Målsætnings dag.

Som vanligt havde jeg sat målet højt

300 kilometer på cykel og som vanligt var jeg sent ude med at få ordnet detaljerne som det kræver, faktisk fik jeg min cykel om søndagen som jeg skulle køre lørdag. Og kun grundet en stor indsats fra J-Lo og webike ( ikke mindst morten der lavede et sæt hjul til mig lørdag aften )


Morten laver mine hjul

Søndag morgen havde jeg aftalt en trænings tur med Hallberg og Ole turen gik via Ballerup og Albertslund til Roskilde og hjem af den smukke ( men bakkede ) roskilde fjord og ud forbi Hove senderen tror vi endte på ialt 70 km og de ca’ sidste 15 km havde jeg krampe i lår drengene ;)


Ole efter et likke clips kiks ;)


Hallberg

Mandag nåede jeg en hurtig tur forbi Djernis butik i Kalundborg og lidt hygge triller så bare 30 km.

Tirsdag lavede jeg ingen ting andet end at lave det hele klar og gå tidligt i seng, desværre havde min rommie Lars en livagtig drøm og mendte bestemt der havde været en lille pige på værelset ;) og snorkede derefter resten af natten hehe .

0500 startede festen og jeg drog afsted mod Holbæk havde jeg beslutet som første etape, det viste sig hurtigt at der var en del bakker og til og med nogle store af slagsen ;) men humøret var højt og vejret fint borset fra en del vind og vej arbejde hvor de lige havde lagt et eller andet klister på vejen. Ca’ halvejs ser jeg en ældre herrer dreje ud lidt længere fremme og cykle derud af lige før en stor bakke, jeg øjnede jo nok dagens første flow oplevelse ved ham og gav den gas…. MEN han var sgutte sådan at hente på den bakke ;(

Det viste sig dog da jeg fik fanget ham at det var en af de her smarte el cykler haha de går sgu stabilt op ad bakke.

Jeg nåede tilbage til skole efter at have kørt de første 106 km og var faktisk lidt smadret men på med nogle Kcal og op og ligge ned i 15 min så var jeg rimligt klar igen. Jeg havde aftalt med Henrik at vi skulle køre en omgang på hans 106 km rute ud over Tissø og til Korsør. Vi kørte den første halvdel i et super lækkert vejr  borset fra vinden fåes det ikke bedre. Ruten var utroligt smukt og lidt kuperet. Det gik egentligt fint men må sige på den sidste bakke indtil korsør mærkede jeg for første gang at jeg var ramt, havde gjordt alt for at holde mig under min Syregrænse så blev aldrig ramt af kramper ell. lign.

 
Henriks og min cykel hviler i Korsør

Tilbage turen derude fra gik egentlig ok intil jeg ramte bakker så døde mine ben hvergang og efter lidt lagnt tilløb sagde jeg til Henrik at han skulle køre så jeg ikke sinkede ham for meget, det gjorde han modviligt ( stor tak til henrik for at trække mig rundt ). Så gik turen alene tilbage mod Kalundborg kunne godt mærke sukker drikke og div ikke havde såmeget effekt mere. Det der slog hovdet på sømmet var nok da jeg åbenbart drejede forkert i en rundkørsel og kørte mod Slagelse ;) der gik 10km før jeg opdagede at pilene mod Kalundborg pegede mod mig ;);) så man sgu ikke skide skarp hehe så ind på den nærmeste tank og købe en halv cola og 3 bananer men det var en stakket frist var for mærket og de sidste 40 km var ondskabs fulde.


En af bakkerne ved Holbæk nu var det dog tid til at køre nedaf ;)

Ringede på et tidpunkt til Carolien vel egentlig fordi jeg godt vidste det var slut ( skulle bare lige høre det fra en voksen ) derefter forsatte jeg min vej. Må erkende jeg ikke kan huske dem jeg mødte på den sidste bakke der heppede kun for at modtage en klage sang over der ikke var flere gear ;*)

Vel landet i gården tog min Jesper sig af mig og fyldte mig med sukker til jeg var klar igen gik vel ca’ 30 min hehe.

 
Jesper med lidt sukker redning


Så jeg ved at komme til overfladen igen hehe

Da jeg landede havde jeg kørt 231.7 km og forbrændt 11281 Kcal og slået ubbe Martin’s 200 km ;)

Tror helt sikkert jeg forsøger mig igen på de 300 km men der går noget tid og skal okse veje lidt mindre. Stort tak til alle der gjorde det muligt !!!!


Henrik lander efter sin sidste tur på skolen og har kørt 204 km godt gået og Elizabeth afhjælper ømme muskler ( hun er en skat )

Så kører vi på sidste ugen af ubberup bliver spændende efter nogle af mine bedste vejninger er det gået den modsatte vej og ser faktisk ud til at ende på det vanlige tab på 15 kilo sådan er det bare.

Glæder mig til at komme hjem og er også lidt sørglig over at skule afsted herfra. Personalet er ene’re i min verden de er commited til problemer de ikke selv har langt ud over min fatte evne, de fordømmer aldrig og lytter altid hvis det er nødvendigt.


Efter 17 km gå tur ( det er kun en byge sagde jesper ) N E J ;)

Vi ses snart i skovene

3 kommentarer til “Målsætnings dag.”

 1. Hallerg siger:

  Stadig godt gået med 231,7 km :-)

 2. Tommy Hass siger:

  Godt kørt og godt kæmpet. Lækker ghost racer du har fået der, vi må ud og trille en tur en dag

 3. jannik siger:

  du triller jo stærkt min ven det gør jeg ikke ;)

  takker tommy

Skriv en kommentar