En dejlig dag

Fedt vinter vejr idag.

Blev inviteret ud at trille en tur ,hvilket jeg var lidt spændt på da min trilletur i lørdags mod forventning ikke var den store vinder.
Men alt det blev gjordt til skamme idag, så kroppen havde åbenbart bare brug for lidt hvile efter de 132 km torsdag: Turen idag var med Torben og Kim og vi valgte at trille en tur om Bagsværd og Lyngby sø og derefter Furesøen , lidt under 40 km og super hyggeligt for mig ;)

 

Kim og Torben

En glad blog fører ;)

Søndag var jeg ude og se en afdeling af Slushcup  ude på Herstedhøje et fantastisk sted at være tilskuer ;) Så ikke ud til det var helt så fantastisk at køre hehe er frygtelig glad for at jeg ikke lod mig overtale til at køre, på trods af at alle sagde der jo kun 2 bakker ellers er ruten flad (ja og mega tung mudret ala Kalundborg fra sidste år ) MEN sikke bakker.

 

Mr.Hallberg

Mr.Hallberg

Hallberg så pænt træt ud ;) Casper ligeså og naturligvis Hustler Præsidenten Mr. J-LO som sejt gennemførste selv om han måske ikke har fået trænnet så meget i år , flot klaret drenge !

I aften er det tilbage til Ubberup til vejning imorgen tror desværre den bliver det samme som sidste gang, men det er set før efter meget sport så det er ok. Skulle jeg have taget på er det derimod ikke ok ;) selv om det kun ville være 2 vejning siden april det er sket på.

Jeg har været en del hjemme på det sidste for at pleje min komende kone da hun desværre har på draget sig at få væske i ørerne efter langvarig forkøelse , og det er noget smerte fuldt , så jeg valgte at tage hjem og passe hende da hun er vigtigere en Ubberup .

 Hun bliver sikkert frygtlig glad for dette ikke så meget eller jo lidt iscenesatte billed ;)

4 kommentarer til “En dejlig dag”

 1. J-Lo siger:

  Fedt billede det med bakken, fy for satan hvor var det hårdt ;)

 2. jannik siger:

  ja ligner små myrere ;) ja i er sgu seje

 3. Hr. Hallberg siger:

  Tror du jeg smiler til dig eller prøver jeg bare at hive max luft ind ?

 4. Casper Ortvald siger:

  hehe.. herligt at se du havde dig en “hygge-tur” på 40 km.. det må tegne på overskud… Ganløse eged venter :)

  Og ja for fanden jeg var træt i søndags.. men sådan er det jo at være champ !
  har i set den video der blev lavet fra i søndags.. ser herligt ud når han spoler hastigheden op.. små myre.. just præcis.. :D

  Ses imorgen til stegt flæsk og leverståhej…

Skriv en kommentar