Lovens lange politiske arm

Ja så blev Diana fyret fra det danske politikorps.

Til dem der ikke kender forhistorien er forløbet således : Betjenten kommer hjem efter endnu en indraget weekend og lader sin harme løbe af med sig på sin blog, og bruger ord man ikke må i danmark medmindre man er politi direktør og bruger ordet “perle” for så det helt iorden åbenbart ;)

Disse fucking ………. havde under rydning af ungdomshuset valgt at lave lidt ekstre gang i gaden.

Og nej klart det ikke er iorden at skrive på sin blog , men ja vi må vist være lidt menneskelige og synes måske fyring bærer præg af en politisk kølhaling mere en noget andet. Et klap over fingere og de dagbøder ville have været rimligt. Bliver formentlig umuligt for  hende at finde et job inden for staten går jeg ud fra.

Men hvis jeg tænker over alle de sager der ellers har været med højtstående politikere og dislige, hvor der ingen eller meget små konsekvenser har været for langt værer forselser får jeg ærlig talt en lidt dårlig smag i munden. Jeg synes tendensen har været meget udstrakt under Fogh hvor alt der ikke passede herren bare er blevet afvist med et “der er ingen sag jeg har ingen kommentare” det synes jeg er et kæmpe problem hvis man er folkevalgt må man vel være samfundets vogter.

Når alt kommer til alt så det sgu sur røv for Diana der blev slagtet på “refærdighedens ” Bål af en sammenslutning af politiske rævekager ;)

Men Diana skal nok komme videre det jeg slet ikke i tvivl om!

Ses i skoven Diana

Kik forbi hendes blog og giv jeres støtte  http://blingblingiskoven.dk/ 

Skriv en kommentar