Ubberup retunering.

Så blev det tid til endnu 13 uger på Ubber’n

Lidt med blandede følser da jeg egentlig ikke forventede at skulle se dig igen ;)

Desværre har nogle månders småsygdom gjordt mig utrænnings dygtig og har dermed kostet en del kilo på. nærmere bestemt 17 kilo. Derefter er jeg gået i hård trænings lejr det har resulteret i ydeligere 5 kilo på. Tja hvad skal jeg sige.

I perioden hvor jeg har været småsyg har jeg egentlig ikke “gået til den ” men nok bare forsømt alle mine mellem måltider, det sammenlagt med manglende motion som normalt ligger på 10.000 til 15.000 forbrændte Kcal Pr. uge  har været meget dyrt.

 Men op på hesten igen det jo ikke verdens undergang..

ses i skoven ( eller på ubber’n )

3 kommentarer til “Ubberup retunering.”

 1. andreas siger:

  Go tur Champ….

 2. Hallberg siger:

  Ja jo da !!

  Du laver bare en dag hvor du viser rundt

 3. Tommy siger:

  God tur, jeg regner med du holder os orienteret her på bloggen :-)
  Jeg er spændt på dit “afgangs projekt” 8-O

Skriv en kommentar