Resum’e

Så fik jeg lidt tid igen.

Har været en travl tid med meget fokus på ubber’n og Hustlernes www.h12.dk løb.

 

Første uge på ubberup bød på en stor sejr for mig i det lykken stod mig bi og jeg tabte 2.8 kilo som er meget  for mig ugen efter var i samme tegn med 2.4 kilo… 2 vildt gode uger for mig, idag er det så 3 vejning og jeg har trænet benhårdt op til hvilket desværre som altid ikke giver mig noget men 800 gram tabt blev det til så ingen klager omend lidt skuffet.

Men hvorfor fanden jeg ikke taber mig mere af at træne som de andre gør fatter jeg ikke meget af….

Nå men i weekenden blev det til H-12 løbet og sikke et løb det blev. super gennemført med enkelte børne sygdomme, men fuck en lang dag Carolien og jeg var på plads kl. 0600 og var hjemme igen kl. 2330 med noget trætte bener + div  ;)


En træt dmk dreng ven navn Klaus bach ;)

Er ikke helt færdig med mine billeder ville ønske jeg var tilfreds med at køre batch på dem men jeg kikker på hver enkelt og retter det der skal. Regner med at være klar med dem imorgen.

Ugens Citat

Fingrene fra mine kalorier.

I det endelige regnestykke har romie Lars halet 600 Gram ind på mig i denne ugen men men men sådan forbliver det ikke ;) han tabte sig desværre ikke helt op til sit mål, som var at han denne gang ville være halvejs i sit projekt med 61.3 kilo tabt ;) held og lykke næste gang til lars

Vi ses i skoven

 Ps. hvor er det surt at se alle de andre få pakker og breve heroppe ;););)

2 kommentarer til “Resum’e”

 1. Hallberg siger:

  Er det en kage med en fil i du vil have ?

  Ja det er værkstedshumør

 2. Hanne siger:

  Hej Jannik

  Hæng i - det skal nok lykkedes..
  Glæder mig til at se dig snart igen

  Knus
  Hanne

Skriv en kommentar