Kampen med kilo’ene !

Ja den evige kamp..

Hvorfor så denne kamp ? er det samfundet skyld som en kendt sanger engang påstod, er det for egen trivsel? måske helbreds mæssige grunde, eller blot et ønske om at passe ind i mængden eller ihvertfald ikke skille sig negativt ud.

For mit eget vedkommende er det nok et mix af flere ting. Klart det ville være fedt at bare kunne gå i en Alm. butik og hive alt det fede tøj ned af hylderne og ikke købe praktisk ind ;) et andet afgørende punkt for mig er konkurance evnen ;) dette erkender jeg blankt, der et par stykker jeg ville elskeee at vise et par små ting i nogle grene af sports verden der kræver meget lidt kilo. Fint det går stærkt ned af der er tyngdekraften min ven men efter ned går det som regl op og der vi ikke lige så gode venner.

Med hensyn til samfundets nedgørenhed over for tykke mærker jeg ikke personligt noget til den, måske fordi min statur til tider kan virke afskrækende fra de typer der finder det ok. Har desværre på skolen hørt fra flere piger at de får tilråb hvis de feks. køber en is om at de hellere feks. skulle spise lidt grønsager. Det forstår jeg ikke!

 Nok om det og tilbage til ” the ubberup battle ” ;)

Kan bestemt ikke klage denne gang vægt tabet har fordelt sig som følger. 2,8 - 2,4 - 0,8 - 2,4 - 1,4Kg totalt 9,8 kilo

Faktisk en del bedre en de første 2 gane på ubbern hvor mit gennemsnit var 1,1 kilo ugen. Men stadigvæk var jeg temlig skuffet i onsdags da jeg missede 10 kilo grænsen med 200 gram et skarn er jeg for har man tabt sig skal man være glad ;) og den sidste uge var trods alt kun 6 dage.

En rød tråd ser ud til at være de gange jeg har tabt mig mindst er de gange jeg har lavet hård muskel opbyggende trænning som thai box , styrketrænning og box så må jeg jo så vælge ;)

Idag var det så blevet tid til min moder skulle have sin Mtb debut. Det blev en rolig tur med min fader omkring Bagsværd lyngby sø i regn vejr i alt sit nye gear. En sjov oplevelse var at købe cykel tøj med hende det står i skarp kontrast til når min fader gør det samme. Synes hele tiden jeg hørte hendes stemme i butikken ” Har i ikke noget dyrer !!! ” Ja ja smager det så koster det ;)

Vi ses sikkert snart om ikke andet så i skoven ;)

2 kommentarer til “Kampen med kilo’ene !”

 1. Hallberg siger:

  Det sidste 200 gram er vel også faldet af mens jeg har læst din blog ?
  Hvem skal snart stå ved depot når du får hele familien med ud og køre MTB ?

  Hallberg

 2. jannik siger:

  arh det faktisk ikke sikkert min krop regaere som vanligt ikke specielt godt på hård trænning så nu må vi se ;)

  så må vi jo have din mfamilie på banen med support ;)

Skriv en kommentar