Det nye år

Så er vi trygt landet i 2009.

Vi har været en tur i Holland ved Caroliens familie i anledning af hendes søsters 30 års føs’da.

Vi tog først et smut forbi hendes moder og Step fader og blev et par dage i Amsterdam

Derefter gik turen til Eindhoven ” Caroliens gamle hjemby ” hvor vi overnattede hos nogle gamle clan venner ( www.dark-killers.com )

Det var super hyggeligt og fik også mødt nogle af Carolien’s familie medlemmer je ikke havde set før til hendes Søsters fødselsdag. Men ak tiden gik hurtigt for der var mange vi skulle nå at besøge mens vi var der, så før vi fik set os om var vi på vej hjemad dog med et kort stop i tyskland for at tanke lidt sodavand ;)

En af grundene til jeg ikke har været så meget her på Bloggen er at jeg konstant har været små syg krydet med hel syg i en lang periode, en ultra iretterende tilstand som så også bevirker jeg ikke får trænet og når jeg så endelig bliver bare lidt rask, får den fuld gas på træningen ( måske en medvirkende faktor til at jeg hele tiden har været nede ) Samtidig har jeg lagt rigtigt mange timer i fotostudioet så alt ialt åbenbart en dårlig kombination ;)

Men nu tror jeg det lysner, er så småt ved at komme igang med lidt træning og tager det roligt ( som jeg nu kan ) og selv om det har været nogle hårde ture på cyklen er det nu velvære når jeg er hjemmeigen så det er glædligt.

For et par uger siden var jeg på turne i Jylland min ven Lasse skulle holde et fotokursus for mindre erfarne fotografer som indeholdt lidt studio lys på model og lidt undervisning i Photoshop, imens jeg var derovre skulle jeg så en tur forbi Kolding for at tage lidt billeder af Morten der var ovre med nogle af hans super flotte is figure. www.moffeice.dk for siden at sove ved Dan om natten og se hvem der var den ægte poker spiller ( tror desvæære Dan vandt marginalt )  ;) Dan og jeg har jo haft lidt konkurance mentalitet kørende siden mit første ophold på Ubber’n

Dan var jo en sagn omspunden Trivial persuit spiller ja altså intil jeg landede ;)

Der er ikke bred enighed om forløbet men jeg slog Dan i en hold dyst af Hvem vil være millionær og vi lavede en 1-1 i trivial så som stilling er fører jeg jo !!! Dette har Dan lidt svært ved at acceptere ;)

Selve kurset hos Lasse forløb super godt og tror de fleste fik en hel del ud af det, Lasse havde til lejligheden fundet en super nem model at arbejde med og det var meget med til at give dem en god første oplevelse.

Tak til Lasse

I aften skal jeg så møde min kommende Rommie til Ubberup, han kommer her og vi bryder et stykke brød sammen ( culotte steg ;)

 Ses I skoven

En kommentar til “Det nye år”

  1. Tommy Hass siger:

    Godt at høre du er på toppen igen.
    Så ses vi måske i skoven en dag ?

Skriv en kommentar