Så gik der hul.

Desværre er det et harme inlæg ;)

Efter imorges at være vågnet op til lyden af “endnu en undersøgelse viser !” at nu skal det være iorden at forfølge fede mennesker og sende dem på slankekure. Når jeg hører disse ting kommer jeg tit til at tænke på hvem det mon er der synes det er iorden…

Er det mon rygerne, alkoholikerne , pille misbrugerne måske de psykisk syge, måske enda handikapede. kan det være de politikere der har så svært ved at finde ud af deres billag ( selv om de har penge nok til selv at betale ) måske enda dem der kører uden sele Eller for stærkt !

Hvem er det egentlig der har ondt i røven på alle andres vegne. Det Danmark vi nu lever i minder mig på mange måder om det forbuds sverige jeg erindre fra mine unge barne år, hvor det forekom mig at alt var forbudt. Vi er i store træk blevet en politi nation der har en menning om alle andre og det sidste stykke tid har det været fede der er for skud.

Jeg siger Lad den der ikke bor i glashuset kaste den første sten ;)

tror nok det fleste har et eller andet andre kan få ondt i røven over.

Næhh køb jer en cykel og kør en tur ud i naturen det meget sundere og man bliver glad.

ses i skoven

2 kommentarer til “Så gik der hul.”

  1. Thomas siger:

    Hvorfor skriver folk altid “ses i skoven” …. det ved man jo ikke om man gør…

  2. jannik siger:

    klart vi gør ;)

Skriv en kommentar