  Vi ses til spinning tirs, om mine klodser vil… hehe ;o)

  Stone.

 13. Jan Nielsen siger:

  Ja, jeg husker 2008 udgaven af MTB marathon, helvede i mere end 5 stive timer, men jeg kørte over målstregen før Kronprinsen ;)

  Nu håber jeg virkelig at vejret holder i år… 2010

Skriv en kommentar